Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi usmerjevalniki Synology

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Synology je predstavil nove naprave RackStation in trde diske HAT5300

Synology je napovedal izdajo svoje prve serije visoko zmogljivih trdih diskov HAT5300, ki so posebej zasnovani za uporabo v napravah Synology. Obenem pa je predstavil tudi tri nove naprave iz serije XS, ki za svoje delovanje uporabljajo le diske HAT5300 in še zelo omejen diskov, ki so navedeni na Synologyjevem seznamu potrjenih diskov.

Podjetje Synology Inc. je predstavilo naslednjo generacijo strežnikov NAS RackStation, ki so namenjeni srednje velikim podjetjem za poganjanje rešitev za varnostno kopiranje, shranjevanje, za virtualizacijo, nadzor in delo na daljavo. Synology je napovedal tudi izdajo svoje prve serije visoko zmogljivih trdih diskov HAT5300, ki so posebej zasnovani za uporabo v napravah Synology.

Nove naprave RackStation za najzahtevnejše shrambe podatkov

Strežnika NAS višine 2U in z 12 režami za diske RS3621RPxs in RS3621xs+ ter strežnik NAS višine  3U in 16 režami za diske RS4021xs + so namenjeni malim in srednje velikim podjetjem, ki potrebujejo visoko zmogljivo rešitev za shranjevanje. Najnovejše naprave Synology zagotavljajo zanesljivo platformo za podatkovno intenzivne aplikacije, kot so varnostno kopiranje, shramba ISCSi SAN, rešitve za skupinsko delo in upravljanje video nadzora.

»Novi modeli naprav iz serij xs in xs+, so  vsestranski, z visoko zmogljivostjo za mala in srednje velika podjetja, pa tudi za uporabo v velikih podjetjih,« je povedal Julien Chen, produktni vodja pri Synology Inc.

»Z vgrajeno dodatno napajalno enoto in procesorji Intel® Xeon® so idealni za obdelavo občutljivih podatkov v aplikacijah, kot so večji projekti video nadzora, poslovni datotečni strežniki, varnostno kopiranje, programske zbirke za pisarniška opravila in stroškovno učinkovite shrambe za virtualizacijska okolja,« je dodal Chen.

Izdatno povečanje zmogljivosti

Vse tri enote ponujajo bistveno izboljšane zmogljivosti v primerjavi s predhodnimi modeli1. RS3621RPxs zagotavlja 68% višji IOPS pri branju naključnih podatkov kot njegov predhodnik, RS3621xs + 50% in RS4021xs + 21% višji IOPS2.

Združeno 10GbE – iSCSI (4K)

Poleg tega imata za hitrejšo povezljivost RS3621xs+ in RS4021xs+ vgrajeni vsak po dvoje 10GbE vrat.

Napravo  prilagodite  lastnim  potrebam

Dve reži PCIe Gen 3.0 8x, ki sta vgrajeni v novi napravi, omogočata nadgradnjo z združljivimi 10GbE NIC3 in/ali NVMe SSD predpomnilnikom4. RS3621RPxs in RS3621xs + lahko, z uporabo dveh razširitvenih enot RX1217 (RP) in potrjenih diskovnih enot5, prilagodite na skupno 36 diskov, RS4021xs + pa na 40.


RS3621RPxsRS3621xs+RS4021xs+
Procesor6-jedrni Intel® Xeon®8-jedrni Intel® Xeon®
Spomin8 GB ECC DDR4 — Razširljiv do 64 GB16 GB ECC DDR4 — Razširljiv do 64 GB
Višina (Form Factor)2U3U
Rež za diske / Maksimalno612 / 3616 / 40
Naključno branje IOPS233k288k289k
Naključno zapisovanje IOPS117k135k146k
Omrežni vmesnik4 x Gigabit RJ-452 x 10GbE RJ-45
4 x Gigabit RJ-45
Reže PCIe2 x Gen 3.0 8x reži za NICs / Synology M.2 add-in kartica
Redundančni napajalnikDa
Jamstvo5-letno jamstvo

Serija HAT5300 diskov HDD za sisteme Synology

Trdi diski Synology HAT5300 enterprise SATA so na voljo v treh različicah, ki imajo kapaciteto 16 TB, 12 TB ali 8 TB in so namenjeni podjetjem, ki od sistemov Synology zahtevajo visoko zmogljivost in največjo zanesljivost.

