Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi usmerjevalniki Synology

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Naprave KYOCERA v akciji.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Synology Active Backup varuje podatke v podjetju Shiseido

Tajvanska podružnica japonskega podjetja Shiseido se je po neprijetnih dogodkih, ki so sledili napadu z izsiljevalskim virusom, odločila zaščititi svoje podatke. Lotili so se uvedbe več znanih programskih rešitev za varnostno kopiranje, ki so se izkazale za drage in neučinkovite. Odločili so se pristopiti 3-mesečnemu beta testiranju rešitve Synology Active Backup for Business, ki ima zmogljivosti za varnostno kopiranje podatkov iz osebnih računalnikov, virtualnih naprav, sistema Windows Server in drugih naprav NAS. Najlepše pri tem pa je bilo dejstvo, da je programska oprema uporabnikom strežnikov NAS Synology na voljo brezplačno.

O podjetju

SHISEIDO Tajvan je bil ustanovljen pred 60 leti kot prvo predstavništvo podjetja Shiseido zunaj Japonske. Kot dopolnitev informacijskega sistema je SHISEIDO Tajvan za potrebe varnostnega kopiranja dokumentov in drugih pomembnih podatkov, izbral strežnike NAS Synology. Zaradi svoje stabilnosti, hitrosti in funkcionalnosti, SHISEIDO Tajvan že od leta 2010 za svoje notranje potrebe in kot iSCSI strežnik za shranjevanje, uporablja naprave Synology.

Izziv

„Leta 2017 smo doživeli neprijeten napad z izsiljevalskim virusom, ki je okužil večje število računalnikov naših zaposlenih. To je bila prelomnica, ko smo se zavedli potrebe po kakovostni zaščiti podatkov podjetja. Posledično smo se lotili uvedbe več znanih programskih rešitev za varnostno kopiranje, ki so se izkazale za drage in neučinkovite. Po nadaljnjih raziskavah in spoznanju, da ima Synologyjeva rešitev Active Backup for Business zmogljivosti za varnostno kopiranje podatkov iz osebnih računalnikov, virtualnih naprav, sistema Windows Server in drugih naprav NAS, smo se odločili, da se pridružimo 3-mesečnemu beta testiranju rešitve. Najlepše pri tem pa je bilo dejstvo, da ni bilo potrebno kupiti dragih licenc za programsko opremo,“ je povzel stanje pred uvedbo rešitve direktor oddelka za planiranje informacijskega sistema v SHISEIDO Taiwan Zhang Jiao-Hao.

Rešitev

Učinkovito upravljanje in brisanje podvojenih datotek in podatkov prihrani 52% prostora za shranjevanje. Ne glede na to, ali gre za majhno, srednje ali veliko podjetje, varnostno kopiranje podatkov z osebnih računalnikov nikoli ni lahka naloga. Tudi Shiseido Tajvan ni izjema, kjer z več kot 500 zaposlenimi dnevni promet podatkov presega 600 GB. Brez pravega orodja za varnostno kopiranje je zapleteno že shranjevanje dnevnih podatkov. S tehnologijo Global deduplication, s katero je opremljena tudi rešitev Synology Active Backup for Business, lahko izvajamo varnostne kopije na različnih napravah, ki delujejo na različnih platformah in različicah, hkrati pa ohranjamo tudi zadostno zmogljivost našega pomnilnika. V rešitvi Synology Actice Backup je na voljo tudi sledenje spremenjenih blokov (CBT), kar pomeni, da lahko rešitev izvaja postopno (inkremenalno) varnostno kopiranje samo datotek v katerih so narejene spremembe in tako poveča učinkovitost rešitve in porabo pomnilnika.

