Kyocera tiskalniki   Strežniki NAS Synology   Keramična rezila Kyocera   Štampiljke Trodat   Jekleni noži KAI   Medijski predvajalniki Mede8ter  

POZNATE SVOJE STROŠKE UPRAVLJANJA Z DOKUMENTI?

Naročite se na brezplačen pregled tiskalniške flote in izdelavo ocene prihranka, ki bi ga prinesla optimizacija upravljanja z dokumenti v vašem podjetju.

 • 30% povprečno zmanjšanje stroškov izpisov.
 • Izboljšani procesi in povečana produktivnost zaposlenih.
 • Zaščita dragocenih podatkov v celotnem procesu in zajamčena varnost dokumentov.

 

 Več informacij  

MIKRO SPLETNA STRAN V SLOVENŠČINI

Mikro spletno stran, namenjeno predstavitvi najnovejših črno-belih A4 večopravilnih naprav Kyocera ECOSYS, smo prevedli s slovenski jezik. Ogledate si jo lahko na naslovu http://slo.kyocera-ecosys-allrounder.eu/index.php

Serijo zmogljivejših A4 črno-belih večopravilnih naprav Kyocera odlikuje: 

 • Nizki stroški lastništva (TCO)
 • Sodijo med najbolj učinkovite A4 naprave na trgu
 • Preprosta uporaba
 • Bogat nabor zmogljivost
 • Varnost dokumentov in nadzor nad uporabo                                                     

Poleg predstavitev posameznih modelov, boste našli tudi primerjave s konkurenčnimi izdelki in povezave na dodatne informacije o seriji. Kliknite za ogled   

TÜV Rheinland preizkusil tonerje za Kyocerine tiskalnike

Testiranje organizacije TÜV je pokazalo, da je kakovost tiskanja z originalnimi tonerji Kyocere bolj zanesljiva kot pri tonerjih drugih ponudnikov.

 • Dosledni barvni tisk v celotnem življenjskem ciklu kartuše kot tudi vidno boljša intenzivnost barv.
 • Pri tonerjih drugih ponudnikov so zabeležili do devetkrat več neuporabnih izpisov ter slabšo raven enakomernosti tiska in občutno višje število napak pri tiskanju.
 • Fotografije, natisnjene s tonerji B, so bile opazno obledele po približno 5.000 izpisih.
 • Tonerji drugih ponudnikov so ustvarili do 73 odstotkov več odpadnega materiala.

 Rezultati testiranja   

NOVICE

   25. rojstni dan podjetja Xenon forte d.o.o.
24. februar 2015  -  Xenon forte praznuje 25 let svojega obstoja. Kliknite na povezavo in si oglejte časovnico s pomembnimi mejniki in galerijo slik.

Več ...

   Synology je predstavil Surveillance Station 7.0
19. februar 2015  -  Po obsežnem testiranju beta verzije nove različice rešitve za video nadzor Surveillance Station 7.0, je Synology izdal uradno verzijo. Surveillance Station 7.0 med drugim prinaša nov izgled, preprosto nastavljanje samodejnih nalog, integracijo za mrežni krmilnik vrat in drugih povezanih naprav, razširjeno podporo za posebne vrste kamer in združljivost s standardom ONVIF 2.4.

Več ...

   Synology je predstavil DiskStation DS115
9. februar 2015  -  Synology DS115 poganja dvojedrni procesor in tako ponuja večjo procesorsko moč ter hitrosti prenosa podatkov, ki presegajo 111 MB/s pri branju podatkov in 104 MB/s pri zapisovanju. Kar 36% več kot njegov predhodnik.

Več ...

   Priznanje BLI »Winter Pick« za 9 Kyocerinih naprav
28. januar 2015  -  Kyocera je prejela priznanja za izredno zanesljivost naprav, izjemno kakovostne barvne izpise in neprimerljive okoljske lastnosti. Kljub rigoroznim kriterijem,so Kyocerine naprave izstopale s svojimi naprednimi lastnostmi, kar jim je prineslo prestižna BLI »Winter Pick« priznanja. 

Več ...

   Beta verzija Synology Surveillance Station 7.0
14. januar 2015  -  Najnovejša različica priljubljene rešitve za nadzor prinaša povsem prenovljen vmesnik, prilagojena pravila povezovanja dogodkov, povezavo s sistemi za kontrolo pristopa, podporo za še večji nabor specializiranih kamer IP in združljivost s standardom ONVIF 2.4.

Več ...

Starejše novice ...