Upravljanje tiskanja

Nadzor nad tiskanjem

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

MDS - Optimizacija tiskanja

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijski tisk

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje z dokumenti

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT storitve

Varovanje podatkov

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Digitalna pisarna

Pisarna v oblaku in orodja za učinkovito skupinsko delo.

Tiskalniki

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Strežniki NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi usmerjevalniki Synology

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podpora uporabnikom

Poiščite odgovore, prenesite gonilnike ali preverite cene in garancijske pogoje.

Servis in tehnična podpora

Center za podporo uporabnikov, naročilo servisa in baza znanja.

Podpora Synology

Naročilo na servis in pomoč pri namestitvi naprave ali postavitvi sistema za varnostno kopiranje.

Prenosi

Dostop do cenikov, brošur, gonilnikov in drugih pomembnih dokumentov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji, ki veljajo za vse dobave in ponudbe podjetja.

Poblaščeni servisi Kyocera

Seznam pooblaščenih serviserjev za naprave Kyocera v Sloveniji.

Prodajni partnerji Kyocera

Seznam pooblaščenih prodajalcev tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Kyocera.

O podjetju Xenon forte

Predstavitev podjetja in osebna izkaznica.

Mediji o nas

Raziščite objave v medijih, kjer se pojavlja tudi Xenon forte.

Novice

Bodite na tekočem z našimi najnovejšimi novicami.

Študije primerov

Primeri dobre prakse iz naših programov.

Akcije

Naprave KYOCERA v akciji.

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izjava OEEO

Izjava o vračilu OEEO in ustrezno odlaganje porabljenih tonerjev.

Zaposlitev

Preverite odprta delovna mesta.

01 548 48 00

Synology je predstavil diske HAS5300 SAS, namenjene opravljenju zahtevnih nalog

Po januarskem izidu pogonov SATA serije HAT5300 so diski HAS5300, ki so na voljo v modelih 16TB, 12TB in 8TB, najnovejša pridobitev v Synologyjevi ponudbi diskov. Diski SAS so idealni za vgradnjo v Synologyjeve visoko zmogljive in razširljive rešitve za shranjevanje iz serij SA in UC.

Synology je predstavil nove 3,5-palčne diske SAS z oznako HAS5300. Namenjeni so vgradnji v zahtevnejše sisteme, kjer je potrebna velika kapaciteta in zmogljivost za izgradnjo zanesljivih sistemov za shranjevanje v poslovnih okoljih.

Po januarskem izidu pogonov SATA serije HAT5300 so diski HAS5300, ki so na voljo v modelih 16TB, 12TB in 8TB, najnovejša pridobitev v Synologyjevi ponudbi diskov. Diski SAS so idealni za vgradnjo v Synologyjeve visoko zmogljive in razširljive rešitve za shranjevanje iz serij SA in UC.

Visoka zmogljivost za kritične delovne obremenitve

Pogoni HAS5300 SAS se ponašajo s podporo za 550 TB/leto delovnih obremenitev1 in z oceno 2,5 milijona ur povprečnega časa do okvare (MTTF). Zasnovani so tako, da zagotavljajo dosledno in vrhunsko zmogljivost v najintenzivnejših okoljih. Celovitost podatkov za kritične aplikacije dodatno pomagajo zagotoviti s tehnologijo »Persistent write cache«.

S pomočjo protokola SAS diski Synology HAS5300 uporabnikom omogočajo izgradnjo sistema s 180 diski v zmogljivih strežnikih NAS iz serije SA, ali pomagajo zagotavljati maksimalno dosegljivost iSCSI podatkovnih storitev v zahtevnih okoljih z uporabo aktivno-aktivne IP SAN rešitve UC3200. Novi diski podpirajo tudi hiter prenos podatkov za podatkovno intenzivne konfiguracije.

»Diski zagotavljajo do 274 MB/s stabilne hitrosti prenosa podatkov2, zaradi česar so idealna izbira za podjetja, ki zahtevajo največjo zmogljivost in zanesljivost,« je dejala Peggy Weng, produktna vodja pri Synology Inc. »Ne glede na to ali izvajate obsežen video nadzor, večpredstavnostno postprodukcijo ali kateri drugi zahteven proces, diski HAS5300 dosledno zagotavljajo visoko zmogljivost.«

 Zasnovani za povečanje zmogljivosti sistemov Synology

Diski iz serije HAS5300 so bili podvrženi več kot dvesto tisoč uram združljivostnih in stresnih testov3 na sistemih Synology. Zato ponujajo neprimerljivo zanesljivost in zmožnost integracije z napravami in rešitvami Synology, kar uporabnikom pomaga ustvariti temeljito preverjene in zanesljive rešitve za hrabo podatkov.

Med razvojem je bila serija HAS5300 optimizirana za optimalno združljivost in zagotavljanje najboljše možne zmogljivosti pri uporabi v sistemih Synology, najboljše rezultate pa dosega pri izboljšanju učinkovitosti obnovljanja polja RAID.