“Po uvedbi rešitve za varnostno kopiranje Active Backup for Business smo se prepričali v njeno neverjetno hitrost izdelave varnostnih kopij in odličnih zmožnosti upravljanja datotek – na strežniku je bilo potrebnih le 28 TB prostora za shranjevanje. Pri analizi namiznih odjemalcev, v kateri smo spremljali 25 osebnih in prenosnih računalnikov, se je količina podatkov zmanjšala s 6,5 TB na 2,1 TB, kar je zadovoljiv rezultat. Zato SHISEIDO Tajvan v prihodnosti načrtuje dodatno nadgradnjo z zmogljivimi napravami Synology in razvoj rešitev za varnostno kopiranje z rešitvijo Synology Active Backup for Business za vseh 500 zaposlenih. Zaposleni bodo tako lahko sami izdelali varnostno kopijo celotnega diska (Bare-metal) in v primeru okvare sami opravili obnovitev celotnega računalnika s pomočjo zagonskega USB ključa. Seveda pa bodo lahko s pomočjo intuitivnega vmesnika obnovili le del podatkov. Uvedba rešitve bo tako povečala učinkovitost in zmanjšala čas, potreben za vzdrževanje sistema IT v podjetju,” je še dodal Zhang.

Programska rešitev High-Availability vsakih 3 do 6 ur naredi posnetek stanja (Snapshot) na glavnem strežniku NAS in ga z uporabo 10GbE omrežnih vrat sinhronizira z drugim strežnikom NAS. S tem dosežemo povečano zaščito podatkov v primeru nepredvidenih dogodkov, ki bi lahko imeli katastrofalni učinek, če bi se podatki hranili le na enem mestu.

Prednosti

Synology Active Backup for Business omogoča varnostno kopiranje podatkov ne glede na platformo na kateri se nahajajo, odlično upravljanje datotek in integracijo virtualnih naprav. In SHISEIDO Tajvan je potreboval ravno to. Poleg omenjenih funkcionalnosti pa rešitev omogoča tudi možnost sledenja le spremenjenih blokov (CBT), ki izdatno pospeši varnostne naloge in varčuje s prostorom za shranjevanje.

O podjetju Synology

Tajvanska korporacija Synology ponuja omrežne rešitve za shranjevanje podatkov, sistemski video nadzor z uporabo kamer IP in omrežne naprave, ki spreminjajo način, kako uporabniki upravljajo s podatki in omrežji ter izvajajo nadzorne naloge. V celoti uporablja najnovejše tehnologije. Synology uporabnikom zagotavlja zanesljive in cenovno dostopne rešitve za:

| centralizacijo hrambe podatkov | varnostno kopiranje (backup) | virtualizacijo
| sinhronizacijo podatkov | neprekinjeno dostopnost podatkov | video nadzor

 Prenesite datoteko v obliki PDF –> 

Dodatne informacije o rešitvi Active Backup –> 

zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

20.03.2023

Synology je predstavil DiskStation DS423+

Synology je predstavil DiskStation DS423+, strežnik NAS s 4 ležišči za vgradnjo diskov. Naprava je najnovejša nadgradnja v seriji večnamenskih rešitev za shranjevanje, namenjenih zahtevnim domačim uporabnikom in manjšim podjetjem.

Preberite celoten članek
13.03.2023

Synology je predstavil RS2423+/RS2423RP+

RackStation RS2423+ in RS2423RP+ sta najnovejši nadgradnji iz serije strežnikov NAS Synology, ki so namenjeni vgradnji v strežniške omare in nosijo oznako Plus. Napravi z višino 2U in 12 režami za vgradnjo diskov RS2423(RP)+ sta idealni rešitvi za upravljanje podatkov in varnostno kopiranje za mala in srednje velika podjetja ter podružnice.

Preberite celoten članek
24.02.2023

Synology je predstavil DiskStation DS223

Strežnik NAS DS223 z dvema ležiščema za vgradnjo diskov je najnovejši dodatek v liniji osnovnih strežnikov za shranjevanje, namenjenih domačim uporabnikom in manjšim podjetjem.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.