Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi usmerjevalniki Synology

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Synology je predstavil DiskStation DS423+

Synology je predstavil DiskStation DS423+, strežnik NAS s 4 ležišči za vgradnjo diskov. Naprava je najnovejša nadgradnja v seriji večnamenskih rešitev za shranjevanje, namenjenih zahtevnim domačim uporabnikom in manjšim podjetjem.
DiskStation DS423+, strežnik NAS s 4 ležišči za vgradnjo diskov

Synology je predstavil DiskStation DS423+, strežnik NAS s 4 ležišči za vgradnjo diskov. Naprava je najnovejša nadgradnja v seriji večnamenskih rešitev za shranjevanje, namenjenih zahtevnim domačim uporabnikom in manjšim podjetjem.

DS423+, ki ga poganja vsestranski operacijski sistem Synology DiskStation Manager (DSM) v kompaktnem namiznem formatu, ponuja celovite rešitve za zaščito in upravljanje poslovnih podatkov, omogoča sodelovanje na skupnih dokumentih, zagotavlja oddaljeni dostop do datotek in služi kot jedrna naprava za postavitev nadzornega sistema, ki temelji na kamerah IP.

»Novi DS423+ ponuja izjemno vrednost uporabnikom z omejenimi zahtevami glede shranjevanja,« je povedala Anya Lin, produktna vodja pri Synology. »Še naprej nudi celovite in robustne rešitve, ki so prepričale številne uporabnike, med drugim se ponaša z 21 % hitrejšim indeksiranjem fotografij v primerjavi s svojim predhodnikom.«

Platforma za shranjevanje podatkov

Z največjo zmogljivostjo shranjevanja, 72 terabajtov, je DS423+ idealen za ekipe profesionalcev in mala podjetja, ki želijo stopiti v svet centraliziranega shranjevanja ali služiti kot robno vozlišče v porazdeljenih namestitvah. Operacijski sistem DSM v napravi DS423+ izkorišča napredni datotečni sistem Btrfs za zaščito podatkov pred poškodbami in omogoča uporabnikom, da hitro razveljavijo vse nenamerne ali zlonamerne spremembe z uporabo tehnologije posnetkov stanja (Snapshot).

DS423+ je opremljen z dvema dostopnima režama M.2 NVMe, ki ju je mogoče uporabiti za postavitev hitrega predpomnilnika ali dodatnega prostora za shranjevanje na hitrih diskih SSD, ne da bi pri tem zasedli standardna ležišča za vgradnjo diskov. Hrambeni prostor, sestavljen z diski SSD, je idealen za naloge, ki zahtevajo nizko latentnost in visoko zmogljivost naključnega zapisovanja. Na drugi strani pa lahko predpomnilnik na dodatnih diskih SSD znatno poveča I/O zmogljivost na počasnejši osnovni shrambi, sestavljeni z diski HDD.

Lokalna shramba z integracijo v oblak

DS423+ prinaša intuitivno upravljanje datotek in skupno rabo z uporabo rešitve Synology Drive, ki združuje dostop do datotek na več platformah z zasebnostjo, ki jo ponuja lokalna shramba. Za ekipe, ki delajo na daljavo, in podjetja, ki delujejo na več lokacijah, je na voljo »site-to-site« sinhronizacija datotek za zrcaljenje vsebine med napravami Synology.

Zmogljivosti hibridnega oblaka, ki jih zagotavlja Synology Hybrid Share, omogočajo uporabnikom, da združijo prednosti lokalne uporabe in oblaka s shranjevanjem podatkov v oblaku, medtem ko pogosto dostopane datoteke hranijo v predpomnilniku lokalne naprave za dostop pri hitrostih, ki jih omogoča omrežje LAN.

Več podatkov o upravljanju datotek

Centralno rezervno vozlišče z večplastno zaščito podatkov

Zagotavljanje stalne zaščite kritičnih podatkov pred sodobnimi grožnjami kibernetske varnosti je bistvenega pomena za preprečevanje nepopravljive izgube dragocenih podatkov. Synologyjeva zbirka Active Backup Suite omogoča varnostno kopiranje IT infrastrukture , kot so sistemi Windows in Linux, navidezni računalniki Hyper-V/VMware in računi Microsoft 365/Google Workspace. Varnostno kopiranje na DS423+ je zavarovano v skladu z najsodobnejšimi standardi varovanja pretoka in varovanja, obnovitev, ko je to potrebno, pa je enostavna in hitra.

Za večjo redundanco je mogoče ustvariti tudi varnostne kopije in trenutne posnetke stanja podatkov, shranjenih v NAS, in jih poslati na drug strežnik ali storitev v oblaku.

Več podatkov varovanju podatkov

Kompakten strežnik za nadzor

Synology Surveillance Station je zmogljiv sistem za upravljanje videa (VMS), ki trenutno ščiti več kot 500.000 nadzornih mest po vsem svetu. Podpora za ONVIF in več kot 8.300 potrjenih kamer IP pomeni, da lahko uporabniki izberejo naprave, ki najbolj ustrezajo njihovim zahtevam.

Surveillance Station na napravi DS423+ omogoča enostavno nastavitev in upravljanje do 40 kamer s sodobnim in nastavljivim vmesnikom. Za namestitve, ki so razpršene na velikih območjih ali več zgradbah, rešitev omogoča prekrivanje tlorisov z zemljevidi Google Maps ali OpenStreetMap in tako povečati preglednost varovanega območja.

Surveillance Station omogoča preprosto šifriranje, varnostno kopiranje in arhiviranje posnetkov ter hkratno snemanje posnetkov v oblak z uporabo oblačne storitve C2 Surveillance. Rešitev Surveillance Station je skalabilna in primerna za uvedbe vseh velikosti – od namestitev v malih podjetjih z nekaj kamerami do obsežnih sistemov s tisoči kamer in stotinami lokacij.

Več o rešitvi za nadzor Surveillance Station

Razpoložljivost

Synology DS423+ je na voljo prek Synologyjevih partnerjev in prodajalcev po vsem svetu. Za podrobne informacije obiščite spletno stran.

zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

18.08.2023

Synology je predstavil DS224+ in DS124, kompaktni napravi za hrambo podatkov

Synology je predstavil DiskStation DS224+ in DS124, najnovejši inovaciji v Synologyjevi paleti podatkovnih rešitev, ki sta namenjeni profesionalcem, malim delovnim skupinam pa tudi robnim implementacijam.

Preberite celoten članek
25.07.2023

Synology je predstavil DiskStation DS223j

"DS223j je idealen sistem NAS za majhna okolja, bodisi za domače uporabnike ali manjše pisarne," je dejal Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. "Stranke, ki se odločijo za DS223j, bodo prejele energetsko učinkovito strojno opremo, ki ima vsa potrebna orodja za upravljanje in zaščito podatkov. Tako bodo lahko učinkovito upravljale svoje datoteke."

Preberite celoten članek
19.07.2023

Synology bo prekinil podporo za AAC kodiranje na strani strežnika

S 1. avgustom 2023 bo kodiranje s kodekom AAC na strani strežnika odpravljeno v vseh različicah DSM.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.