Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi usmerjevalniki Synology

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Synology Inc. je napovedal virtualni uporabniški dogodek Synology C2, ki bo premierno potekal 14. julija 2022

Prvi letni uporabniški dogodek v oblaku Synology C2 »Synology Cloud Engage 2022« bo predstavil ključne funkcije in rešitve Synology C2, ki zajemajo zaščito osebnih podatkov, zaščito priključenih naprav in storitev ter infrastrukturo podatkov.
Synology C2 event

Prvi letni uporabniški dogodek v oblaku Synology C2 »Synology Cloud Engage 2022« bo predstavil ključne funkcije in rešitve Synology C2, ki zajemajo zaščito osebnih podatkov, zaščito priključenih naprav in storitev ter infrastrukturo podatkov.

Varovanje osebnih podatkov

Vse večja medsebojna povezanost nakazuje, da bo v vsakem gospodinjstvu vedno več naprav in priključkov. Posledično bomo ustvarili več podatkov in dostopali do vse več spletnih mest in aplikacij ter ščitili svoje številne naprave in vozlišča. Tako bi moralo vsako gospodinjstvo varstvo osebnih podatkov predvideti z upravitelji gesel in rešitvami za osebno varnostno kopiranje.

Na dogodku se bodo posamezniki naučili, kako uporabiti geslo C2 za zaščito svojih podatkov za prijavo in drugih občutljivih podatkov, kako vzpostaviti močno prakso upravljanja poverilnic in uživati v brezhibni spletni izkušnji. Po drugi strani pa bo občinstvo spoznalo tudi bistvo varnostnega kopiranja C2 za posameznike, ki jih uči, kako narediti varnostno kopijo svojih naprav in storitev v oblaku ter izvesti obnovitev celotne naprave ali posamezne datoteke prek intuitivnega portala varnostnega kopiranja C2. 

Zaščita naprav in storitev

Sodobno delovno okolje ima pogosto težave z upravljanjem poverilnic za zaposlene zaradi pomanjkanja podpore za več vrst naprav in različne storitve v oblaku iz podedovanih imeniških storitev. C2 Identity zagotavlja, da je mogoče uporabnike naprav Windows ali Mac ter enotno prijavo (SSO) Microsoft 365, Google Workspace in drugih aplikacij SaaS centralno upravljati v celotni organizaciji.

Razen upravljanja poverilnic se izguba podatkov v organizacijah pogosto pripisuje človeški napaki, okvari strojne opreme ali zlonamernemu napadu. Prav zato lahko C2 Backup for Business pomaga organizacijam pri centralnem varnostnem kopiranju osebnih računalnikov in strežnikov Windows, naprav Mac ter pošte Microsoft 365 Exchange in OneDrive, medtem ko izvaja obnovitev celotnega sistema (bare-metal) ali na ravni datoteke.

Poleg tega C2 Transfer kodiranje podatkov od vira do končne destinacije in preverjanje pristnosti uporabnika omogoča varnejši prenos datotek in dokumentov navzven. Funkcije za zaščito vsebine C2 Transfer organizaciji omogočajo zaščito naložene vsebine s povezavami, ki imajo časovni rok trajanja, omejitve prenosov in vodnie žige.

Infrastruktura za hrambo

Medtem ko poslovni podatki še naprej eksponentno rastejo, lahko C2 Storage Hybrid Share in C2 Object Storage pomagata podjetjem izboljšati svojo IT infrastrukturo za shranjevanje poslovnih podatkov.

V podjetjih, kjer uporabljajo Synology NAS v več podružnicah za sinhronizacijo datotek med pisarnami, rešitev Hybrid Share povezuje oblak Synology C2 z lokalnim strežnikom NAS in tako zagotavlja hibridno poslovno infrastrukture za sinhronizacijo in skupno rabo datotek, ki je za skrbnike IT učinkovita in enostavna za upravljanje.

Nasprotno pa organizacijam, ki imajo vire IT za razvoj arhivskih, varnostnih ali storitvenih rešitev ali želijo v ozadju vzpostaviti sistem shranjevanja za zunanje ustvarjene podatke iz proizvodnje, IoT naprav ali aplikacij, C2 Object Storage ponuja preprosto in razširljivo rešitev, ki je združljiva z Amazon S3 API in stane bistveno manj od podobnih alternativ na trgu.

Oblak in varnost

Kodiranje na strani strežnika in odjemalca Synology C2 prek uporabniško ustvarjenih zasebnih ključev zagotavlja, da bodo podatki uporabnikov zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom. Synology prav tako sledi postopkom vodilnih v industriji za oblikovanje pričakovanih “enajst devetic” (99,999999999 %) obstojnosti podatkov, ki bi uporabnikom pomagali preprečiti izgubo in nepredvidene poškodbe podatkov. Poleg tega lahko s podatkovnimi centri, ustanovljenimi v ZDA, Nemčiji in na Tajvanu, uporabniki shranjujejo svoje podatke izključno v želenem podatkovnem centru, da izpolnijo zahteve glede skladnosti z varnostnimi standardi v regiji.

Kako sodelovati?

Dogodek Synology Cloud Engage 2022, bo premierno potekal 14. julija. Ponuja več seminarjev v različnih jezikih, ki so namenjeni občinstvu po vsem svetu, v katerih se bodo podrobneje posvetili funkcijam in storitvam platforme. Preverite več podrobnosti o različnih seminarjih in se registrirajte na https://sy.to/jpqqb.

Kontakt za predstavnike medijev.

zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

18.08.2023

Synology je predstavil DS224+ in DS124, kompaktni napravi za hrambo podatkov

Synology je predstavil DiskStation DS224+ in DS124, najnovejši inovaciji v Synologyjevi paleti podatkovnih rešitev, ki sta namenjeni profesionalcem, malim delovnim skupinam pa tudi robnim implementacijam.

Preberite celoten članek
25.07.2023

Synology je predstavil DiskStation DS223j

"DS223j je idealen sistem NAS za majhna okolja, bodisi za domače uporabnike ali manjše pisarne," je dejal Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. "Stranke, ki se odločijo za DS223j, bodo prejele energetsko učinkovito strojno opremo, ki ima vsa potrebna orodja za upravljanje in zaščito podatkov. Tako bodo lahko učinkovito upravljale svoje datoteke."

Preberite celoten članek
19.07.2023

Synology bo prekinil podporo za AAC kodiranje na strani strežnika

S 1. avgustom 2023 bo kodiranje s kodekom AAC na strani strežnika odpravljeno v vseh različicah DSM.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.