Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS in mrežna oprema

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

Wi-Fi usmerjevalniki

Ponudba Wi-Fi usmerjevalnikov Synology za neprekinjen dostop v splet.

Kamere Synology

Kamere Synology za brezhibno integracijo s sistemom za nadzor Surveillance Station.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

UPS - NEPREKINJENO NAPAJANJE

FSP Fortron

Zaščita vaših naprav pred izpadi električne energije in drugimi anomalijami el. omrežja.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Synology je predstavil napredno platformo za nadzor Active Insight

Synology je objavil uradno izdajo Active Insight, platforme za spremljanje in upravljanje strežnikov NAS v oblaku, ki skrbnikom omogoča zaščito njihovih naprav Synology pred tveganji okvare strojne opreme, izgube podatkov, sumljivih dejavnosti, ranljivosti programske opreme in še veliko več.
Active Insight, platforme za spremljanje in upravljanje strežnikov NAS v oblaku

»Več stotisoč uporabnikov je preizkusilo Active Insight v obdobju beta testiranja. Dobili so vpogled v izboljšani nadzor, upravljanje in varovanje podatkov v velikih namestitvah. Preverili so lahko, kako Active Insight pomaga podjetjem in ponudnikom storitev IT, da ohranjajo svoje strežnike Synology po vsem svetu zaščitene in varne,« je povedal Angel Huang, produktni vodja pri Synology Inc. “Ob uradni predstavitvi storitve smo opozorili tudi na več novih funkcionalnosti, ki jih pripravljamo v bližnji prihodnosti.”

Varno spremljanje velikih razpršenih namestitev

Active Insight je Synologyjeva nova storitev v oblaku, ki na pregledni in intuitivno zasnovani nadzorni plošči združuje najpomembnejše meritve delovanja sistema, informacije o stanju, dnevnike dejavnosti in varnostna opozorila ne glede na to, kako velike sisteme nameščenih naprav upravljajo. Nova platforma zagotavlja takojšen pregled pomembnih podatkov in na preprost način pomaga uporabnikom v namestitvi prepoznati ozka grla in problematične naprave.

Preprosto preverjanje na stotine nameščenih naprav v sistemu je pomemben napredek, vendar pa storitev Active Insight ponuja še veliko več. Poročila, opozorila in obvestila so bistveni del storitve, ki omogočajo zagotavljanje 24/7 naprekinjene zaščite. Ko skrbniki nimajo časa za proaktivno preverjanje svojih sistemov, Active Insight preverja in išče znake morebitnih težav in zbira podatke za prepoznavanje groženj v realnem času ali kasnejšo analizo.

Obvladovanje tveganj, preden postanejo težave

Poročila po meri v Active Insight omogočajo IT ekipam, da redno ocenjujejo stanje in varnost njihovega sistema prek strukturiranih povzetkov, ki jih je mogoče izvoziti in poslati po e-pošti za enostavno skupno rabo in arhiviranje. Poročila, ki so na voljo v obliki dokumentov in preglednic, zagotavljajo boljši vpogled v delovanje naprav, stanje posodobitev in varnostnega kopiranja ter v dejavnosti uporabnikov v celotnem sistemu.

V primeru da Active Insight oceni, da meritve kažejo na določeno tveganje za naprave ali podatke, obvesti skrbnike in predlaga verjetne vzroke in postopek odprave napak. Sistemsko definirane dogodke je mogoče dopolniti s prilagojenimi znaki ali mejnimi vrednostmi glede na individualne potrebe ali ocene. Z mobilno aplikacijo Active Insight pa imajo skrbniki sistema možnost prejemanja obvestil o vseh morebitnih težavah in pomembnih dejavnostih v sistemu.

Prijava, varnostno kopiranje in upravljanje posodobitev iz oblaka

Poleg spremljanja delovanja sistema Active Insight skrbnikom omogoča tudi izkoriščanje prednosti storitve v oblaku za zaščito strežnikov Synology pred zastarelo programsko opremo, luknjami v zaščiti podatkov in nepooblaščeno uporabniško dejavnostjo po vsem svetu. Skrbniki si lahko ogledajo združene podatke in pregledajo celotno varnost nameščenih naprav, preverijo stanje posameznih naprav, podrobno raziščejo poročila in uvedejo korake za odpravljanje težav, vse iz iste spletne konzole ali aplikacije.