Obsežno preverjanje diskov serije HAT5300 zagotavlja nemoteno interakcijo s sistemi Synology in operacijskim sistemom DiskStation Manager (DSM). Pogoni so zasnovani tako, da zagotavljajo zelo stabilno shranjevanje z visoko zmogljivostjo za hrambene sisteme Synology, z dodatno prednostjo samodejnih posodobitev, ki je  vdelana v strojno programsko opremo in jo zagotavlja DSM.

Diskovni pogoni za najzahtevnejše naloge

»Trdi diski HAT5300 enterprise so idealni za obdelavo poslovno kritičnih podatkov, ki zahtevajo zmogljivost, zanesljivost in stroškovno učinkovito delovanje,« je dejala Peggy Weng, produktna vodja pri Synology Inc.

»Med razvojem smo tri diskovne enote testirali več kot 300.000 ur7, da smo zagotovili njihovo popolno zanesljivost ,« je dejala Peggy Weng. »Ustvarili smo zelo optimizirane pogone, na katere se lahko naše stranke zanesejo, da bodo optimalno delovale z našimi sistemi in se brez težav povezovale z DSM.«

Najboljša učinkovitost v svojem razredu

Pogoni HAT5300 zagotavljajo do 274 MB/s neprekinjenega prenosa podatkov. Z optimizacijo, prilagojeno na DSM, so do 23% hitrejši pri neprekinjenem sekvenčnem branju podatkov v zahtevnih okoljih z več uporabniki, v primerjavi z drugimi pogoni podobnega razreda8.

S samodejnimi posodobitvami strojne programske opreme preko operacijskega sistema DSM uporabljajo pogoni HAT5300 vedno najnovejše izboljšave strojne programske opreme in obenem zmanjšajo količino dela, ki ga morajo opraviti skrbniki sistema.

Pogoni serije HAT5300 so podprti z oceno MTTF za 2,5 milijona ur, podporo delovne obremenitve 550 TB na leto in vzdržljivo tehnologijo predpomnilnika za zapisovanje, kar zmanjšuje možnosti za poškodbe podatkov v primeru nenadne izgube električne energije.


HAT5300-8THAT5300-12THAT5300-16T
VmesnikSATA 3,5″
Kapaciteta8 TB12 TB16 TB
RazredEnterprise
Predpomnilnik256 MiB512 MiB
Povprečni čas do okvare (MTTF)2.500.000 ur
Maks. Stabilna stopnja prenosa241 MB/260 MB/274 MB/
Jamstvo5-letno jamstvo

Poslovne rešitve

Synology omogoča zaščito delovnih postaj in strežnikov Windows in Linux, datotečnih strežnikov ter virtualnih okolij VMware in Hyper-V z rešitvijo Active Backup for Business. Prav tako lahko varnostno kopirate svoje datoteke v okolju Microsoft 365 z Active Backup for Microsoft 365 in račune Google Workspace z rešitvijo Active Backup for G Suite.

Postavite nadzorno postajo na Synology NAS z rešitvijo Surveillance Station za upravljanje, shranjevanje in analizo video nadzora. Zaščitite svoja fizična sredstva s podporo  do 90 kamer z uporabo RS3621xs + in RS4021xs + in do 75 kamer z RS3621RPxs9.

Sistemi Synology zagotavljajo zmogljivo, certificirano shrambo iSCSI za rešitve za virtualizacijo, kot so VMware® vSphere ™, Microsoft® Hyper-V®, Citrix® XenServer ™ in OpenStack Cinder.

