Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi usmerjevalniki Synology

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Synology je predstavil BeeDrive

Synology je predstavil BeeDrive, kompaktno podatkovno središče, ki omogoča hkratno lokalno varnostno kopiranje datotek in fotografij iz računalnikov, telefonov in tablic.

Synology je predstavil BeeDrive, kompaktno podatkovno središče, ki omogoča simultano varnostno kopiranje datotek in fotografij iz vašega računalnika, telefona ali tablice. V manj kot treh minutah, kot traja nastavitev naprave, boste uporabniki osebnih računalnikov dobili učinkovit sistem za zaščito datotek, ki je omejen le s hitrostjo lokalnega prenosa, hkrati pa zagotavlja popolno zasebnost in lastništvo podatkov.

»Danes vsak od nas ustvarja izjemno količino podatkov na različnih osebnih napravah. Zlasti boljši fotoaparati in novi formati fotografij ali videoposnetkov bistveno hitreje zasedajo naš telefon ali prostor za shranjevanje v oblaku,« je dejal David Hu, produktni vodja pri Synology Inc.

»Hitrost prenosa podatkov v spletu nikoli ni dohitela eksplozivne rasti količine podatkov, zaradi česar vse poteka počasneje, dražje tudi shranjevanje datotek v oblaku, zlasti če želimo samo varnostno kopirati ali arhivirati stare datoteke, oziroma izmenjevati datoteke med svojimi napravami,« je dejal Hu. »Zato želimo ponuditi lokalno, zasebno alternativo.«

»Upamo, da bomo s pomočjo podatkovnega središča BeeDrive Synologyjevo strokovno znanje o tehnologijah za varnostno kopiranje prenesli na večjo skupino uporabnikov, med katerimi so mnogi popolnoma računalniško pismeni, vendar nimajo časa in dovolj znanja o nastavitvah omrežja, da bi gostili strežnik, ki deluje 24/7 samo za potrebe varnostnega kopiranja,« je dodal Hu. »BeeDrive ponuja preprosto možnost tudi za družinske člane in prijatelje obstoječih uporabnikov naprav Synology.«

Lokalno varnostno kopiranje vsebin osebnih računalnikov in mobilnih naprav skrajša čas varnostnega kopiranja in stroške na dolgi rok

Ko uporabnik priključi napravo na osebni računalnik, lahko izbere, katere mape želi zaščititi. BeeDrive samodejno varnostno kopira vse spremembe v teh mapah v realnem času, kar zagotavlja krajši čas obnovitve podatkov (boljši RPO) kot načrtovano vsakourno varnostno kopiranje. Varnostne kopije datotek na BeeDriveu so shranjene v enakem formatu kot na osebnem računalniku. V primeru okvare računalnika lahko uporabniki preprosto povežejo BeeDrive z drugim računalnikom in takoj dostopajo do svojih datotek, ne da bi morali nameščati kakršno koli programsko opremo in izvajati dolgotrajen postopek obnovitve.

BeeDrive prek Wi-Fi-ja tudi varnostno kopira fotografije in videoposnetke iz naprav iOS in Android. Tako so istočasno zaščiteni tudi podatki s telefonov in tabličnih računalnikov. Uporabniki morajo le ohraniti svoj računalnik in mobilne naprave povezane z BeeDriveom v istem omrežju in optično prebrati QR kodo. BeeDrive bo začel samodejno varnostno kopirati datoteke in bo tako sprostil prostor na vašem telefonu.

BeeDrive presega omejitve pasovne širine, ki jih določajo ponudniki internetnih storitev ali storitev v oblaku, in je lahko 11-krat hitrejši od varnostnega kopiranja velikih datotek iz osebnega računalnika v oblak in šestkrat hitrejši pri kopiranju iz mobilnih naprav.1

BeeDrop in dvosmerna sinhronizacija povečata produktivnost pri izmenjavi datotek med napravami

Za terenske delavce ali druge zaposlene, ki posnamejo veliko fotografij s svojim telefonom in jih nato obdelujejo na osebnem računalniku v pisarni, funkcija BeeDrop omogoča brezžično pošiljanje vsebine, ustvarjene z mobilnimi napravami, iz naprav iOS in Android v BeeDrive. Datoteke so na osebnem računalniku dostopne takoj – ni več nalaganja v oblak in prenosa iz njega.

Ko preklapljate med službenim in domačim računalnikom, lahko BeeDrive pomaga sinhronizirati datoteke na vsakem računalniku takoj, ko je ta priključen na napravo, in poskrbi, da so vse datoteke v računalnikih vedno posodobljene. Na voljo pa je tudi kopija na napravi BeeDrive.

»Zbiranje datotek, ustvarjenih iz vseh osebnih naprav uporabnika, je le prvi korak,« je dejal Hu. »V prihodnosti upamo, da bomo izkoristili obilo računskih zmožnosti računalnika, da bomo uporabnikom pomagali pridobiti večjo vrednost iz samih podatkov, na primer s samodejno kategorizacijo. Naš osnovni cilj je prenesti sodobne tehnologije uporabnikom naprav in rešitev Synology, ne da bi bili pri tem ogroženi njihovi podatki, zasebnost ali lastništvo.«

Dosegljivost

BeeDrive je na voljo v dveh različicah z zmogljivostma 1TB in 2TB. Na prodajnih mestih ju lahko pričakujete od sredine junija 2023. Načrtovana je tudi podpora za macOS. Za več podrobnosti obiščite https://bee.synology.com ali se obrnite na lokalnega zastopnika Xenon forte d.o.o.

  1. Na hitrost prenosa podatkov lahko vplivajo različni dejavniki, kot so vrste in velikosti datotek, gostiteljske naprave, hitrosti Wi-Fi, ponudniki storitev v oblaku in drugi pogoji uporabe. Preizkusi se izvajajo pri hitrosti internetnega nalaganja 100 Mb/s pri varnostnem kopiranju v storitve v oblaku.
zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

18.08.2023

Synology je predstavil DS224+ in DS124, kompaktni napravi za hrambo podatkov

Synology je predstavil DiskStation DS224+ in DS124, najnovejši inovaciji v Synologyjevi paleti podatkovnih rešitev, ki sta namenjeni profesionalcem, malim delovnim skupinam pa tudi robnim implementacijam.

Preberite celoten članek
25.07.2023

Synology je predstavil DiskStation DS223j

"DS223j je idealen sistem NAS za majhna okolja, bodisi za domače uporabnike ali manjše pisarne," je dejal Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. "Stranke, ki se odločijo za DS223j, bodo prejele energetsko učinkovito strojno opremo, ki ima vsa potrebna orodja za upravljanje in zaščito podatkov. Tako bodo lahko učinkovito upravljale svoje datoteke."

Preberite celoten članek
19.07.2023

Synology bo prekinil podporo za AAC kodiranje na strani strežnika

S 1. avgustom 2023 bo kodiranje s kodekom AAC na strani strežnika odpravljeno v vseh različicah DSM.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.