sl-SIsr-Latn-ME

PREPROSTA IN UČINKOVITA REŠITEV UPRAVLJANJA Z DOKUMENTI ZA OPTIMIZACIJO VAŠIH DELOVNIH TOKOV IN PROCESOV

Z rešitvijo KYOCERA Workflow Manager je upravljanje z dokumenti preprosto. Omogoča avtomatizacijo procedur in simultano izvajanje delovnih tokov dokumentov ter naredi delo z dokumenti preprostejše in bolj razumljivo. Tako uporabnikom ponuja optimalni nadzor. Namestitev programa je hitra in enostavna, upravljanje preko preprostega vmesnika pa zagotavlja zadovoljstvo uporabnikov.

KYOCERA Workflow Manager vključuje predpripravljene predloge in se s skalabilno zasnovo prilagaja zahtevam uporabnikov brez zahtevnih prilagoditev. KYOCERA Workflow Manager je preprosto prilagodljiv. Na voljo so predloge in moduli za oddelke nabave, prodaje in kadrovske službe, vsebuje pa tudi predpripravljene pogodbe, ki jih lahko uporabljate tudi ločeno.

Preverite kako lahko vaše podjetje izkoristi rešitev KYOCERA Workflow Manager. Pridobili boste dragoceni čas.


 Prenesite brošuro (v angleščini)   Enostaven način upravljanja z dokumenti

 HITER DOSTOP DO VSEH INFORMACIJ
Ne iščite - najdite: pogodbe, računi, dobavnice ali kontakti - vse shranjene dokumente s pomočjo indeksiranja ali iskanja po celotnem besedilu, najdete v le nekaj trenutkih.


 SPREMLJANJE VSEH OPERACIJ
V vsakem trenutku lahko preverite v kateri fazi je katerikoli proces, kdo je zadnji popravljal dokument in kateri je naslednji korak.


 JASNE ZADOLŽITVE
Določite osebe, ki so odgovorne za pravočasno izvedbo posameznih nalog. Tako nadzorujete pot vhodnih dokumentov z avtomatiziranim delovnim tokom.


 Prenesite Whitepaper (v angleščini)   

Dodatne informacije

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 01 5484 800 ali nam pošljite e-pošto na naslov prodaja@xenon-forte.si.

STANDARDNI MODULI


Kyocera Workflow Manager je preprosto prilagoditi. Na voljo so v naprej pripravljeni moduli, ki pokrivajo področja nabave, kadrovske službe, prodaje in upravljanja pogodb.
Module lahko uporabljate posamezno ali vse hkrati.


Modul nabava               Modul prodaja               Modul kadrovska              Modul pogodbe


 Prenesite e-knjigo (v angleščini)