Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi usmerjevalniki Synology

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

UPRAVLJANJE Z DOKUMENTI IN TISKOM

Znižajte stroške tiskanja in zavarujte občutljive dokumente

MyQ je strežniška aplikacija za upravljanje tiskanja, ki omogoča in poenostavlja nadzor, varnost in sledljivost tiskalniških opravil. Vgrajena funkcija “Sledi mi” povečuje učinkovitost tiskalnikov in pospeši proces tiskanja.

Spoznajte nagrajeno rešitev za upravljanje s tiskom

Rešitev MyQ X je prilagojena reševanju izzivov sodobnega poslovanja zunaj pisarn in dela od doma ter naraščajočemu povpraševanju po brezžični večnamenski rešitvi, ki nudi enake možnosti tudi za invalide.

Odlikuje jo izjemna prilagodljivost pri obračunavanju in upravljanju stroškov ter varnim tiskanjem z oddaljenih lokacij, ki jo ponuja Microsoftova rešitev Universal Print. Z njo lahko tiskate od koder koli, če ste le povezani z internetom in vas je overil Azure AD. Rešitev odpira pot do uporabe storitev v oblaku brez zapletenih nastavitev tiskanja.

Obračunavanje v rešitvi MyQ poteka na osnovi posameznega opravila. Naprava shranjuje vse informacije o vsakem obračunanem opravilu (format papirja, barva, enostransko/obojestransko itd.), uporabnik pa sam izbere, pod kateri projekt oziroma stroškovno mesto bo zapisal stroške posameznega opravila.

Mobilni MyQ X odjemalec pa omogoča tiskanje povsem brez dotika nadzorne plošče tiskalnika, vse od prijave z uporabo QR kode do odjave iz sistema. Na voljo je za operacijski sistem Android (v Google Playju) in za iOS (v App Storu).

MyQ X

MyQ X je rešitev za upravljanje s tiskanjem v podjetju, ki ji zaupajo milijoni uporabnikov po vsem svetu in odgovarja na sodobne izzive dela v pisarni, sledi naraščajočemu trendu brezstičnega delovanja multifunkcijskih naprav in enakih možnostih za invalide.

Vgrajen program Print & Follow  povečuje učinkovitost tiskalnikov in pohitri proces tiskanja: namesto pošiljanja dokumentov na izbrane naprave, uporabnik pošlje opravilo na strežnik MyQ do katerega lahko dostopa s katerekoli naprave v podjetju. Dokument je nato možno stiskati na katerikoli prosti napravi. Tako se izognete čakanju na svoje izpise, povečana je pa tudi splošna varnost dokumentov, saj se tiskanje dokumenta ne začne, dokler se naročnik ne prijavi na napravi in potrdi začetek tiskanja.

Aplikacijo lahko namestite na lokalnem strežniku in v zasebnih ali javnih oblačnih storitvah.

Zagotovite si nadzor nad dostopom do občutljivih podatkov podjetja. Dostop do naprav je mogoč v enem koraku s PIN kodo, ID kartico ali prijavo s pomočjo aktivnega direktorija, lahko pa izberete tudi kombinacijo dveh avtentikacijskih korakov kot sta denimo uporaba ID kartice in PIN kode.

Varno tiskanje (Secure printing), enkripcija podatkov in funkcija “Sledi mi” zagotavljajo, da do vaših dokumentov dostopajo le avtorizirane osebe.

MyQ beleži podrobno statistiko stroškov tiskanja, ki ga opravijo oddelki, posamezni uporabniki ali udeleženci posameznega projekta. Poročila so združljiva z BI orodji.

MyQ si zapomni nastavitve za vaša najpogostejša opravila, ki jih lahko vključite v svoj osnovni menu. Ob prijavi vam jih ponudi kot vaše privzete nastavitve.

Omogoča skeniranje na v naprej določeno lokacijo z enim klikom. Izbirate lahko med vašim prostorom v okviru MyQ, domačimi mapami, strežnikom faks, e-naslovi itd.

Dokumente lahko tiskate iz mobilne naprave, tako da strežniku MyQ enostavno pošljete e-pošto. Dokumente natisnete, ko se na napravi prijavite.

MyQ Roger

MyQ Roger je javna oblačna platforma, ki omogoča tiskanje in skeniranje v oblaku. Ker deluje iz javnega oblaka, lahko svoje dokumente nadzirate in upravljate s pametnega telefona ne glede na to, kje se nahajate.

Tako enostavno je, kot se sliši. Z javno platformo v oblaku MyQ Roger povežite svoja pisarniška orodja in dostopajte do njih, kjerkoli že ste. Z javno platformo v oblaku MyQ Roger povežite svoja pisarniška orodja in dostopajte do njih, tudi ko ste doma ali na poti.

Pozabite na dolgočasne poslovne aplikacije. MyQ Roger bo vaš pametni pomočnik za delo v digitalnem okolju z inovativnimi funkcijami in preprostim uporabniškim vmesnikom.

Se želite izogniti dotikanja naprav, ki jih uporablja več ljudi? Z mobilno aplikacijo MyQ Roger lahko multifunkcijske tiskalnike upravljate kar s telefonom in brez dotikanja.

Vgrajeni glasovni pomočnik MyQ Roger vas posluša. Posnemite glasovne ukaze za najpogostejša opravila v svojem jeziku in skenirajte, kopirajte ali tiskajte z glasovnim ukazom.

Naše rešitve v praksi

Preberite študije primerov zadovoljnih strank.

Primer dobre prakse

Alca

 Sodelovanje, ki se je začelo v letu 2010, se uspešno nadaljuje vse do danes. Podjetji sta sodelovanje nadgradili z novim načinom, ki vključuje celovito storitev najema naprav z rešitvijo za tiskanje MyQ, vzdrževanje naprav in nabavo potrošnega materiala.

Preberite celoten članek

Primer dobre prakse

Addiko

Tiskalniško okolje vseh 18 poslovalnic in sedeža banke obsega le še 58 tiskalniških naprav Kyocera, s čimer se je njihovo število po prenovi sistema zmanjšalo skoraj za pol. Xenon forte upravlja z napravami na daljavo, tako interni oddelek za IT praktično nima več dela s tiskalniki, z uvedbo rešitve MyQ pa je uporaba naprav preprosta in vedno na voljo.

Preberite celoten članek

Želite izvedeti več informacij o rešitvi MyQ?

Vabimo vas, da nas pokličete in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja v zvezi z rešitvama MyQ X 8.2 in MyQ Roger.