Podjetja po vsem svetu uporabljajo Synology NAS za povečanje učinkovitosti dela na daljavo. Synology Drive za skupno rabo in sinhronizacijo datotek na različnih spletnih mestih in Synology Office za skupinsko delo in sodelovanje na dokumentih, preglednicah in diapozitivih v realnem času. Synology Chat pa ponuja zasebno gostovano platformo za varna sporočila za delovne skupine.

Dosegljivost

RackStation RS3621RPxs, RS3621xs+, RS4021xs+ in diski 8/12 TB HAT5300 so že na voljo pri vašem prodajalcu. Preverite na spletni strani https://trgovina.xenon-forte.si/.

  1. Primerjave z enotami RS3617RPxs, RS3617xs+, and RS4017xs+ prejšnje generacije.
  2. 4K iSCSI naključno branje IOPS z uporabo združene 10GbE povezave. Številke zmogljivosti dso dosežene v laboratoriju Synology z optimiziranimi omrežnimi in konfiguracijskimi nastavitvami. Dejanska zmogljivost se lahko razlikuje v različnih okoljih. Za vse podrobnosti o nastavitvi preizkusa obiščite stran o zmogljivosti Synology – performance page.
  3. Združljivi NIC vključujejo E10G17-F2, E10G18-T2, E10G18-T1. Za najnovejše združljive naprave preverite seznam združljivosti – compatibility list.
  4. Predpomnilnik NVMe SSD lahko omogočite prek vmesniških kartic SSD predpomnilnika Synology M2D20 ali E10M20-T1 z nameščenimi SSD SSD SNV3500.
  5. Podpira pogone SATA LFF (3,5 “) ali SFF (2,5”). Združljivost pogonov preverite na seznamu združljivosti Synology. Zmogljivost enot RS3617RPx, RS3617xs + in RS4017xs + je mogoče razširiti z dvema razširitvenima enotama Synology RX1217 (RP), ki ju kupite posebej.
  6. Z dvema razširitvenima enotama Synology RX1217 (RP) z 12 ležišči.
  7. Med pogoni HAT5300-8T, HAT5300-12T in HAT5300-16T je bilo z napravami Synology opravljenih 300.000 ur preizkusov trdega diska, da bi povečali združljivost teh pogonov z napravami Synology.
  8. Testiranje učinkovitosti je izvedlo podjetje Synology z uporabo 12 pogonov na SA3600, konfiguriranem z uporabo RAID 5, na pogonih podobnega razreda (Enterprise) z IOMeter (bloki 64 KB). Rezultati so samo referenčni. Dejanska zmogljivost se lahko razlikuje glede na delovno obremenitev, preskusne metode in način konfiguracije naprav in programske opreme.
  9. Nadzorna postaja vključuje dve brezplačni licenci za kamere. Za povezovanje več kamer in naprav so potrebne dodatne licence.
zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

18.08.2023

Synology je predstavil DS224+ in DS124, kompaktni napravi za hrambo podatkov

Synology je predstavil DiskStation DS224+ in DS124, najnovejši inovaciji v Synologyjevi paleti podatkovnih rešitev, ki sta namenjeni profesionalcem, malim delovnim skupinam pa tudi robnim implementacijam.

Preberite celoten članek
25.07.2023

Synology je predstavil DiskStation DS223j

"DS223j je idealen sistem NAS za majhna okolja, bodisi za domače uporabnike ali manjše pisarne," je dejal Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. "Stranke, ki se odločijo za DS223j, bodo prejele energetsko učinkovito strojno opremo, ki ima vsa potrebna orodja za upravljanje in zaščito podatkov. Tako bodo lahko učinkovito upravljale svoje datoteke."

Preberite celoten članek
19.07.2023

Synology bo prekinil podporo za AAC kodiranje na strani strežnika

S 1. avgustom 2023 bo kodiranje s kodekom AAC na strani strežnika odpravljeno v vseh različicah DSM.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.