Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi usmerjevalniki Synology

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Kyocera prejela naziv “Major Player” v raziskavi IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment

Kyocera Document Solutions Inc., eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je v zadnji raziskavi IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment, prejelo naziv “Major Player”.

Kyocera Document Solutions Inc., eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je v zadnji raziskavi IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment, prejelo naziv “Major Player”.

Poročilo iz raziskave najdete v dokumentu IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment (December 2019, IDC #US44811119).

Raziskava IDC MarketScape zajema različne ponudnike strojne opreme, ki je namenjena tiskanju in temelji na obsežnem programu ocenjevanja varnosti, ki jo ponudniki zagotavljajo kot posamezno funkcijo ali kot celovito rešitev v okviru ponudbe storitev upravljanja s tiskom in dokumenti ali pa tudi kot profesionalno storitev, ki ni del te ponudbe.

Kyocera ponuja večplastni pristop k varnosti tiskanja, osredotočen na štiri ključna področja: zaščito na ravni naprave, avtentikacijo, programsko opremo / SaaS in svetovalne storitve. Kyocera ponuja širok spekter varnostnih zmogljivosti, vključno s šifriranjem podatkov, upravljanjem naprav in tiskanja ter zaščito pred zlonamerno programsko opremo.

V poročilu IDC MarketScape so zapisali: “Kyocera je v zadnjih letih okrepila svojo ponudbo na področju rešitev ECM*1, BPO*2 in storitev za upravljanje vsebin, s čimer je okrepila pomoč strankam pri digitalizaciji procesov, ki temeljijo na papirnatih dokumentih in pri avtomatizaciji delovnih procesov”. Poročilo tudi navaja: “Kyocerino strokovno znanje na področju upravljanja dokumentov v kombinaciji s širokim portfeljem varnostnih rešitev podjetja, zagotavlja močno osnovo za obravnavo posebnih groženj varnosti, zlasti znotraj sektorja manjših in srednje velikih podjetij.” Robert Palmer, podpredsednik za raziskave na področju rešitev tiskanja in upravljanja z dokumenti pri IDC, dodaja: “S celovitim pristopom k varnosti tiskanja in upravljanja dokumentov se je Kyocera postavila kot zaupanja vreden svetovalec na področju varnosti.”

“Ko tehnologija postaja vse bolj kompleksna, postajajo zapletene tudi težave, s katerimi se spopadajo podjetja. Kyocera razvija odgovore za izzive prihodnosti,” je dejal Keisuke Koyama, generalni direktor oddelka za marketing v podjetju Kyocera. “Z razvojem naših naprav in rešitev, ki so opremljene z najsodobnejšimi varnostnimi funkcijami, ki veljajo v naši branži in s krepitvijo zmogljivosti naših varnostnih storitev z novimi partnerstvi in prevzemi, želi Kyocera svojim strankam zagotoviti varno pisarniško okolje brez tveganja.” je dodal Keisuke Koyama.

*1ECM (Enterprise Content Management) je nabor v naprej opredeljenih procesov, strategij in orodij, ki podjetju omogočajo učinkovito pridobivanje, organiziranje, shranjevanje in posredovanje kritičnih informacij svojim zaposlenim, poslovnim deležnikom in strankam.

*2BPO (Business Process Outsourcing) je sklepanje pogodb za izvedbo določenih poslovnih nalog z zunanjimi izvajalci.

#

O IDC MarketScape

Model analize IDC MarketScape je zasnovan tako, da zagotavlja pregled konkurenčne sposobnosti dobaviteljev IKT (informacijske in komunikacijske tehnologije) na določenem trgu. Raziskovalna metodologija uporablja strogo metodologijo točkovanja, ki temelji na kvalitativnih in kvantitativnih merilih, kar ima za posledico enotno grafično predstavitev položaja vsakega prodajalca na določenem trgu. IDC MarketScape zagotavlja jasen okvir, v katerem lahko ponudbo izdelkov in storitev, zmogljivosti in strategije ter trenutne in prihodnje tržne uspehe prodajalcev IKT tehnologij, med seboj smiselno primerjamo. Okvir tehnološkim kupcem prav tako zagotavlja 360-stopinjsko oceno prednosti in slabosti sedanjih in bodočih prodajalcev.

zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

12.05.2023

KYOCERA je predstavila FOREARTH, Inkjet tiskalnik na tekstil

Korporacija KYOCERA je predstavila novi tiskalnik FOREARTH, ki so ga zasnovali tako, da pri tiskanju blaga skoraj v celoti odpravi porabo vode, s čimer prispeva k zmanjšanju vpliva modne industrije na okolje.

Preberite celoten članek
08.05.2023

Kyoto Prize 2023 v Oxfordu

Blavatnik School of Government v partnerstvu z Inamori Foundation gosti 9. in 10. maja predstavitev nagrajencev Kyoto Prize. Fundacija Inamori z nagrado Kyoto Prize vsako leto nagrajuje posameznike, ki so se izkazali z izjemnimi dosežki na področjih naprednih tehnologij, temeljnih znanstvenih disciplin ter umetnosti in filozofije.

Preberite celoten članek
29.03.2023

Kyocera širi ambicije na trgu brizgalnih tiskalnikov

Kyocera bo svojo ponudbo pisarniškega in produkcijskega inkjet tiskanja razširila s prevzemom francoskega podjetja Nixka, ustanovljenega s strani nekdanjih zaposlenih v podjetju Impika, po tem ko ga je Xerox zaprl. Prevzem 100-odstotnega lastništva Nixke s strani Kyocere bo stopil v veljavo 1. aprila.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.