Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi usmerjevalniki Synology

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Kyocera je predstavila nove barvne A3 večfunkcijske naprave TASKalfa

TASKalfa 7353ci in TASKalfa 8353ci sta najnovejši predstavnici nagrajene skupine multifunkcijskih naprav TASKalfa. Po zaslugi zmogljivosti tiskanja do 30.000 izpisov na mesec, dvostranskega podajalnika dokumentov, hitrosti skeniranja do 220 slik na minuto in predalov za papir s kapaciteto do 4.150 listov A4, bosta napravi koristen pripomoček za povečanje zmogljivosti v katerikoli večji ali srednje veliki delovni skupini.

Kyocera Document Solutions Europe, eden od vodilnih svetovnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti, je predstavil dve novi barvni večnamenski napravi, ki bosta s kakovostnimi izpisi in veliko hitrostjo tiskanja pripomogli k izboljšanju učinkovitosti poslovanja v podjetjih. TASKalfa 7353ci in TASKalfa 8353ci sta najnovejši predstavnici nagrajene skupine multifunkcijskih naprav TASKalfa.

TASKalfa 7353ci in TASKalfa 8353ci sta nadgradnji modelov, ki se že ponašajo z impresivnimi zmogljivostmi. Po zaslugi novega tonerja in ločljivosti tiskanja 1.200 x 1.200 dpi z 2-bitno tehnologijo (4.800 x 1.200 dpi) pa novi napravi prinašata izjemno kakovost izpisov.

Napravi sta izdelani na enaki zasnovi kot predhodniki, ki so s strani testnega laboratorija Buyers Lab (BLI), prejeli priznanje »Najbolj zanesljiva blagovna znamka za barvne večopravilne naprave 2018-2021«. Priznanje je jamstvo za zanesljivost in vzdržljivost delovanja naprav, obe pa sta , tudi zaščitni znak naprav iz serije TASKalfa.

Glede vpliva na okolje postavljata napravi zgled in referenčno vrednost za tovrstne izdelke. Ponašata se z zlatim statusom po oceni metode Electronic Product Environmental Assessment Tool, orodjem, ki pomaga kupcem elektronskih naprav oceniti vpliv naprave na okolje. Status sta napravi pridobili na osnovi dejstva, da je 6% celotne teže naprave izdelano iz recikliranih plastičnih materialov, kot tudi zaradi postopkov, ki so vezani na razgradnjo po koncu življenjskega obdobja naprave.

Po zaslugi zmogljivosti tiskanja do 30.000 izpisov na mesec, dvostranskega podajalnika dokumentov, hitrosti skeniranja do 220 slik na minuto in predalov za papir s kapaciteto do 4.150 listov A4, bosta napravi koristen pripomoček za povečanje zmogljivosti v katerikoli večji ali srednje veliki delovni skupini.

Ena od prioritet pri razvoju TASKalfa 7353ci in TASKalfa 8353ci je bila varnost, saj se pri Kyoceri zavedajo pomembnosti varovanja podatkov in naprav. Napravam so dodali modul TPM (Trusted Platform Module), ki pomaga zaščititi občutljive podatke, kot so certifikati in podatki o skeniranih slikah, pa tudi funkcijo Secure Boot, ki zagotavlja, da se naprava, pred začetkom izvajanja opravil, zažene z uporabo avtorizirane različice strojne programske opreme (Firmware), kar pomeni, da uporabnik lahko skenira, kopira ali tiska, brez skrbi glede varnosti svojih podatkov.

»Po zaslugi visoke ločljivosti izpisov se napravi lahko pohvalita z izjemno kakovostjo izpisov, tako v barvah kot črno-belo. To ju dejansko ločuje od ostale ponudbe na trgu,« je izjavil Deon Wepener, izvedenec za strojne izdelke pri Kyocera Document Solutions Europe.

»Napravi sta idealna izbira za podjetja na področju financ in zavarovalništva, kjer štejejo  kakovost, vzdržljivost in učinkovitost. Vse te lastnosti so zaščitni znak Kyocerinih izdelkov, kot je serija TASKalfa, opredeljene pa so tudi v naši korporativni filozofiji in so osnova pri razvoju vsakega novega izdelka,« je dodal Wepener.

Zanesljivost Kyocerine tehnologije zagotavlja, da vsaka naprava pomaga povečati čas delovanja in zmanjšati nepotrebno porabo. TASKalfa 7353ci in TASKalfa 8353ci zagotavljata izjemno kakovost izpisov, hkrati pa podjetjem omogočata bolj učinkovito in produktivno poslovanje.

Več informacij: https://bit.ly/2JymTaQ

zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

12.05.2023

KYOCERA je predstavila FOREARTH, Inkjet tiskalnik na tekstil

Korporacija KYOCERA je predstavila novi tiskalnik FOREARTH, ki so ga zasnovali tako, da pri tiskanju blaga skoraj v celoti odpravi porabo vode, s čimer prispeva k zmanjšanju vpliva modne industrije na okolje.

Preberite celoten članek
08.05.2023

Kyoto Prize 2023 v Oxfordu

Blavatnik School of Government v partnerstvu z Inamori Foundation gosti 9. in 10. maja predstavitev nagrajencev Kyoto Prize. Fundacija Inamori z nagrado Kyoto Prize vsako leto nagrajuje posameznike, ki so se izkazali z izjemnimi dosežki na področjih naprednih tehnologij, temeljnih znanstvenih disciplin ter umetnosti in filozofije.

Preberite celoten članek
29.03.2023

Kyocera širi ambicije na trgu brizgalnih tiskalnikov

Kyocera bo svojo ponudbo pisarniškega in produkcijskega inkjet tiskanja razširila s prevzemom francoskega podjetja Nixka, ustanovljenega s strani nekdanjih zaposlenih v podjetju Impika, po tem ko ga je Xerox zaprl. Prevzem 100-odstotnega lastništva Nixke s strani Kyocere bo stopil v veljavo 1. aprila.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.