sl-SIen-GBhr-HRsr-Latn-ME
Language
Search
Search ×

 

Produkcijski tisk:

Inkjet je prihodnost


Prenesite e-knjigo in preverite kako tehnologija Inkjet spreminja tiskanje večjih serij.

image


Hitre digitalne inkjet naprave so spremenile pravila na področju produkcijskega tiska. Kako se bo odzvala tiskarska panoga?

Tiskanje še naprej igra ključno vlogo v številnih panogah, od zdravstva in izobraževanja do bančništva in zavarovalništva. Kljub porastu digitalnih medijev, ima papir še vedno velik ugled. Mnogi ljudje raje preberejo knjigo, ki jo lahko primejo v roke in izkusijo z več čutili, enako velja tudi za marketinške materiale. Celo tisti, ki so odraščali  v digitalni dobi, se na papir bolje odzivajo kot na digitalne dražljaje, zato bo tiskanje v bližnji prihodnosti ostalo del komunikacijskih strategij mnogih podjetij.

Kar inkjet tiskalnike resnično loči od  konkurence, je njihova prilagodljivost. Digitalni tiskalniki se običajno uporabljajo za tiskanje manjših serij, saj tiskanje, ko doseže določeno raven, postane izjemno drago. Toda inkjet tiskalniki so presegli to omejitev - koristi digitalne tehnologije prinašajo v tisk večjih serij, kot je do sedaj veljalo le za tiskanje manjših. To pomeni učinkovitost in napredne možnosti personalizacije, ki podjetjem omogočajo tiskanje serij vseh velikosti za sprejemljivo ceno. Zmožnost prilagajanja spremembam v povpraševanju zagotavlja tiskarnam pomembno konkurenčno prednost.

Obenem  pa možnost tiskanja kratkih serij pomeni, da uporabniki niso več prisiljeni izbirati dragih hibridnih rešitev, ki vključujejo vnaprej natisnjene predloge. Podjetja tako prihranijo denar pri zunanjem izvajanju tiskarskih del, kot tudi pri prevozu in hrambi prednatisnjenih predlog. Inkjet pomaga tudi pri preprečevanju prekomerne proizvodnje, zmanjšuje odpadke  in skrbi za prihranek časa,- denarja in materiala. S prizadevanji za omejevanje odpadkov in odgovornim odnosom do okolja se podjetja lahko upravičeno predstavljajo kot okolju prijazna in se tako ločijo od konkurence na vse bolj omejenih  in konkurenčnih trgih.

Inkjet tehnologija deluje kot gonilo rasti, saj ponuja idealno kombinacijo funkcionalnosti in izkorišča pomen tiska, ki ohranja svoj prostor  tudi v digitalnem svetu. Visokokakovostni tisk na zahtevo pomaga trženjskim ekipam na več načinov. Med drugim jim omogoča, da zbrane podatke uporabijo za prilagajanje svojih vsebin, s čimer lahko učinoviteje dosežejo  nove ali že obstoječe uporabnike.

Ker je, po nekaterih raziskavah, za človeške možgane natisnjeno besedilo lažje berljivo  in razumljivo  kot  besedila  v digitalni obliki, je  precej verjetno, da bo pošiljanje promocijskih in komunikacijskih materialov v papirni obliki pritegnilo pozornost ljudi in spodbudilo  bralce   k  nakupu  ali vzpostavitvi poslovnega odnosa. Tehnologija inkjet z zmožnostjo personalizacije marketinškim oddelkom predstavlja skrito orožje, saj omogoča usklajevanje oglaševalskih aktivnosti ,  ob pametni  kombinaciji  vseh lastnosti, ki jih za učinkovito komunikacijo  ponujajo tiskani in digitalni mediji.Uporaba inkjet tiskalnika bo podjetjem pomagala izboljšati odnose s svojimi uporabniki in v kratkem času  povečati  donosnost svoje naložbe.

Za več informacij prenesite E-knjigo:S posredovanjem imena in priimka ter elektronskega naslova soglašate, da Xenon forte d.o.o. vaše podatke hrani za obveščanje o novostih, rešitvah, produktih, dogodkih ter akcijah, ki jih izvajamo. Uporabnik se lahko iz seznama kadarkoli izpiše s klikom na označeno povezavo za odjavo, na dnu posameznega sporočila. 

V Xenon forte d.o.o. vse posredovane osebne podatke skrbno varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). 

Več informacij o varovanju podatkov -->

 

O nas

Xenon forte d.o.o.
Letališka cesta 29
1000 Ljubljana
Tel.:  01 54 84 800
Fax.: 01 54 84 819
info@xenon-forte.si
www.xenon-forte.si

Skupina Xenon forte

Skupina podjetij Xenon forte d.o.o (Ljubljana, Zagreb, Podgorica in Sarajevo) skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera, Synology, Trodat, KAI in CZUR na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.

www.xenon-forte.hr
www.xenon-forte.ba
www.xenon-forte.me

Kje smo

Poiščite Xenon forte d.o.o. na večjem zemljevidu.

 Xenon forte Kyocera

 Kyocera keramični noži 

 Xenon forte  Kyocera

Copyright 2021 by XENON FORTE d.o.o. Pogoji uporabe Privacy Statement
Back To Top