Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS in mrežna oprema

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

Wi-Fi usmerjevalniki

Ponudba Wi-Fi usmerjevalnikov Synology za neprekinjen dostop v splet.

Kamere Synology

Kamere Synology za brezhibno integracijo s sistemom za nadzor Surveillance Station.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

UPS - NEPREKINJENO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaščita vaših naprav pred izpadi električne energije in drugimi anomalijami el. omrežja.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Synology je predstavil nova zmogljiva modela strežnikov NAS SA3610 in SA3410

Korporacija Synology je predstavila dva sistema za hrambo podatkov SA3610 in SA3410, najnovejši napravi iz serije zmogljivih in vsestranskih strežnikov NAS s skupno kapaciteto hrambenega prostora, ki jo merimo v petabajtih. Zasnovani sta za najtežja opravila in omogočata nadgradnje tudi za prihodnji razvoj.
SA3610

Synology je predstavil SA3610 in SA3410, dva razširljiva sistema za shranjevanje, ki organizacijam omogočata shranjevanje velikih količin podatkov brez izgube hitrosti in zmogljivosti. Napravi sta opremljeni z 12 režami za vgradnjo diskov, ki jih je mogoče razširiti vse do 961, kar predstavlja skupno zmogljivost surovega shranjevanja 1,7 PB2. Nova modela sta izjemno zmogljiva in omogočata učinkovito postavitev centralne hrambe za varnostno kopiranje, nadzorni sistem ali datotečni strežnik.

»S stabilno visoko prepustnostjo in veliko zmogljivostjo so nove enote idealne za obdelavo velikih količin podatkov, vključno s simultanim varnostnim kopiranjem, arhiviranjem, spremljanjem nadzornih posnetkov ter obdelavo in shranjevanjem videoposnetkov,« je dejal Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. »Pri teh aplikacijah je težko oceniti prihodnje potrebe po shranjevanju, toda s serijo SA lahko podjetja začnejo z majhnim in nato zmogljivosti razširijo, kadarkoli to zahteva rast količine njihovih podatkov.«

Nanju se lahko zanesete

Novi SA3610 in SA3410 podpirata zahtevne aplikacije po zaslugi zaporednim hitrostim branja/zapisovanja z več kot 6.200/3.000 MB/s3, podpori za omrežja 10/25/40GbE in Fibre Channel (vključena sta dva 10GbE RJ-45), kot tudi združevanje povezav (network bonding) in podporo za večkanalni SMB dostop. Hibridni sistemi za shranjevanje se lahko nastavijo kot stroškovno učinkovita rešitev za povečanje hitrosti I/O in zmanjšanje zakasnitev na trdih diskih, pri čemer delujejo SSD diski kot predpomnilnik za branje/zapisovanje4.

Rešitve za upravljanje na daljavo, kot so namenska vrata za upravljanje zunaj pasu (OOB), centralno upravljanje prek Synology CMS in oddaljeno spremljanje v oblaku z Active Insight pomagajo zmanjšati administrativne stroške, medtem ko redundanca strojne opreme in aktivno-pasivno združevanje v gruče prek Synology High Availability zagotavljata maksimalno razpoložljivost storitev.

Vsestranska podatkovna platforma

Vsi sistemi serije Synology SA vključujejo nabor zanesljivih rešitev za upravljanje datotek, skupno rabo in sinhronizacijo za podjetja. Synology Drive omogoča dostop od koderkoli do orodij za upravljanje in skupno rabo datotek v osebnih računalnikih, računalnikih Mac in mobilnih napravah. Povezovanje in sinhronizacija podatkov med napravami omogoča oddaljenim ekipam in pisarnam, da ostanejo usklajene.

Synology Drive ShareSync se lahko uporablja za distribucijo datotek v strežnike po vsem svetu in sinhronizacijo podatkov nazaj na sedež podjetja, ali pa ekipe ohranjajo sinhronizacijo med več lokacijami z manjšo porabo pasovne širine in prostora za hrambo s pomočjo moči oblaka. S Hybrid Share5 se vsi podatki v skupni rabi shranijo v podatkovne centre Synology C2 Storage, do katerih lahko dostopate na zahtevo, medtem ko so pogosto dostopane datoteke shranjene v predpomnilniku lokalno na sistemih Synology za dostop pri hitrostih lokalnega omrežja.

Več informacij o upravljanju datotek

Vgrajena celovita zaščita podatkov

Synology DiskStation Manager (DSM) ponuja zmogljive rešitve za varnostno kopiranje osebnih računalnikov, strežnikov, navideznih računalnikov in aplikacij SaaS. Active Backup Suite omogoča organizacijam, da združijo varnostne kopije odjemalcev in strežnikov Windows, končnih točk Linux, sistemov Synology, virtualnih strojev VMware® in Hyper-V® ter Microsoft 365 in Google Workspace na SA3610 in SA3410, medtem ko upravljajo vsa opravila varnostnega kopiranja prek centralizirane upravljalne konzole.

Za fizične naprave so na voljo možnosti celovite obnovitve »Bare-metal« kot tudi na ravni datoteke, medtem ko je navidezne računalnike mogoče začasno obnoviti v vgrajen hipervizor, s čimer  zmanjšate čas nedelovanja storitve. Deduplikacija podatkov na ravni blokov lahko znatno zmanjša uporabo prostora za shranjevanje, medtem ko inkrementalne varnostne kopije zmanjšajo čas varnostnega kopiranja in uporabo pasovne širine.

