sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME
Language
Search
Search ×

Zakaj je Kyocera vstopila na področje produkcijskega tiska?

Poznavalec strojne opreme Marcel Ebbenhorst pojasnjuje, zakaj je TASKalfa Pro 15000c Kyocerina najnovejša inovacija.

image


Naša panoga se hitro razvija, saj svet postaja digitalen in ljudje vse manj uporabljajo tiskalnike, tako v zasebnem kot tudi poklicnem življenju. Sodobne tehnologije so omogočile, da lahko delo opravljamo skoraj brez uporabe papirja, od podpisovanja pogodb, do vkrcanja na letala. Globalni trg tiska je zato v zatonu in industrija se za rast ne more več zanašati na pisarniške in domače naprave. Na trgu, ki je poln zrele tehnologije, je ostalo le malo prostora za inovacije.

Vendar se v Kyoceri ne bojimo izziva in smo prepoznali nove priložnosti v spreminjajoči se pokrajini. Naša organizacija se trenutno ukvarja z lastno preobrazbo, saj se osredotočamo na celovite rešitve dokumentov in svetovalni pristop, ki vključuje najboljšo strojno, programsko opremo in storitve. Posodobljeni razvojni načrt bo v naslednjih desetletjih podjetju zagotovil nadaljnji uspeh. Nov pogled na svet se odraža v identiteti nove blagovne znamke, ki naši organizaciji ponuja večji občutek pripadnosti in globalne enotnosti, krepi našo blagovno znamko in celotni korporaciji daje prepoznavnost.

Prepoznavanje priložnosti za rast

Z novim poslovnim pristopomostaja strojna industrija v središču Kyocerinega razvoja. Tehnologija inkjet spreminja produkcijski tisk. Smithers Pira napoveduje, da bo ta do leta 2023 in naprej, gonilna sila rasti digitalnega tiska. Dramatičen porast inkjet tiskalnikov je mogoče pripisati več ključnim dejavnikom, med drugim edinstvenemu naboru funkcionalnosti in spreminjanju potrošniških trendov.

Inkjet združuje prednosti digitalne tehnologije, kot sta hitra obdelava in tiskanje z variabilnimi podatki, z velikimi zmogljivostmi offset tiskarskih strojev. To uporabnikom omogoča ustvarjanje prilagojene vsebine v velikih serijah, dokler je vsebina še vedno aktualna, kar je pomembno v številnih panogah, ki želijo izboljšati uporabniško izkušnjo.

Zadovoljstvo kupcev je bilo v podjetjih vedno prednostna naloga, današnji potrošniki pa so zahtevnejši kot kdajkoli prej. V digitalni dobi se ne bodo več sprijaznili s splošno ali zastarelo vsebino. Po zaslugi inkjet tehnologije je sedaj na papirju mogoče doseči vsebinsko relevantnost in personalizacijo tudi pri tiskanju večjih količin dokumentov.

Bogate izkušnje

V Kyoceri se lahko pohvalimo z več kot 60- letnimi izkušnjami in dokazano kakovostjo v tiskarski industriji. Naše multifunkcijske naprave in tiskalniki so prejeli številne nagrade za učinkovitost, zanesljivost in minimalen vpliv na okolje. Zato smo ponosni na svoje delo, ki nas izpolnjuje in usmerja k nadaljnjemu razvoju. Ko gledamo v prihodnost, želimo svoje znanje in izkušnje, pridobljene v zadnjih desetletjih, vložiti v širitev našega portfelja z novimi rešitvami. Inkjet za nas ni povsem nova tehnologija, saj že imamo bogate izkušnje s proizvodnjo brizgalnih tiskalniških glav. Naše komponente so pogosto vgrajene v naprave naših konkurentov, kar potrjuje ugled, ki ga uživamo na tem specializiranem delu trga.

Zdaj je napočil čas, da predstavimo svojo lastno strojno opremo za tiskanje velikih serij. Imamo sestavne dele in strokovno znanje za izdelavo lastnega inkjet tiskalnika, ki bo pretresel a segment trga. Tiskarji potrebujejo naprave, ki bodo zmožne povečati produktivnost in zanesljivost - lastnosti, ki veljata kot sinonim za blagovno znamko Kyocera. Zato smo prepričani, da TASKalfa Pro 15000c ne bo razočarala.

Poglejmo pobliže

Glede na produktivnost je TASKalfa Pro 15000c v družbi  najboljših. . Zelo smo si prizadevali razviti karseda hitro napravo in z rezultati smo več kot zadovoljni. S časom ogrevanja le 60 sekund je med najhitrejšimi v panogi. Uporabnikom tako pušča več časa za tiskanje. Ko se naprava ogreje, traja le 5,5 sekunde do izpisa prve kopijenato pa tiska s hitrostjo 150 A4 strani na minuto. Naš prvenec lahko natisne 1.000.000 izpisov mesečno za enako ceno na natisnjeno na stran.

