Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi usmerjevalniki Synology

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Synology je predstavil RS2423+/RS2423RP+

RackStation RS2423+ in RS2423RP+ sta najnovejši nadgradnji iz serije strežnikov NAS Synology, ki so namenjeni vgradnji v strežniške omare in nosijo oznako Plus. Napravi z višino 2U in 12 režami za vgradnjo diskov RS2423(RP)+ sta idealni rešitvi za upravljanje podatkov in varnostno kopiranje za mala in srednje velika podjetja ter podružnice.
Strežnik NAS Synology RS2423(RP)+.

Synology je predstavil RackStation RS2423+ in RS2423RP+, ki vsestransko in stroškovno učinkovito dopolnjujeta serijo strežnikov NAS Synology z oznako Plus. Napravi z višino 2U in 12 režami za vgradnjo diskov RS2423(RP)+ sta idealni rešitvi za upravljanje podatkov in varnostno kopiranje za mala in srednje velika podjetja ter podružnice.

»Z visoko zmogljivostjo ter prilagodljivimi možnostmi konfiguracije in razširitve so ti strežniki popolna rešitev za lokalno shranjevanje za rastoča podjetja,« je dejala Peggy Weng, produktna vodja v podjetju Synology.

Zmogljivost in prilagodljivost

RS2423(RP)+ s hitrostmi branja / zapisovanja1 nad 3.500 / 1.700 MB/s ponuja večjo zmogljivost v primerjavi s svojim predhodnikom. Naprava ima vgrajeno povezljivost 10 GbE in dvoje vrat 1GbE ter podporo za dodatno omrežje s hitrostjo pretoka 10 ali 25 GbE. Dvanajst ležišč za vgradnjo diskov v napravi RS2423(RP)+ podpira do 216 TB skupne kapacitete prostora za hrambo podatkov. Nova strežnika je mogoče z razširitveno enoto RX1223RP razširiti na 24 ležišč, kar pomeni, da lahko skupna kapaciteta obsega do 432 TB hrambenega prostora.2

Podjetja, ki potrebujejo nizko latentnost ali velike zmogljivosti naključnega I/O, lahko uporabijo diske SSD SATA in tako ustvarijo dodatno shrambo s hitrimi diski SSD ali pa jih uporabijo kot predpomnilnik za branje in zapisovanje in tako pospešijo delovanje diskov HDD.

Zasnovan za zanesljivost

Dvoje gigabitnih ethernet vrat v napravi RS2423(RP)+ je mogoče povezati s funkcijo Link Aggregstion in tako omogočiti samodejni nadomestni način delovanja omrežja in uravnoteženje obremenitve. Medtem pa je mogoče dve enoti RS2423(RP)+ povezati s pomočjo storitve Synology High Availability, da tvorita zanesljivo aktivno/pasivno strežniško gručo, ki omogoča maksimalen čas delovanja. Poleg tega ima RS2423RP+ redundantno napajanje, kar še dodatno poveča možnosti za neprekinjeno delovanje sistema.

Vsestranska podatkovna platforma

RS2423(RP)+ ponuja tudi zbirko zanesljivih rešitev za upravljanje datotek, skupno rabo in sinhronizacijo. Poleg hitrega lokalnega dostopa do datotek rešitev Synology Drive omogoča preprost dostop med platformami do orodij za upravljanje in skupno rabo datotek. Povežite in sinhronizirajte podatke med napravami tako, da bodo imele ekipe ali pisarne na oddaljeni lokaciji samodejno posodobljene dokumente in druge podatke, ki jih potrebujejo za učinkovito delo.

Podjetja z večjimi zahtevami po sinhronizaciji lahko izkoristijo moč rešitev v oblaku, ki omogočajo še večjo produktivnost in zmanjšajo potrebe po vzdrževanju. Rešitev Hybrid Share ohranja sinhronizacijo več spletnih mest z manjšo pasovno širino, saj je treba datoteke na strežnike C2 naložiti samo enkrat. Podatki, do katerih pogosto dostopate, so lokalno shranjeni v predpomnilniku, kar zagotavlja takojšen in hiter dostop med pretakanjem drugih datotek, ki jih potrebujete bolj poredko, s čimer se zmanjša potreben prostor za shranjevanje. Poleg tega je mogoče nepričakovane in začasne zahteve po shranjevanju izpolniti s prilagodljivo shrambo v oblaku.