Pregled poročila glede prijav v sistem lahko razkrije, ali je število neuspešnih poskusov preverjanja pristnosti še posebej visoko. Active Insight pošilja obvestila v realnem času, če vzorci prijav dajejo razloge za sum, kar omogoča skrbnikom, da dodatno pregledajo vpletene račune in naslove IP ter po potrebi ukrepajo.

Pregled statusov varnostnega kopiranja na napravo strankam pomaga preprečiti vrzeli v zaščiti podatkov v sistemih Synology zaradi neuspelih ali nepopolnih opravil varnostnega kopiranja v rešitvi Hyper Backupu in olajša nadaljnji pregled prizadetih naprav. Funkcija upravljanja posodobitev Active Insight pa ponuja aktivno upravljanje različic operacijskega sistema Synology DSM in drugih paketov Synology, kar omogoča skrbnikom, da zaznajo zastarelo sistemsko in programsko opremo ter vsilijo posodobitve neposredno iz spletnega vmesnika.

Prednosti za sisteme vseh velikosti

Active Insight se je izkazal za zmogljivo orodje v zelo različnih primerih uporabe. Avtomatizirano in centralizirano spremljanje ima očitne prednosti za velike razpršene namestitve. Vendar pa imajo tudi upravitelji majhnih sistemov koristi od zanesljivega dostopa in visoke razpoložljivosti, ki ju zagotavlja platforma, ki gostuje v oblaku.

Active Insight se opira na podatke telemetrije, ki jih zagotavljajo gostiteljske naprave, in ne zahteva dodatnih nastavitev ali vzdrževanja. Uporabniki lahko spremljajo in upravljajo sisteme različnih strank tako, da svojemu računu Active Insight dodajo Synology račune svojih strank. Zaradi tega je tudi zelo priročno orodje za organizacije in ekipe, ki želijo nadzor naprav prenesti na zunanje ponudnike storitev.

Dosegljivost

Active Insight je že na voljo na trgih po vsem svetu. Na voljo so brezplačni in Premium paketi. Storitve Active Insight zahtevajo račun Synology.

Zainteresirani uporabniki so vabljeni, da preizkusijo vse funkcije paketa Premium v 60-dnevnem brezplačnem preskusnem obdobju, tistim, ki se naročijo do konca leta 2022, pa so na voljo popusti za zgodnjo prijavo v višini do 50 %.

Za več informacij o naročninah in popustih obiščite spletno stran: pricing page.

Za več informacij o izdelkih Synology obiščite spletno stran Xenon forte.

zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

01.12.2023

Synology z izboljšavami za upravljanje podatkov

Synology je predstavil vrsto izboljšav, ki nudijo večjo odpornost proti nastajajočim grožnjam ter zagotavljajo večjo enostavnost in hitrost uvajanja za stranke in partnerje. DSM 7.2.1 ščiti poslovne podatke pred grožnjami, vključno z izsiljevalsko programsko opremo, s funkcijami, kot so mape WORM in nespremenljivi posnetki. Active Insight zdaj vključuje 24/7 spremljanje dejavnosti datotek, samodejne odzive na sumljive dejavnosti datotek in poenostavljen uporabniški vmesnik. Prenovil je tudi svojo spletno stran za ocenjevanje zmogljivosti in tako zagotovil obsežna merila uspešnosti in metrike zmogljivosti za različne vidike, vključno s SMB, iSCSI, NFS, zakasnitvijo IO, MailPlus, Office in Surveillance Station.

Preberite celoten članek
30.10.2023

Synology je predstavil prenovljeno spletno stran za oceno zmogljivosti

Prenovljena spletna stran s statističnimi podatki o zmogljivosti prinaša opazne izboljšave, kot so bolj uporabna merila uspešnosti in prenovljen vmesnik. Uporabnikom omogoča hitro prepoznavanje, primerjavo in iskanje pravih rešitev Synology, ki najbolje ustrezajo njihovim specifičnim potrebam.

Preberite celoten članek
23.10.2023

Synology je predstavil nove napredne funkcije v rešitvi Active Insight

Synology je nadgradil Active Insight, platformo za spremljanje, ki deluje v oblaku. Posodobitev je namenjena ponudnikom upravljanih sistemov in velikim poslovnim odjemalcem, prinaša pa izboljšane možnosti vizualizacije, ki izpostavljajo ključne metrike sistema, ter napredne funkcije spremljanja in zaščite.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.