 Na Kyocerine izdelke se vedno lahko zanesete. Inkjet naprave imajo običajno manj gibljivih delov kot tiskalniki, ki uporabljajo toner. TASKalfa Pro 15000c je zasnovan tako, da potrebuje malo vzdrževanja. Posledično je verjetnost okvare ali zastoja papirja znatno zmanjšana. Še več, če se katera od komponent pokvari, jo je enostavno popraviti. Na nekaterih napravah je težko opraviti popravila, ne da bi odstranili in zamenjali množico drugih komponent. Na tiskalnikih Kyocera nadomestite le pokvarjeni del, kar zagotavlja velike neposredne prihranke in zmanjšuje možnost nedelovanja sistema.


image

Korak v prihodnost

Z veseljem sporočamo, da bo Kyocera prisotna na prihajajočem sejmu Drupa 2020 v Düsseldorfu v Nemčiji. Največja razstava tiskarske opreme na svetu , kjer se srečajo strokovnjaki in potrošniki iz celotne panoge, poteka vsaka štiri leta. Zadnjo razstavo je obiskalo dobrih 260.000 udeležencev iz 183 držav, od katerih je bilo 75% odločevalcev za nakupe v podjetjih.

Drupa 2020 predstavlja način, kako doseči svojo ciljno skupino in spoznati nove, saj obiskovalci prihajajo tudi iz drugih panog, kot so na primer bančništvo, zdravstvo in izobraževanje. Da bi razumeli pomen dogodka v smislu potencialnega sklepanja poslov, je potrebno poudariti , da se je 65% obiskovalcev leta 2016 izkazalo s konkretnimi naložbenimi nameni, neverjetnih 34% pa je dejansko oddalo naročila med drupo. Naslednji sejem Drupa bo potekal  junija 2020. Vsi, ki bi radi izvedeli več o Kyoceri, nas lahko obiščete v dvorani 6.

Ostajamo zvesti svojim koreninam

Filozofija Kyocere, kot jo je začrtal ustanovitelj dr. Kazua Inamori, še naprej opredeljuje naša prizadevanja. Skozi dolgoletno zgodovino smo si vedno prizadevali delati dobro. Za tehnološko podjetje to pomeni inovacije za ustvarjanje vse bolj učinkovitih in pametnih naprav. Zato si vsakodnevno prizadevamo, da bi izboljšali našo ponudbo izdelkov in tehnologije. Vsako novo odkritje ali izkušnja nas bogati in predstavlja učno orodje, kako še naprej rasti in delati bolje.

Naš namen je jasen. Kyocera prehaja v panogo produkcijskega tiska. Vidimo priložnost za napredek, ki je ne moremo prezreti, in kot strokovnjaki na svojem področju smo odgovorni, da delimo izkušnje in strokovno znanje za ustvarjanje boljše družbe. TASKalfa Pro 15000c predstavlja naš prispevek k inkjet revoluciji, ki bo v prihodnjih letih spremenila obraz produkcijskega tiska.


image

Produkcijski tisk

Kliknite za več informacij o Inkjet produkcijskem tisku in TASKalfa Pro 15000c.

Več informacij

REVOLUCIJA V HITREM TISKANJU

V digitalnem okolju vse bolj pridobivajo na veljavi tiskalniki, ki so ustvarjeni na osnovi Inkjet tehnologije, saj z njimi lahko velike količine izpisov natisnete cenovno ugodneje.
image

Inkjet je prihodnost

Prenesite našo e-knjigo in preverite, kako tehnologija inkjet tiskalnikov spreminja tiskanje velikih serij.

Več informacij

INKJET TEHNOLOGIJA SPREMINJA TISK

Izjemno hitre inkjet naprave, kot je TASKalfa 15000c Pro, lahko sedaj natisnejo velike serije z neverjetno hitrostjo. Prenesite e-knjigo in izvedite več.
image

TASKalfa PRO 15000c

Kliknite za prenos brošure.

Prenos ->

NAŠA PRVA INKJET NAPRAVA ZA TISK VELIKIH SERIJ

Kyocerin prvenec prinaša hitrost, zanesljivost in dostopnost. Z njim lahko natisnete do milijon A4 izpisov mesečno in jih opremite z spremenljivimi podatki.
image

Infografika

Kliknite za ogled infografike o Inkjet tehnologiji in njeni uporabi v produkcijskem tisku.

Prenos ->

PERSONALIZACIJA IN PRILAGODLJIVOST

Inkjet tehnologija omogoča hitro tiskanje večjih količin. V kombinaciji z možnostmi personalizacije, daje uporabnikom veliko svobodo in moč pri ustvarjanju komunikacijskih sporočil.

   


O nas

Xenon forte d.o.o.
Letališka cesta 29
1000 Ljubljana
Tel.:  01 54 84 800
Fax.: 01 54 84 819
info@xenon-forte.si
www.xenon-forte.si

Skupina Xenon forte

Skupina podjetij Xenon forte d.o.o (Ljubljana, Zagreb, Podgorica in Sarajevo) skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera, Synology, Trodat, KAI in CZUR na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.

www.xenon-forte.hr
www.xenon-forte.ba
www.xenon-forte.me

Kje smo

Poiščite Xenon forte d.o.o. na večjem zemljevidu.

 Xenon forte Kyocera

 Kyocera keramični noži 

 Xenon forte  Kyocera

Copyright 2021 by XENON FORTE d.o.o. Pogoji uporabe Privacy Statement
Back To Top