Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS in mrežna oprema

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

Wi-Fi usmerjevalniki

Ponudba Wi-Fi usmerjevalnikov Synology za neprekinjen dostop v splet.

Kamere Synology

Kamere Synology za brezhibno integracijo s sistemom za nadzor Surveillance Station.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

UPS - NEPREKINJENO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaščita vaših naprav pred izpadi električne energije in drugimi anomalijami el. omrežja.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Synology v letu 2023

Na dogodku je bilo predstavljenih več novosti, tako strojne kot programske opreme, glavni poudarek pa je bil na novem Wi-Fi usmerjevalniku WRX560, operacijskem sistemu DSM 7.2 in funkcionalnostih, ki jih prinaša, ter na novih modelih strežnikov NAS z letnico x23.
Synology kamere

Na tiskovni konferenci “2023 and Beyond” je Synology napovedal več novih naprav in storitev, ki jih lahko pričakujemo v letu 2023.

Na dogodku je bilo predstavljenih več novosti, tako strojne kot programske opreme, glavni poudarek pa je bil na novem Wi-Fi usmerjevalniku WRX560, operacijskem sistemu DSM 7.2 in funkcionalnostih, ki jih prinaša, ter na novih modelih strežnikov NAS z letnico x23.

WRX560 – novi usmerjevalnik Wi-Fi 6 AX

Osrednjo pozornost na dogodku je požel napovedani novi usmerjevalnik. WRX560 je usmerjevalnik Wi-Fi 6 »Mesh« naprava, ki bo delovala z vsemi modeli, ki podpirajo mesh tehnologijo. Ker je bil maja 2022 predstavljen usmerjevalnik RT6000ax, bo dolgo pričakovani manjši model WRX560 opravljal vlogo AP mesh konektorja tako zaradi svoje velikosti in dizajna kot tudi zaradi zmogljivosti.

Serija x23

X23 modeli strežnikov NAS bodo na trg prišli že v prvi polovici leta 2023. Najprej lahko pričakujemo DS923+, kmalu zatem pa še DS723+. DS923+ predstavlja naslednika modela DS920+ s 4 režami za vgradnjo diskov, procesorjem AMD R1600 in 4GB DDR4 ECC pomnilnikom (razširljiv do 32GB), dvojnim 1G omrežjem z možnostjo nadgradnje na 10G z novo mini kartico E10G22-T1.

DSM 7.2

Z novo različico DSM 7.2. bo možno uporabljati dolgo zahtevano varnostno funkcijo – kodiranje particij (Volume Encrytion). Poleg trenutnega kodiranja map bo nova funkcija omogočila popolno kodiranje za vse, ki želijo implementirati to vrsto zaščite, ali če je to potrebno. DSM 7.2. uvaja tudi funkcijo Write Once Read Many, ki bo omogočila zaklepanje mape v skupni rabi za vnaprej določeno časovno obdobje. Novost operacijskega sistema DSM je tudi ta, da bo omogočal izvajanje večkanalne podpore za naprave z več omrežnimi adapterji, ki jih je mogoče združiti, da bi zagotovili boljšo in hitrejšo pretočnost tudi pri kombiniranih hitrostih.

Novosti v oblaku Synology C2

Hibridne rešitve so danes pomemben sestavni del mnogih podjetij in Synology sledi temu trendu. Z uvedbo DSM 7 leta 2021 je podjetje razširilo svoj portfelj v oblaku, od preproste varnostne kopije do upravitelja gesel in storitev, kot sta Object Storage in C2 Surveillance.

Poleg teh rešitev v oblaku obstaja tudi komercialna platforma Hybrid Share. HS bo kmalu dobila nekaj novih funkcionalnosti, kot sta samostojni spletni portal in neposredno deljenje datotek. Obe funkciji bosta skrbnikom in uporabnikom omogočili boljše upravljanje datotek v skupni rabi brez izpostavljanja strežnika NAS internetu.

Druga hibridna rešitev, ki jo lahko pričakujemo, je Synology Backup Cloud, ki se osredotoča na približevanje Synology C2 Backup platformi. Glavni cilj Synology Backup Clouda je implementacija enotnega vmesnika za skrbnike in uporabnike, ki bodo lahko spremljali opravila in naprave. Ta rešitev poskuša približati izkušnjo lokalne rešitve za varnostno kopiranje Active Backup platformi Synology C2 Backup.

Synology je še predstavil nekaj dodatnih novosti, ki jih pripravljajo v letu 2023. Napovedali so izboljšave rešitve Hyper Backup – dodana je možnost za nespremenljive varnostne kopije ter popolna varnostna kopija DSM. Synology je že predstavil različico nadzornega sistema Surveillance Station z oznako 9, vendar se mobilna aplikacija pri uporabnikih počasi prijema. To se bo spremenilo z novo različico rešitve DSCam, ki bo imela možnost urejanja območij za zaznavanje gibanja, iskanje in načrtovanje dogodkov.

Nadzorne kamere Synology

Synology bo v prvi polovici leta 2023 predstavil modele nadzornih kamer Bullet in Dome pod lastno blagovno znamko. Zasnovane so predvsem za nadzorne sisteme Synology, kjer boste lahko v uporabniškem vmesniku izvedli konfiguracijo z enim klikom. Predstavljena modela sta BC500 (Bullet) in TC500 (Dome).

Nenazadnje pa so napovedali tudi novi Visual Station VS750HD. Nadzorna naprava podpira 75 kanalov, ima dvojni izhod 4K HDMI, podporo za H.264/H.265, podporo KB/M in skladnost z NDAA/TAA.

Posnetek predstavitve Synology 2023 AND BEYOND.

Več informacij o rešitvah in napravah Synology.

zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

20.03.2024

Synology je predstavil BeeStation

Naprava je prilagojena kateremu koli življenjskemu slogu, uporabljate jo brez naročnine in z največjim nadzorom nad zasebnimi datotekami in podatki.

Preberite celoten članek
09.01.2024

Synology je predstavil VS600HD, učinkovito rešitev za nadzorne sisteme

Synology je predstavil VisualStation VS600HD - kompaktni odjemalec za nadzor in upravljanje rešitve za video nadzor Surveillance Station.

Preberite celoten članek
01.12.2023

Synology z izboljšavami za upravljanje podatkov

Synology je predstavil vrsto izboljšav, ki nudijo večjo odpornost proti nastajajočim grožnjam ter zagotavljajo večjo enostavnost in hitrost uvajanja za stranke in partnerje. DSM 7.2.1 ščiti poslovne podatke pred grožnjami, vključno z izsiljevalsko programsko opremo, s funkcijami, kot so mape WORM in nespremenljivi posnetki. Active Insight zdaj vključuje 24/7 spremljanje dejavnosti datotek, samodejne odzive na sumljive dejavnosti datotek in poenostavljen uporabniški vmesnik. Prenovil je tudi svojo spletno stran za ocenjevanje zmogljivosti in tako zagotovil obsežna merila uspešnosti in metrike zmogljivosti za različne vidike, vključno s SMB, iSCSI, NFS, zakasnitvijo IO, MailPlus, Office in Surveillance Station.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.