»Prilagojena strojna programska oprema in optimizacija za strojno opremo Synology omogočata 27% hitrejši čas obnovitve RAID-a v sistemih z diski HAS5300 v primerjavi s primerljivimi diski na trgu4, kar znatno zmanjša čas, ki ga polja porabijo v poslabšanem stanju in tako pomagajo uporabnikom povečati dolgoročno razpoložljivost sistema,” je dodala Peggy Weng.

Posodobitve strojne programske opreme za diske HAS5300 bodo dobavljene skupaj z najnovejšimi posodobitvami operacijskega sistema Synology DiskStation Manager (DSM), kar zmanjšuje obremenitev oddelka IT glede vzdrževanja, in zagotovlja, da bo vaš sistem vedno uporabljal najnovejšo programsko opremo. Serija HAS5300 je opremljena s 5-letno omejeno garancijo podjetja Synology.

Dosegljivost

16 TB, 12 TB in 8 TB modeli diskov SAS HAS5300 so že na voljo pri vašem dobavitelju opreme Synology.


HAS5300-8THAS5300-12THAS5300-16T
VmesnikSAS 3.5”
Kapaciteta58 TB12 TB16 TB
RazredEnterprise
Predpomnilnik256 MiB512 MiB
Povprečen čas do prve napake (MTTF)62,500,000 ur
Maks. stabilna stopnja pretoka230 MiB/242 MiB/262 MiB/
Garancija75-letno omejeno jamstvo
Kliknite za prenos brošure HAS5300 s celovitimi tehničnimi specifikacijami
  1. Delovna obremenitev je opredeljena kot količina podatkov – zapisanih, prebranih ali preverjenih z ukazi iz gostiteljskega sistema.
  2. Največja stabilna hitrost prenosa podatkov diskov HAS5300-16T.
  3. Med pogoni HAS5300-8T, HAS5300-12T in HAS5300-16T je bilo z napravami Synology opravljenih več kot 200.000 ur testiranj, da bi povečali združljivost teh diskov z napravami Synology.
  4. Testiranje učinkovitosti je izvedlo podjetje Synology z 12 pogoni na napravi SA3600, z uporabo RAID 5 in datotečnim sistemom Btrfs, v primerjavi z diski podobnih zmogljivosti (12 TB) istega razreda (Enterprise). Rezultati so samo referenčni. Dejanska zmogljivost se lahko razlikuje glede na delovno obremenitev, preizkusne metode in način konfiguracije naprav in programske opreme.
  5. Definicija kapacitete: Pri trdih diskih terabajt (TB) pomeni 1,000,000,000,000 bajtov. Na drugi strani, računalniški operacijski sistem, predstavlja kapaciteto hrambenega prostora z uporabo potence števila 2 – za definicijo 1 GB = 230 = 1,073,741,824 bajtov in tako prikazuje manj prostora za hrambo. Razpoložljiva zmogljivost pomnilnika se razlikuje glede na velikost datoteke, oblikovanje, nastavitve, programsko opremo in operacijski sistem. Dejanska formatirana zmogljivost se lahko razlikuje.
  6. Povprečni čas do okvare (MTTF) ni zagotovilo ali ocena življenjske dobe izdelka; gre za statistično vrednost, povezano s povprečnimi stopnjami pri velikem številu izdelkov, ki morda ne odražajo dejanskega delovanja. Dejanska življenjska doba izdelka se lahko razlikuje od MTTF.
  7. Garancijsko obdobje začne teči od datuma nakupa, kot je navedeno na potrdilu o nakupu. Preberite več o naši politiki omejene garancije.
zadnje novice

Novosti iz sveta upravljanja z dokumenti in podatki.

20.03.2023

Synology je predstavil DiskStation DS423+

Synology je predstavil DiskStation DS423+, strežnik NAS s 4 ležišči za vgradnjo diskov. Naprava je najnovejša nadgradnja v seriji večnamenskih rešitev za shranjevanje, namenjenih zahtevnim domačim uporabnikom in manjšim podjetjem.

Preberite celoten članek
13.03.2023

Synology je predstavil RS2423+/RS2423RP+

RackStation RS2423+ in RS2423RP+ sta najnovejši nadgradnji iz serije strežnikov NAS Synology, ki so namenjeni vgradnji v strežniške omare in nosijo oznako Plus. Napravi z višino 2U in 12 režami za vgradnjo diskov RS2423(RP)+ sta idealni rešitvi za upravljanje podatkov in varnostno kopiranje za mala in srednje velika podjetja ter podružnice.

Preberite celoten članek
24.02.2023

Synology je predstavil DiskStation DS223

Strežnik NAS DS223 z dvema ležiščema za vgradnjo diskov je najnovejši dodatek v liniji osnovnih strežnikov za shranjevanje, namenjenih domačim uporabnikom in manjšim podjetjem.

Preberite celoten članek

Vas zanima še več podobnih vsebin?

Prijavite se na našo mailing listo in bodite vedno v koraku s časom iz področja digitalizacije, upravljanja z dokumenti, tiskanja, varovanja podatkov itd.