Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS in mrežna oprema

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

Wi-Fi usmerjevalniki

Ponudba Wi-Fi usmerjevalnikov Synology za neprekinjen dostop v splet.

Kamere Synology

Kamere Synology za brezhibno integracijo s sistemom za nadzor Surveillance Station.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

UPS - NEPREKINJENO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaščita vaših naprav pred izpadi električne energije in drugimi anomalijami el. omrežja.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Synology je predstavil novi usmerjevalnik RT6600ax in nadgradnjo operacijskega sistema SRM

Synology je predstavil RT6600ax - Wi-Fi 6 usmerjevalnik, zasnovan za zagotavljanje hitre in varne povezave tako doma kot v podjetjih. Podprt z novim Synology Router Manager (SRM) 1.31 je RT6600ax v celoti opremljen za soočanje z izzivi sodobnih omrežnih okolij.

Synology je predstavil RT6600ax – Wi-Fi 6 usmerjevalnik, zasnovan za zagotavljanje hitre in varne povezave tako doma kot v podjetjih. Podprt z novim Synology Router Manager (SRM) 1.31 je RT6600ax v celoti opremljen za soočanje z izzivi sodobnih omrežnih okolij, vključno z vse večjim številom povezanih naprav in posledično potrebo po zaščiti uporabnikov pred vedno večjimi varnostnimi grožnjami.

Stabilnost in zmogljivost

RT6600ax je prvi Synologyjev usmerjevalnik s certifikatom Wi-Fi 6. Zaradi boljšega kodiranja podatkov, oblikovanja žarka, načrtovanja in izolacije signala zagotavlja bolj zanesljiv brezžižni dostop do omrežja. Vrata 2,5 GbE, ki jih je mogoče konfigurirati za delovanje v zunanjem (WAN) ali lokalnem (LAN) omrežju, uporabnikom omogočajo izkoriščanje internetnih povezav z večgigabajtnim pretokom ali uporabo visoko zmogljivih naprav – na primer strežnik NAS, kot tudi hitre brezžične povezave. Tudi če je priključenih več naprav in so omogočene vse funkcije, štirijedrni 1,8 GHz procesor zagotavlja visoke hitrosti povezave in hitro delovanje.

Tri-pasovna tehnologija deluje v povezavi s Smart Connect in omogoča optimizacijo distribucije naprav in odpravo ozkih grl pri prenosu podatkov. Združljivost z novo licenciranim spektrom 5,9 GHz2 odklene kanale, ki niso DFS, pri 80 in 160 MHz za skupno 6,6 Gbps brezžične prepustnosti3, boljše sočasne povezave in hitrejše delovanje strežnika VPN.

Trdna osnova za izgradnjo omrežja

RT6600ax poganja SRM 1.3, najnovejša različica Synologyjevega intuitivnega operacijskega sistema za usmerjevalnike. Z izboljšavami in dodano funkcionalnostjo, ki močno razširijo zmogljivosti upravljanja omrežja SRM 1.3 izpolnjuje zahteve po boljši varnosti in večji prilagodljivosti, značilnih za današnja omrežna okolja.

Možnost ustvarjanja do petih ločenih omrežij, od katerih je vsako na voljo za preslikavo do treh Wi-Fi SSID-jev, olajša krepitev varnosti pri upravljanju večnamenskih omrežnih okolij.4 Enosmerna pravila požarnega zidu je mogoče konfigurirati neodvisno za vsako omrežje posebej. S tem nudi možnost omejevanja povezljivosti do in iz manj varnih naprav, kot so na primer naprave z možnostjo IoT, medtem ko podpora za standard 802.1q poenostavlja integracijo v obstoječa omrežja usmerjevalnikov, AP in Mesh postavitvah.5

Orodja za boljši internet

Najnovejša posodobitev SRM prinaša številne aplikacije za spletno filtriranje, nadzor prometa in oddaljeni dostop do nove generacije usmerjevalnikov Synology.

Varen dostop

Profile posameznih uporabnikov je mogoče nastaviti tako, da omejijo čas, porabljen na spletu, ali blokirajo brskanje, če so izpolnjeni vnaprej postavljeni pogoji. Naprave, dodeljene istemu profilu, si bodo delile isti nabor pravil za dostop do interneta, ne da bi jih bilo treba ponovno ročno nastavljati. Za naprave, ki ne pripadajo nobenemu uporabniku in ki še vedno potrebujejo nadzor in spremljanje dostopa do interneta (npr. gostujoče ali nove naprave), so na voljo profili z nastavitvami, ki veljajo za celotno omrežje.

