Kyocera tiskalniki   Strežniki NAS Synology   Keramična rezila Kyocera   Štampiljke Trodat   Jekleni noži KAI   Medijski predvajalniki Mede8ter  
sl-SIen-GB

POZNATE SVOJE STROŠKE UPRAVLJANJA Z DOKUMENTI?

Naročite se na brezplačen pregled tiskalniške flote in izdelavo ocene prihranka, ki bi ga prinesla optimizacija upravljanja z dokumenti v vašem podjetju.

 • 30% povprečno zmanjšanje stroškov izpisov.
 • Izboljšani procesi in povečana produktivnost zaposlenih.
 • Zaščita dragocenih podatkov v celotnem procesu in zajamčena varnost dokumentov.


 Več informacij  

MIKRO SPLETNA STRAN V SLOVENŠČINI

Mikro spletno stran, namenjeno predstavitvi najnovejših črno-belih A4 večopravilnih naprav Kyocera ECOSYS, smo prevedli s slovenski jezik. Ogledate si jo lahko na naslovu http://slo.kyocera-ecosys-allrounder.eu/index.php

Serijo zmogljivejših A4 črno-belih večopravilnih naprav Kyocera odlikuje: 

 • Nizki stroški lastništva (TCO)
 • Sodijo med najbolj učinkovite A4 naprave na trgu
 • Preprosta uporaba
 • Bogat nabor zmogljivost
 • Varnost dokumentov in nadzor nad uporabo                                                     

Poleg predstavitev posameznih modelov, boste našli tudi primerjave s konkurenčnimi izdelki in povezave na dodatne informacije o seriji. Kliknite za ogled   

TÜV Rheinland preizkusil tonerje za Kyocerine tiskalnike

Testiranje organizacije TÜV je pokazalo, da je kakovost tiskanja z originalnimi tonerji Kyocere bolj zanesljiva kot pri tonerjih drugih ponudnikov.

 • Dosledni barvni tisk v celotnem življenjskem ciklu kartuše kot tudi vidno boljša intenzivnost barv.
 • Pri tonerjih drugih ponudnikov so zabeležili do devetkrat več neuporabnih izpisov ter slabšo raven enakomernosti tiska in občutno višje število napak pri tiskanju.
 • Fotografije, natisnjene s tonerji B, so bile opazno obledele po približno 5.000 izpisih.
 • Tonerji drugih ponudnikov so ustvarili do 73 odstotkov več odpadnega materiala.

 Rezultati testiranja   

NOVICE

   Synology DiskStation Manager 5.2
15. maj 2015  -  Synology DiskStation Manager 5.2, najnovejša verzija nagrajenega operacijskega sistema za strežnike NAS, prinaša najbolj napreden in najvarnejši zasebni oblak za zasebnike in podjetja.

Več ...

   Synology RackStation RS815
4. maj 2015  -  Synology je predstavil novi RackStation RS815, skalabilen strežnik NAS, višine 1U in s štirimi režami za diske, ki je namenjen vgradnji v komunikacijske omare. Še posebej je namenjen podjetjem, ki imajo težave s pomanjkanjem prostora, obenem pa želijo učinkovito in varno hraniti svoje podatke in jih deliti med uporabniki.

Več ...

   Synology je predstavil DiskStation DS1515
16. april 2015  -  Synology DiskStation DS-1515 je zmogljiv in razširljiv strežnik NAS s 5 režami za diske. Ponuja visoko zmogljivost, zanesljivost in mrežni prostor za hrambo podatkov z bogatim naborom rešitev. Namenjen je rastočim majhnim in srednje velikim podjetjem.

Več ...

   Takashi Kuki novi predsednik Kyocera Document Solutions Inc.
8. april 2015  -  Novi predsednik družbe Kyocera Document Solutions, Inc je postal Takashi Kuki, ki je nasledil dosedanjega predsednika Katsumija Komaguchija. Ta bo odslej opravljal naloge podpredsednika družbe. Takashi Kuki ima bogate izkušnje, saj je v 33 letih delovanja v podjetju delal na različnih vodilnih mestih v skupini Kyocera.

Več ...

   Kyocera sponzor hokejskega svetovnega prvenstva na katerem igrajo tudi slovenski Risi
2. april 2015  -  Kyocera Document Solutions že peto leto zapored ostaja uradni sponzor IIHF svetovnega hokejskega prvenstva in ekskluzivni partner in opremljevalec turnirja na področju tiskanja in kopiranja dokumentov. Svetovno prevenstvo IIHF 2015 elitne skupine v hokeju na ledu bo potekalo med prvim in sedemnajstim majem 2015 v Pragi in Ostravi. Slovenska reprezentanca nastopa v skupini B, ki bo tekme skupinskega dela odigrala v Ostravi.

Več ...

Starejše novice ...