Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi usmerjevalniki Synology

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

AlphaGraphics

AlphaGraphics Boston je z nakupom Inkjet produkcijskega tiskalnika Kyocera TASKalfa Pro 15000c pridobilo konkurenčno prednost na trgu izdajanja knjig. Naprava je podjetju omogočila hitrejše delovanje in večjo prilagodljivost, kar je ključnega pomena za produkcijske brizgalne tiskalnike nizkega do srednjega cenovnega razreda.
Inkjet produkcijski tiskalnik Kyocera TASKalfa Pro 15000c

AlphaGraphics Boston je z nakupom Inkjet produkcijskega tiskalnika Kyocera Pro 15000c pridobilo konkurenčno prednost na trgu izdajanja knjig.

Ameriška podružnica japonske korporacije Kyocera s tiskalnikom TASKalfa Pro 15000c še naprej pridobiva pomemben tržni delež na področju proizvodnega tiskanja v ZDA. Več malih in srednje velikih podjetij se je odločilo preveriti, kako naprava revolucionira industrijo, vključno z AlphaGraphics Boston, vrhunskim podjetjem za marketing in tiskanje, ki oskrbuje območja Bostona, Walthama in Woburna v Massachusettsu. Ponujajo različne storitve, ki vključujejo celovito digitalno in ofsetno tiskanje, tiskanje velikih formatov ter storitve pošiljanja po pošti, celovite logistične storitve (Fullfilment) in distribucije.

Od namestitve Pro 15000c AlphaGraphics dosega velik uspeh na trgu proizvodnega tiskanja. Kyocerin »Cut-Sheet« Inkjet tiskalnik, ki slovi po zanesljivosti in konsistentnosti izpisov, prinaša vodilnemu podjetju na področju tiskarskih storitev v regiji AlphaGraphics še boljše možnosti za pridobivanje naročil tiskanja večjih serij.

Ko so motnje dobavne verige v celotni industriji in kasnejše zamude predstavljale tveganje za produktivnost, se je AlphaGraphics pri reševanju največjega poslovnega izziva obrnil na lokalnega pooblaščenega prodajalca naprav Kyocera NetPrint Solutions Inc. »Vedeli smo, da drugi proizvajalci uporabljajo tiskalne glave Kyocera, a ko smo pogledali Pro 15000c, smo ugotovili, da ima Kyocera hitrejši motor in boljše podajalnike,« pojasnjujeta Carmine in Victoria Camerato, solastnika AlphaGraphics Boston. “Hitro smo preizkusili in potrdili izjemno kakovost izpisa Pro 15000c, v nekaj tednih pa smo napravo namestili in jo dali v proizvodnjo.”

Stranke v svojih izjavah poudarjajo spremembe, ki jih je tiskalnik Pro 15000c prinesel v okolje produkcijskega tiska. Victoria Camerato pojasnjuje: »Pro 15000c smo namestili konec leta 2021 in do zdaj smo bili nad njegovo zmogljivostjo navdušeni. Kakovost je fantastična, izpadov pa skoraj ni. NetPrint Solutions in Kyocera sta bila odlična partnerja. Kot lastniki dodatnih lokacij AlphaGraphics v Walthamu in Woburnu v bližnji prihodnosti načrtujemo nakup druge enote.«

Chris Miller, ustanovitelj podjetja NetPrint Solutions Inc., dodaja: »Ko združite izjemno kakovost z nizkimi stroški lastništva, Pro 15000c podjetjem, kot je Camerato, omogoča, da prodrejo na trg, ponudijo celovito storitev na enem mestu in povečajo svoj prihodek.«

Ko je bila naprava nameščena, je Pro 15000c zaradi uporabe črnil z visoko gostoto in možnosti, da strankam ponudi različne formate končnih izdelkov, podjetju AlphaGraphics odprl vrata za nove priložnosti, zlasti v knjižnem založništvu. Vodilna energetska učinkovitost v sektorju prispeva tudi k nižjim obratovalnim stroškom, hkrati pa zmanjšuje ogljični odtis. Pro 15000c potrebuje manj energije kot drugi proizvodni tiskarski stroji. Če potegnemo črto, je naprava podjetju AlphaGraphics omogočila hitrejše delovanje in večjo prilagodljivost, kar je ključnega pomena za produkcijske brizgalne tiskalnike nizkega do srednjega cenovnega razreda.

»Ker smo bili v preteklosti povsem odvisni od naprav s tonerjem, nismo bili tako konkurenčni,« pravi Carmine Camerato. “Zdaj lahko tiskamo hitreje, znižamo variabilne stroške in brez težav konkuriramo večjim ponudnikom in prehitimo konkurenco, ko gre za kakovost in čas izvedbe.”

Od predstavitve leta 2020 je TASKalfa Pro 15000c presegel prodajo in pričakovanja strank v Združenih državah. »Strateško smo se usmerili na trg, da bi zapolnili praznino, kjer se srečata cenovna dostopnost in velika količina,« pravi Michael Poulin, direktor trženja pri Kyoceri. »Ta naprava je namenjena podjetjem, ki planirajo obseg tiskanja do 3 milijone kosov na mesec. Naprava predstavlja tudi močan dodatek k obstoječi infrastrukturi, ko želite povečati produktivnost.« Puolin je še dodal: »Tehnologija brizgalnih tiskalnikov je naredila digitalno tiskanje bolj konkurenčno kot kdaj koli prej in Pro 15000c izpolnjuje potrebe velike večine strank na trgu.«

Več informacij o tiskalniku TASKalfa Pro 15000c –>

zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

25.08.2022

AlphaGraphics

AlphaGraphics Boston je z nakupom Inkjet produkcijskega tiskalnika Kyocera TASKalfa Pro 15000c pridobilo konkurenčno prednost na trgu izdajanja knjig. Naprava je podjetju omogočila hitrejše delovanje in večjo prilagodljivost, kar je ključnega pomena za produkcijske brizgalne tiskalnike nizkega do srednjega cenovnega razreda.

Preberite celoten članek
11.08.2022

Precision Group

Z namestitvijo dveh tiskalnikov TASKalfa Pro 15000c je podjetje Precision Group doseglo večjo prilagodljivost. Case Study je napisan v angleškem jeziku.

Preberite celoten članek
02.06.2022

Alca

 Sodelovanje, ki se je začelo v letu 2010, se uspešno nadaljuje vse do danes. Podjetji sta sodelovanje nadgradili z novim načinom, ki vključuje celovito storitev najema naprav z rešitvijo za tiskanje MyQ, vzdrževanje naprav in nabavo potrošnega materiala.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.