Funkcije starševskega nadzora vključujejo omejevanje časa uporabe interneta (bodisi po urniku ali v skladu s sistemom, ki temelji na kvotah), filtriranje celotnih kategorij spletnih mest ali določenih domen prek seznamov dovoljenih/blokiranih in omejevanje neprimernih rezultatov iskanja z možnostmi varnega iskanja za YouTube, Google, Bing in DuckDuckGo. Varnost je izboljšana z blokiranjem groženj v celotnem omrežju prek baze podatkov za obveščanje o grožnjah DNS in IP ter podporo za varno brskanje Google Safe Browsing.6

Nadzor prometa

Razpoložljivo pasovno širino je mogoče porazdeliti med povezane naprave. V primeru, da obstajajo posebne potrebe, lahko omogočimo prednost enemu odjemalcu ali aplikaciji. Podatki v realnem času in pretekli podatki omogočajo natančno spremljanje, pri čemer se poročila o prometu generirajo samodejno ali na zahtevo, ki jih je mogoče enostavno deliti v formatih CSV ali HTML.

VPN Plus

Uporabniki, ki se vključujejo na daljavo ali uporabljajo oba načina, zunaj ali znotraj omrežja, lahko izkoristijo nabor orodij v SRM za oddaljeno povezljivost in dostop do spletnih mest, ki so na voljo samo znotraj omrežja (intranet), neposredno iz svojega brskalnika (WebVPN). Vzpostavijo lahko visoko zmogljive povezave z namenskim odjemalcem prek različnih protokolov (SSL VPN), premostijo več lokacij za preprosto skupno rabo virov v različnih omrežjih (Site-to-Site VPN) in omogočijo oddaljeno upravljanje naprav, združljivih s standardom RDP/VNC (oddaljeno namizje).

Zmogljivejše mobilno upravljanje

Poleg prenove operacijskega sistema SRM je prenovljena tudi spremljajoča mobilna aplikacijA DS Router, ki zagotavlja izboljšano izkušnjo upravljanja omrežja, ko ste na poti. Različica 2.07 prinaša funkcije, ki so bile prej rezervirane za pametne telefone, vključno z ustvarjanjem novih brezžičnih omrežij, konfiguriranjem spletnega filtriranja in starševskega nadzora, nastavitvijo shem za nadzor prometa in še veliko več.

Dosegljivost

RT6600ax je na voljo za nakup v Avstraliji, Kanadi, Evropi, Japonskem, Novi Zelandiji, Tajvanu in Združenih državah. Več informacij dobite na spletnem naslovu.

Opombe:

  1. SRM 1.3 je trenutno na voljo samo na enotah RT6600ax. Kasneje v tem letu bo razpoložljivost razširjena tudi na druge usmerjevalnike Synology – MR2200ac in RT2600ac.
  2. Odvisno od lokalnih predpisov za brezžična omrežja.
  3. Podatki o učinkovitosti so pridobljeni z notranjim testiranjem s strani Synology. Dejanska zmogljivost se lahko razlikuje glede na okolje za testiranje, uporabo in konfiguracijo.
  4. Več SSID-jev na omrežje je na voljo samo z izklopljeno funkcijo Smart Connect.
  5. Podpora za povezovanje RT6600ax z usmerjevalniki prejšnje generacije MR2200ac in RT2600ac bo dodana v drugi polovici 2022.
  6. Za aktiviranje Googlovega varnega brskanja je potreben ključ API.
  7. DS router 2.0 bo na voljo za vse naprave s SRM 1.2 ali novejšim operacijskim sistemom.

Kliknite za več informacij o napravah Synology.

zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

07.05.2024

Synologyjeva rešitev za nadzor omogoča prepoznavo registrskih tablic

Synology Surveillance Station od sedaj podpira samodejno prepoznavanje registrskih tablic (ALPR). Storitev omogoča v sodelovanju s Plate Recognizer™. Partnerstvo zagotavlja dodatne zmogljivosti, ki jih lahko izkoristijo vsi uporabniki strežnikov NAS in omrežnih video snemalnikov Synology brezplačno.

Preberite celoten članek
20.03.2024

Synology je predstavil BeeStation

Naprava je prilagojena kateremu koli življenjskemu slogu, uporabljate jo brez naročnine in z največjim nadzorom nad zasebnimi datotekami in podatki.

Preberite celoten članek
09.01.2024

Synology je predstavil VS600HD, učinkovito rešitev za nadzorne sisteme

Synology je predstavil VisualStation VS600HD - kompaktni odjemalec za nadzor in upravljanje rešitve za video nadzor Surveillance Station.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.