Več o upravljanju datotek.

Vsestranski video nadzor

Synology Surveillance Station je zmogljiva in prilagodljiva rešitev za upravljanje z video posnetki (VMS) s podporo za več kot 8.300 preverjenih in ONVIF certificiranih kamer IP. Na vsak RS2423(RP)+ je mogoče povezati do 50 kamer, večje namestitve pa je mogoče ustvariti s povezovanjem več strežnikov Synology z uporabo centralnega sistema upravljanja, vgrajenega v rešitev Surveillance Station.

Surveillance Station ponuja vrsto močnih, a uporabniku prijaznih orodij za spremljanje, upravljanje in analizo, ki so dostopna iz osebnih računalnikov in mobilnih naprav. Kot zaupanja vredno rešitev za nadzor uporabljajo Surveillance Station podjetja ali posamezniki za varovanje svojih domov na več kot 500.000 lokacijah po vsem svetu.

Več o rešitvi Surveillance Station.

Vgrajena celovita zaščita podatkov

Vsestranski RS2423(RP)+ zagotavlja učinkovito varnostno kopiranje podatkov in IT infrastrukture s podporo za varnostno kopiranje osebnih računalnikov/strežnikov Windows, virtualnih računalnikov VMware in Hyper-V VM, Microsoft 365 in Google Workspace SaaS. Vse navedene rešitve so dostopne z uporabo enotnega intuitivnega vmesnika.

Neprekinjenost poslovanja podjetja je mogoče zagotoviti z izdelavo posnetkov stanja, ki ščitijo datoteke in LUN-e pred nenamernim izbrisom in grožnjami, kot je izsiljevalska programska oprema. Pri tem uporabljajo minimalno količino prostora za shranjevanje in omogočajo skoraj takojšnjo obnovitev podatkov. RS2423(RP)+ vključuje tudi celovite zmogljivosti varnostnega kopiranja sistema in datotek za varno varnostno kopiranje v druge sisteme Synology ali storitev za shranjevanje v oblaku.

Več o zaščiti podatkov in varnostnem kopiranju.

Garancija in dobavljivost

RS2423(RP)+ je podprt s triletno garancijo za strojno opremo Synology3. Dodatno je na voljo dveletno podaljšano jamstvo.

Naprave so že na voljo pri prodajalcih in partnerjih Synology. Za dodatne informacije obiščite https://www.xenon-forte.si/kontakt/.

  1. Podatki o zmogljivosti so pridobljeni z internim testiranjem družbe Synology. Dejanska zmogljivost se lahko razlikuje glede na testno okolje, uporabo in konfiguracijo. Za več informacij glejte tabele učinkovitosti.
  2. RS2423+/RS2423RP+ podpira do 24 pogonov z dodatkom razširitvene enote Synology RX1223RP, ki se prodaja ločeno.
  3. Garancijska doba začne teči od datuma nakupa, kot je naveden na vašem računu. Preberite več tukaj.
zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

18.08.2023

Synology je predstavil DS224+ in DS124, kompaktni napravi za hrambo podatkov

Synology je predstavil DiskStation DS224+ in DS124, najnovejši inovaciji v Synologyjevi paleti podatkovnih rešitev, ki sta namenjeni profesionalcem, malim delovnim skupinam pa tudi robnim implementacijam.

Preberite celoten članek
25.07.2023

Synology je predstavil DiskStation DS223j

"DS223j je idealen sistem NAS za majhna okolja, bodisi za domače uporabnike ali manjše pisarne," je dejal Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. "Stranke, ki se odločijo za DS223j, bodo prejele energetsko učinkovito strojno opremo, ki ima vsa potrebna orodja za upravljanje in zaščito podatkov. Tako bodo lahko učinkovito upravljale svoje datoteke."

Preberite celoten članek
19.07.2023

Synology bo prekinil podporo za AAC kodiranje na strani strežnika

S 1. avgustom 2023 bo kodiranje s kodekom AAC na strani strežnika odpravljeno v vseh različicah DSM.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.