Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi usmerjevalniki Synology

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Synology je predstavil nove vgradne modele

Synology je predstavil nove strežnike NAS, RackStation RS2421+ in RS2421RP+ z 12 režami za diske ter RS2821RP+ s 16 režami za diske. Enote predstavljajo zmogljive rešitve za shranjevanje in upravljanje podatkov, namenjeni pa so kupcem v manjših in srednje velikih podjetjih.

Synology je predstavil nove strežnike NAS, RackStation RS2421+ in RS2421RP+ z 12 režami za diske ter RS2821RP+ s 16 režami za diske, ki so namenjeni upravljanju infrastrukture za obsežne sisteme varnostnih kopij, datotečnih strežnikov za poslovna okolja in upravljanju zasebnih oblačnih storitev.

“Enoti RS2421(RP)+ in RS2821RP+ sta zmogljivi rešitvi za shranjevanje, namenjeni strankam v manjših in srednje velikih podjetjih,” je povedal Julien Chen, produktni vodja pri Synology Inc.

»Zaradi velike zmogljivosti shranjevanja, povečanih zmogljivosti in podvojenih napajalnikov, so nove enote idealne za zanesljivo upravljanje datotečnih strežnikov,« je dejal Chen. »Kakovostno podpirajo tudi zbirko aplikacij za delo na daljavo, ki vključuje Synology Office, Synology Drive in Synology Chat – naše rešitve za skupno rabo datotek in produktivnost, ki delavcem zagotavljajo medsebojno povezanost in dostopnost podatkov podjetja.«

Več kot dvakrat hitrejši

Nove enote RackStation se lahko pohvalijo z bistvenimi izboljšavami zmogljivosti v primerjavi s svojimi predhodniki.1 RS2421(RP)+ zagotavlja 103% višji IOPS pri naključnem zapisovanju podatkov in 161% pri branju, RS2821(RP)+ pa 115% višji IOPS pri naključnem zapisovanju in 162% pri branju podatkov.2

Prilagodljivi vašim poslovnim potrebam

RS2421(RP)+ in RS2821RP+ lahko prilagodite z dvema mrežnima vhodoma 10GbE ali 25GbE NIC3 za izboljšanje omrežne prepustnosti ali s prilagoditveno kartico Synology M.2 in hitrimi NVMe SSD diski, s katerimi lahko ustvarite  dodatni SSD predpomnilnik,4 stroškovno učinkovito metodo za povečanje IOPS naključnega branja in zapisovanja na vgrajene diske, ne da bi za te naloge zasedali prostor na diskih, namenjenih hrambenemu prostoru.

Novi strežniki podpirajo do 32 GB DDR4 ECC5 spomina. Z dodatkom razširitvene enote RX1217(RP) lahko hrambeni prostor razširite na 24 diskov pri modelu RS2421(RP)+ in 28 pri RS2821RP+. Novi modeli so opremljeni s 3-letnim jamstvom, ki ga lahko podaljšate na 5 let.

Več kot 150 aplikacij, ki funkcionalnost naprav širijo onstran zgolj hrambe podatkov

Operacijski sistem DiskStation Manager (DSM) je srce vseh naprav Synology NAS in jih povezuje z bogatim naborom zmogljivih rešitev.

Hyper Backup uporabnikom omogoča varnostno kopiranje podatkov s strežnika NAS na rezervne lokacije ali v storitve v oblaku, medtem ko zbirka programov za varnostno kopiranje Active Backup Suite zagotavlja zanesljivo varnostno kopiranje Windows odjemalcev, strežnikov, datotečnih strežnikov in navideznih računalnikov. Synology DriveChat, in Office omogočajo neprekinjeno sodelovanje med oddaljenimi sodelavci z zagotavljanjem pisarniških programov, dostopnih preko brskalnika, izmenjave datotek in klepeta.

Surveillance Station spreminja strežnik NAS v vsestransko rešitev za nadzor, ki podpira do 40 kamer.8 Certificirana integracija z VMware, Windows in drugimi platformami za virtualizacijo pa zagotavlja preprosto upravljanje hrambenega prostora za virtualna okolja.

Dosegljivost

RS2421+, RS2421RP+ in RS2821RP+ so že na voljo pri vašem prodajalcu naprav Synology. Več podatkov dobite na spletnem naslovu https://bit.ly/3wo5JTX.

  1. Primerjava z enotami RS2418(RP)+ in RS2818RP+ predhodne generacije.
  2. Podatki o zmogljivosti so doseženi v laboratorijih Synology z optimiziranimi omrežnimi in konfiguracijskimi nastavitvami. Dejanska zmogljivost se lahko razlikuje v različnih okoljih. Za vse podrobnosti o preizkusni nastavitvi obiščite performance page.
  3. Združljive omrežne kartice (NIC) vključujejo E25G21-F2, E10G21-F2, E10G18-T2, E10G18-T1. Za najnovejše preverite compatibility list.
  4. Predpomnilnik NVMe SSD lahko omogočite prek vmesniških kartic Synology M2D20 ali E10M20-T1 z nameščenimi SNV3400 / 3500 NVMe SSDji.
  5. Največje nadgradnje pomnilnika omogočajo večje število sočasnih povezav, več gostujočih navideznih računalnikov z Virtual Machine Manager, več hrambenega prostora in druge izboljšave. Za več podrobnosti preverite predstavitveno brošuro naprave.
  6. Podpira diske SATA LFF (3,5″) ali SFF (2,5″). Združljivost diskov je odvisna od seznama združljivosti Synology. Zmogljivost vseh treh predstavljenih enot lahko razširite z eno samo razširitveno enoto Synology RX1217(RP), ki jo morate kupiti posebej.
  7. Garancijsko obdobje začne teči od datuma nakupa, kot je navedeno na potrdilu o nakupu. Preberite več o naši jamstveni politiki za izdelke. RS2421+, RS2421RP+ in RS2821RP+ vključujejo 3-letno garancijo na strojno opremo, ki jo lahko podaljšate na 5 let z izbirnim paketom EW202 bundle, ki predstavlja 2-letno podaljšanje jamstva.
  8. Nadzorna postaja Surveillance Station vključuje dve brezplačni licenci za kamere. Za povezavo več kamer ali naprav so potrebne dodatne licence.
zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

18.08.2023

Synology je predstavil DS224+ in DS124, kompaktni napravi za hrambo podatkov

Synology je predstavil DiskStation DS224+ in DS124, najnovejši inovaciji v Synologyjevi paleti podatkovnih rešitev, ki sta namenjeni profesionalcem, malim delovnim skupinam pa tudi robnim implementacijam.

Preberite celoten članek
25.07.2023

Synology je predstavil DiskStation DS223j

"DS223j je idealen sistem NAS za majhna okolja, bodisi za domače uporabnike ali manjše pisarne," je dejal Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. "Stranke, ki se odločijo za DS223j, bodo prejele energetsko učinkovito strojno opremo, ki ima vsa potrebna orodja za upravljanje in zaščito podatkov. Tako bodo lahko učinkovito upravljale svoje datoteke."

Preberite celoten članek
19.07.2023

Synology bo prekinil podporo za AAC kodiranje na strani strežnika

S 1. avgustom 2023 bo kodiranje s kodekom AAC na strani strežnika odpravljeno v vseh različicah DSM.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.