Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi usmerjevalniki Synology

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Naprave KYOCERA v akciji.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Kyocera je predstavila nove naprave ECOSYS

Kyocera je predstavila tri nove modele iz serije ECOSYS: tiskalnik ECOSYS P3260dn in večnamenski napravi ECOSYS M3860idn ter ECOSYS M3860idnf. Ponašajo z nizkimi stroški izpisov v celotnem življenjskem obdobju naprav in bodo pomagali znižati skupni strošek lastništva (TCO) tiskalnikov in večnamenskih naprav v podjetjih vseh velikosti. Novi modeli bodo pomagali znižati skupni strošek lastništva (TCO) tiskalnikov in večnamenskih naprav v podjetjih vseh velikosti.

Kyocera Document Solutions Europe, eno od vodilnih podjetij na področju upravljanja z dokumenti, je predstavilo tri nove izdelke iz serije ECOSYS. Tiskalnik ECOSYS P3260dn in večnamenski napravi ECOSYS M3860idn ter ECOSYS M3860idnf se ponašajo z nizkimi stroški delovanja in podjetjem vseh velikosti ponujajo možnost optimizacije upravljanja z dokumenti.

Novi izdelki iz serije ECOSYS predstavljajo najnovejšo Kyocerino pridobitev v ponudbi A4 črnobelih laserskih naprav z visokimi hitrostmi tiskanja. Ponašajo se z najnovejšo tehnologijo in so posodobljene za uspešno tiskanje večjih opravil. Uporabniki bodo tako lažje, bolj učinkovito in okolju prijazno upravljali s povečanimi potrebami po tiskanju.

Tiskalnik ECOSYS P3260dn in večnamenski napravi ECOSYS M3860idn ter ECOSYS M3860idnf ponujajo hitrejše tiskanje z manjšo porabo energije, čas za izpis prve strani je za 20% krajši, izboljšane pa so tudi zmožnosti in hitrost skeniranja. M3860idnf pa še posebej izstopa, saj je prvi model iz serije, ki je standardno opremljen z notranjim dodelovalnikom dokumentov (finisher), ki omogoča preprosto optimizacijo procesov tiskanja v podjetjih.

Naprave so opremljene s tonerjem kapacitete 40.000 izpisov, kar izdatno znižuje skupno ceno lastništva naprav. Poleg tega pa so te naprave združljive s štirimi različnimi tipi tonerjev, kar omogoča prilagodljivost individualnim potrebam podjetij.

»Vsi v Kyoceri verjamemo v uspeh, ki je posledica inovacij, zato je raziskovanje in razvoj izdelkov neprekinjen proces. Tako sledimo filozofiji korporacije,« je izjavil Michimasa Kobayashi, direktor marketinga strojnih in programskih izdelkov v podjetju Kyocera Document Solutions Europe.

»Nove naprave ne prinašajo le višjih hitrosti tiskanja, temveč tudi ponujajo možnost uporabe novih ekstremno zmogljivih tonerjev z visokim izkoristkom, kar podjetjem znatno znižuje  stroške tiskanja. Zlasti M3860idnf, ki se ponaša z najsodobnejšim dodelovalnikom. Dodatek pomeni, da podjetjem ni več treba zapravljati virov, časa in denarja za zaključne izboljšave dokumentov z orodji, kot je na primer samodejni spenjač, saj je sedaj že vgrajen v napravi,” je dodal Kobayashi.

Novi izdelki sodijo v serijo ECOSYS, ki je bila prvič predstavljena javnosti že leta 1992. Serija je bila ustvarjena z namenom ponuditi, poleg običajnih ekonomskih razlogov in sistemskih rešitev, tudi ekološko komponento, kot razlog za nakup naprave. Vse od tedaj podjetje razvija edinstveno in energijsko varčno tehnologijo, kjer je potrebno menjati le toner in ohranja podjetje Kyocera in naprave ECOSYS v samem vrhu glede inovativnosti v svoji panogi.

Predstavitev serije izdelkov sledi trem nedavnim predstavitvam v začetku letošnjega leta, vključno z ECOSYS P3145dn, ECOSYS P3150dn in ECOSYS P3155dn, saj si organizacija še naprej prizadeva zagotoviti podjetjem učinkovitejše in trajnejše načine tiskanja.

zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

16.02.2023

Kyocera je prejela nagrado WorldStar 2023

Z nagrado, ki jo je prejela s strani organizacije World Packaging Organization (WPO), Kyocera potrjuje svojo zavezanost k trajnostnemu razvoju svojih izdelkov in prizadevanjem k ohranitvi okolja. Ta zajema tudi embalažo, kjer večinoma uporabljajo kalupe iz papirne kaše in valovite plošče iz recikliranega papirja. Plastike tako praktično več ne uporabljajo.

Preberite celoten članek
09.02.2023

Na sejmu Hunkeler Innovationdays 2023 bo Kyocera razkrila svojo vizijo razvoja Inkjet produkcijskih tiskalnikov

Na Hunkeler Innovationdays 2023, vodilnem svetovnem sejmu za tehnologije tiskanja, bo Kyocera predstavila svoj Inkjet produkcijski tiskalnik TASKalfa Pro 15000c. Sejem bo potekal v razstavnem centru v švicarskem Luzernu od 27. februarja pa do 2. marca 2023.

Preberite celoten članek
05.01.2023

MyQ Roger je prejel platinasto priznanje BLI Keypoint Intelligence

MyQ Roger je pridobil najvišjo platinasto oceno testnega laboratorija BLI Keypoint Intelligence. Poročilo pojasnjuje lastnosti in prednosti, ki so rešitvi za mobilno upravljanje tiskanja prinesle najvišjo možno oceno. "MyQ Roger je digitalni osebni pomočnik, ki delavcem v oddaljenih, hibridnih in “hot-desk” (več zaposlenih si deli eno delovno mesto) okoljih pomaga pri prehodu iz tradicionalnega načina dela v sodobno, intuitivno digitalno delovno okolje." - Keypoint Intelligence

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.