Kyocera tiskalniki   Strežniki NAS Synology   Keramična rezila Kyocera   Štampiljke Trodat   Jekleni noži KAI   Medijski predvajalniki Mede8ter  

POZNATE SVOJE STROŠKE UPRAVLJANJA Z DOKUMENTI?

Naročite se na brezplačen pregled tiskalniške flote in izdelavo ocene prihranka, ki bi ga prinesla optimizacija upravljanja z dokumenti v vašem podjetju.

 • 30% povprečno zmanjšanje stroškov izpisov.
 • Izboljšani procesi in povečana produktivnost zaposlenih.
 • Zaščita dragocenih podatkov v celotnem procesu in zajamčena varnost dokumentov.

 

 Več informacij  

MIKRO SPLETNA STRAN V SLOVENŠČINI

Mikro spletno stran, namenjeno predstavitvi najnovejših črno-belih A4 večopravilnih naprav Kyocera ECOSYS, smo prevedli s slovenski jezik. Ogledate si jo lahko na naslovu http://slo.kyocera-ecosys-allrounder.eu/index.php

Serijo zmogljivejših A4 črno-belih večopravilnih naprav Kyocera odlikuje: 

 • Nizki stroški lastništva (TCO)
 • Sodijo med najbolj učinkovite A4 naprave na trgu
 • Preprosta uporaba
 • Bogat nabor zmogljivost
 • Varnost dokumentov in nadzor nad uporabo                                                     

Poleg predstavitev posameznih modelov, boste našli tudi primerjave s konkurenčnimi izdelki in povezave na dodatne informacije o seriji. Kliknite za ogled   

TÜV Rheinland preizkusil tonerje za Kyocerine tiskalnike

Testiranje organizacije TÜV je pokazalo, da je kakovost tiskanja z originalnimi tonerji Kyocere bolj zanesljiva kot pri tonerjih drugih ponudnikov.

 • Dosledni barvni tisk v celotnem življenjskem ciklu kartuše kot tudi vidno boljša intenzivnost barv.
 • Pri tonerjih drugih ponudnikov so zabeležili do devetkrat več neuporabnih izpisov ter slabšo raven enakomernosti tiska in občutno višje število napak pri tiskanju.
 • Fotografije, natisnjene s tonerji B, so bile opazno obledele po približno 5.000 izpisih.
 • Tonerji drugih ponudnikov so ustvarili do 73 odstotkov več odpadnega materiala.

 Rezultati testiranja   

NOVICE

   Beta verzija Synology Surveillance Station 7.0
14. januar 2015  -  Najnovejša različica priljubljene rešitve za nadzor prinaša povsem prenovljen vmesnik, prilagojena pravila povezovanja dogodkov, povezavo s sistemi za kontrolo pristopa, podporo za še večji nabor specializiranih kamer IP in združljivost s standardom ONVIF 2.4.

Več ...

   Kakovostna keramična posoda za kuhanje Kyocera
14. januar 2015  -  Ponve Kyocera s prevleko iz napredne keramike na katero se hrana ne prijemlje, so varne, odporne na praske in zelo preprosta za čiščenje. Na voljo so v treh velikostih: premera 20 cm, 26 cm in 30 cm.

Več ...

   Synology je predstavil DiskStation DS2015xs in DS3615xs
16. december 2014  -  Strežnik NAS DS2015xs z 8 režami za diske prinaša 10GbE rešitve v mala in srednje velika podjetja. Velikim podjetjem z več lokacijami pa strežnik DS3615xs z 12 režami za diske ponuja večji pretok podatkov in natančnost, ki je potrebna za centralizirane hrambe podatkov, upravljanje in možnosti virtualizacije.

Več ...

   MyQ - IT izdelek leta 2014
12. december 2014  -  Že šesto leto zapored so se izdelki MyQ uvrstili v finalni izbor natečaja IT izdelek leta revije Computerworld in prejeli naziv "Zmagovalec" v kategoriji rešitev za tiskanje.

Več ...

   Keramični nož Kyocera najbolje ocenjen
9. december 2014  -  Keramični nož Kyocera FK-180WH-BK je na testu nemške potrošniške organizacije Stiftung Warentest prejel najvišje ocene v kategoriji keramičnih kuharskih nožev. 

Več ...

Starejše novice ...