Programske rešitve

Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Naprave

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi usmerjevalniki Synology

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podpora
Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O nas
O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Ugodna ponudba tiskalnikov in večfunkcijskih naprav Kyocera.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Gartner postavil Kyocero v magični kvadrant ponudnikov storitev upravljanja vsebin

Korporacija Kyocera Document Solutions Europe je objavila, da se je uvrstila v magični kvadrant ponudnikov storitev upravljanja vsebin, ki ga sestavlja svetovalna hiša Gartner. Kyocera je v tem poročilu postavljena med pomembnejše igralce, prvič v svoji zgodovini.

Korporacija Kyocera Document Solutions Europe je objavila, da se je uvrstila v magični kvadrant ponudnikov storitev upravljanja vsebin, ki ga sestavlja svetovalna hiša Gartner (Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms (CSP) – za ogled potrebujete naročnino na Gartnerjeve storitve). Kyocera je v tem poročilu postavljena med pomembnejše igralce, prvič v svoji zgodovini. 

Gartnerjev magični kvadrant je najpomembnejše raziskovalno poročilo na določenem trgu. Ponuja celovit pogled na položaj posameznih akterjev na raziskovanem področju*2. Ponudniki so ocenjeni na podlagi več kriterijev, kot sta na primer »celovitost vizije« in «zmožnost izvedbe«. Omenjeno poročilo je bilo objavljeno 16. novembra in predstavlja Kyocero kot nišnega igralca.

Platforme s storitvami za upravljanje z vsebinami (CSP) Gartner definira kot temeljna orodja organizacije za upravljanje in organizacijo vsebin. CSP-ji zaposlenim ponujajo sodoben način za dostop in delo z vsebinami, ki presega organizacijske omejitve*1 in uporabljene naprave. Organizacijam omogočajo optimalen izkoristek različnih tipov dokumentov (računi, dobavnice, naročilnice, dokazila o plačilih, bančni računi, e-poštna sporočila, slike, zvočne datoteke itd.) s pomočjo funkcij, kot so zajem dokumentov, centralno arhiviranje, avtomatizacija delovnih tokov, sodelovanje in upravljanje evidenc.

Kyocera krepi svoj portfelj platform za storitve upravljanja z vsebinami, vključno z rešitvami Enterprise Content Management*3 z namenom boljše podpore svojim strankam in ustvarjanja pametnejšega delovnega okolja. Kot del te strategije so se družini Kyocera v zadnjih letih pridružili Ceyoniq Technology GmbH, DataBank IMX, LLC, Alos GmbH, Ever Team Software SAS in OPTIMAL SYSTEMS GmbH, ki združujejo vodilne tehnologije za izpolnjevanje različnih potreb kupcev.

»Z razširitvijo našega portfelja in povečanjem sinergij si želimo, da bi vsebinske storitve postale bolj dostopne strankam vseh velikosti in panog. Veseli smo, da smo vključeni v Gartnerjev magični kvadrant za platforme vsebinskih storitev; še naprej si bomo prizadevali razširiti svoj nabor rešitev, s katerimi bomo našim strankam pomagali izkoristiti obstoječe znanje in rešitve«, je povedal Kozo Teramoto, generalni direktor prodaje in trženja pri Kyocera Document Solutions Europe.

V Kyoceri so prepričani, da priznanje, ki so ga deležni z uvrstitvijo v Gartnerjev magični kvadrant kot nišni igralec na trgu platform za upravljanje z vsebinami, utira pot k nadaljnemu širjenju poslovanja na tem tržišču. Zaradi dejstva, da so spremembe na delovnih mestih še naprej hitre, podjetje ostaja zvesto usmeritvi za ponudbo rešitev, ki bodo pomagale digitalizirati delovna mesta in povečati poslovno produktivnost.

*1: Vir: Gartner, Magic Quadrant for Content Services Platforms, Michael Woodbridge et al., 16 November 2020.

*2: Vir: Gartner Research Methodologies, Magic Quadrant https://www.gartner.com/en/research/methodologies/magic-quadrants-research.

*3: Enterprise content management se nanaša na rešitve za integracijo podatkov, učinkovito upravljanje in avtomatizacijo delovnih tokov dokumentov.

Omejitev odgovornosti podjetja Gartner

Gartner ne podpira nobenega prodajalca, izdelka ali storitve, prikazane v svojih raziskovalnih publikacijah, prav tako uporabnikom tehnologije ne svetuje, da naj izberejo le tiste prodajalce z najvišjimi ocenami ali kako drugo oznako. Gartnerjeve raziskovalne publikacije so sestavljene iz mnenj Gartnerjeve raziskovalne organizacije in jih ne bi smeli razumeti kot dejstva. Gartner zavrača vsa izražena ali nakazana jamstva v zvezi s to raziskavo, vključno z vsemi garancijami o primernosti izdelkov za prodajo ali primernosti za določen namen.

zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

12.05.2023

KYOCERA je predstavila FOREARTH, Inkjet tiskalnik na tekstil

Korporacija KYOCERA je predstavila novi tiskalnik FOREARTH, ki so ga zasnovali tako, da pri tiskanju blaga skoraj v celoti odpravi porabo vode, s čimer prispeva k zmanjšanju vpliva modne industrije na okolje.

Preberite celoten članek
08.05.2023

Kyoto Prize 2023 v Oxfordu

Blavatnik School of Government v partnerstvu z Inamori Foundation gosti 9. in 10. maja predstavitev nagrajencev Kyoto Prize. Fundacija Inamori z nagrado Kyoto Prize vsako leto nagrajuje posameznike, ki so se izkazali z izjemnimi dosežki na področjih naprednih tehnologij, temeljnih znanstvenih disciplin ter umetnosti in filozofije.

Preberite celoten članek
29.03.2023

Kyocera širi ambicije na trgu brizgalnih tiskalnikov

Kyocera bo svojo ponudbo pisarniškega in produkcijskega inkjet tiskanja razširila s prevzemom francoskega podjetja Nixka, ustanovljenega s strani nekdanjih zaposlenih v podjetju Impika, po tem ko ga je Xerox zaprl. Prevzem 100-odstotnega lastništva Nixke s strani Kyocere bo stopil v veljavo 1. aprila.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.