Lokalni posnetki omogočajo zaščito datotek in LUN-ov pred nesrečami in zunanjimi grožnjami, kot so napadi z izsiljevalsko programsko opremo, hkrati pa zmanjšajo uporabo prostora za shranjevanje in čas obnovitve (RTO). Vse rešitve za upravljanje podatkov Synology vključujejo celovite zmogljivosti varnostnega kopiranja sistema in datotek za varno varnostno kopiranje v druge sisteme Synology ali v storitev za hrambo podatkov v oblaku.

Več informacij o zaščiti podatkov

Zasebni video nadzor

Synology Surveillance Station je zmogljiva rešitev za nadzor (VMS), zasnovana za podjetja in domače uporabnike. Rešitev uporabljajo številni uporabniki, skupaj danes varuje že več kot 500.000 nadzornih mest. Prilagodljiva podpora ONVIF in več kot 8.300 potrjenih kamer IP omogočajo preprosto namestitev in enostavno prilagajanje zahtevam vsake lokacije. Novima strežnikoma NAS SA3610 in SA3410 je mogoče dodati do 128 kamer IP6, več strežnikov pa je mogoče enostavno nadzirati, upravljati in varnostno kopirati prek vgrajenega centralnega sistema za upravljanje.

Več informacij o rešitvi za nadzor Surveillance Station

 SA3610SA3410
Procesor CPUIntel® Xeon® D-1567 12-jedrniIntel® Xeon® D-1541 8-jedrni
Sekvenčno branje/zapisovanje6.275/3.056 MB/s6.283/3.023 MB/s
Naključno branje/zapisovanje IOPS450.814/122.675336.224/116.518
Maksimalni spomin128 GB DDR4
Maksimalna razširitev96 rež za vgradnjo diskov (7 x RX1222sas)
Ethernet​5 x 1GbE RJ-45
2 x 10GbE RJ-45
Reže PCI2 x PCIe 3.0 x 8 rež, x 8 pasov
Zunanji vhodi​2 x USB 3.2 Gen 1 vrata
1 x razširitvena vrata (Mini-SAS HD)
Vrata za upravljanje zunaj pasu (OOB)Na voljo
Garancija7>5 let

Razpoložljivost

SA3610 in SA3410 sta že na voljo. Več informacij.

Opombe

1. SA3610 in SA3410 podpirata do 96 diskov z uporabo sedmih razširitvenih enot Synology RX1222sas, ki se prodajajo posebej.

2. Particije velikosti med 200 TB in 1 PB uporabljajo datotečni sistem Btrfs (Peta Volume) in podpirajo omejen izbor aplikacij, storitev in konfiguracij. Replikacija posnetkov, šifriranje map v skupni rabi, stiskanje datotek in druge funkcije niso na voljo za particije, ki so večje od 200 TB. Za več informacij in omejitev poglejte članek.

3. Podatki o zmogljivosti so pridobljeni z internim testiranjem družbe Synology. Dejanska zmogljivost se lahko razlikuje glede na testno okolje, uporabo in konfiguracijo. Za več informacij glejte tabele učinkovitosti.

4. Predpomnilnik SSD lahko omogočite z uporabo 2,5-palčnih SSD diskov serije Synology SAT5200 ali z namestitvijo NVMe SSD diskov serije Synology SNV3500 z uporabo prilagoditvenih kartic M2D20 ali E10M20-T1. Vse naprave se prodajajo ločeno.

5. C2 Storage for Hybrid Share zahteva nakup primerne letne ali mesečne naročnine. Za vsako novo registrirano napravo je na voljo brezplačna preizkusna različica.

6. Na enem strežniku SA3410 ali SA3610 s Synology Surveillance Station je podprtih do 128 kamer IP. Z dodajanjem več snemalnih strežnikov s sistemom Surveillance Station CMS je mogoče upravljati do 10.000 kamer na posamezno namestitev. Surveillance Station vključuje 2 brezplačni licenci. Priključitev več kamer in naprav zahteva dodatne licence. Več informacij.

7. Garancijska doba začne teči od datuma nakupa, kot je navedeno na vašem računu. Preberite več tukaj.

zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

07.05.2024

Synologyjeva rešitev za nadzor omogoča prepoznavo registrskih tablic

Synology Surveillance Station od sedaj podpira samodejno prepoznavanje registrskih tablic (ALPR). Storitev omogoča v sodelovanju s Plate Recognizer™. Partnerstvo zagotavlja dodatne zmogljivosti, ki jih lahko izkoristijo vsi uporabniki strežnikov NAS in omrežnih video snemalnikov Synology brezplačno.

Preberite celoten članek
20.03.2024

Synology je predstavil BeeStation

Naprava je prilagojena kateremu koli življenjskemu slogu, uporabljate jo brez naročnine in z največjim nadzorom nad zasebnimi datotekami in podatki.

Preberite celoten članek
09.01.2024

Synology je predstavil VS600HD, učinkovito rešitev za nadzorne sisteme

Synology je predstavil VisualStation VS600HD - kompaktni odjemalec za nadzor in upravljanje rešitve za video nadzor Surveillance Station.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.