sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Hiter zajem informacij iz vaših poslovnih dokumentov

Kyocera Capture Manager je rešitev, ki omogoča učinkovito avtomatizacijo vnosa in zajema dokumentov v vaše poslovne procese. S tem zmanjšuje čas, potreben za zajem pomembnih informacij v vaš poslovni sistem.

Kyocera uporablja različne tehnologije, kot so na primer obdelava slik, prepoznavanje besedila, varno digitalno podpisovanje in celo branje rokopisa. V kombinaciji sestavljajo zmogljivo rešitev, za katero je zajem informacij mala malica. Na voljo so tudi različni moduli, ki zagotavljajo, da vam ne bo treba spreminjati obstoječih procesov. Svoje dokumente boste lahko zbirali tako, kot ste bili navajeni doslej; razlika bo le v tem, da boste zajeli podatke z dokumentov in nanje odgovorili ali jih poslali v nadaljno obdelavo veliko hitreje kot ste to počeli dosedaj.

Avtomatiziranje zajema omogoča, da se vaše podjetje hitreje odziva na potrebe vaših strank. Prav tako pa vam KCM ponuja možnost avtomatiziranja na način, kako naj bodo zajeti podatki usmerjeni v nadaljne procese. V programu boste lahko postavili pravila, ki bodo zagotovila, da bodo zajeti podatki prišli v prave roke in v ustrezen sistem.

KCM zaposlenim omogoča bolj učinkovito in enostavnejše delo. Z odstranitvijo ročnih opravil, ki jih je preprosto avtomatizirati, se boste lahko osredotočili na pomembnejše naloge.

Kyocera Capture Manager v tipičnih poslovnih okoljih pomaga na različne načine:

Finančni direktor

Kot finančni direktor želim, da se informacije, prejete na papirnih dokumentih, hitro obdelajo v zaledni (ERP) sistem podjetja. Tako lahko bolje in hitreje sprejemam odločitve, ki so pomembne za podjetje.
Podatki, natisnjeni na papirnih dokumentih, pogosto podpirajo podatke, ki jih imamo shranjene v ERP sistemih. Eden od glavnih vzrokov, ki spodbujajo nakup rešitve za zajem, je zmožnost samodejne integracije podatkov iz papirnih dokumentov v ERP ali finančne sisteme.

Računovodja

Kot računovodja želim videti podatke, ki jih dnevno prejemam na računih dobaviteljev v okviru mojega finančnega sistema. Tako lahko hitro rešujem vsa vprašanja povezana z računi.
Podporo strankam in dobaviteljem lahko izboljšate s hitrejšim dostopom do podatkov, ki so shranjeni na papirnih dokumentih ali tistih, ki ste jih prejeli z elektronsko pošto. To storite tako, da jih obdelate z rešitvijo Kyocera Capture Manager in pošljete neposredno v svoj finančni sistem.

Tipični poslovni uporabnik

Kot zaposleni želim v podjetju hitro najti informacije, da bom lahko hitreje opravil svoje naloge.
Izboljšajte razpoložljivost poslovnih informacij, ki so navadno shranjene statično na papirju. Z uporabo rešitve Kyocera Capture Manager lahko svoje dokumente pretvorite v elektronske slike in jih nato v strukturirani obliki usmerite v omrežno hrambo. S tem boste skrajšali čas, potreben za iskanje poslovnih informacij. Čas, ki ga potrebujete za iskanje poslovnih vsebin, lahko še dodatno skrajšate tako, da Kyocera Capture Manager povežete z obstoječimi ERP, ECM ali finančnimi sistemi. Ne dovolite, da bi informacije, shranjene na različnih mestih, postale ozko grlo za pretok in pridobivanje informacij v vašem podjetju.

Zdravnik

Kot zdravnik izpolnjujem veliko dokumentov, ki morajo biti skladni s prednastavljanimi obrazci v zdravstvenem sistemu. Svoj čas bi uporabljal bolj produktivno, če bi lahko avtomatiziral vnašanje teh dokumentov in informacij v naš sistem zdravstvenega upravljanja. Tako bi pridobil več časa, da se osredotočim na bolnike.
Izpolnjevanje različnih obrazcev je potrebno za spremljanje statusa bolnika in zagotavljanja skladnosti. Rešitev Kyocera Capture Manager lahko nastavite tako, da hitro in učinkovito obdelate vse papirne in elektronske obrazce, nato pa jih izvozite v medicinski sistem. Tako zagotovite, da so podatki v zdravstvenem sistemu posodobljeni in skladni z ustreznimi predpisi.

Strokovnjak za pravno pomoč

Kot strokovnjak, ki v podjetju skrbi za pravno plat večjih pogodbenih poslov, želim urejati pogodbe, ne da bi ob tem moral ponovno pretipkavati celoten dokument.
Kyocera Capture Manager vam omogoča pretvarjanje večjih skeniranih dokumentov v formate, kot je na primer MS Word, ki jih je nato možno urejati. Tako prihranite čas, ki bi ga sicer porabili za ponovno tipkanje celotnega dokumenta; popravite lahko le dele, ki so potrebni urejanja.

Prodajalec na terenu

Kot nekdo, ki svoje delo običajno opravljam na poti, zunaj pisarne, želim sproti posneti in poslati potrdila o stroških, ki nastanejo na poti, kar bi mi prihranilo veliko težav z izgubljenimi parkirnimi lističi in podobnimi potrdili.
Mobilna aplikacija Kyocera Capture Mobile (verzija Professional ali Enterprise) vam nudi možnost fotografiranja računov ali potrdil in pošiljanje potrebnih podatkov neposredno v sistem potrjevanja stroškov v podjetju. Tako ste lahko prepričani, da se nobeno potrdilo ne bo izgubilo in da bodo stroški povrnjeni.

Dodatne informacije

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 01 5484 800 ali nam pošljite e-pošto na naslov prodaja@xenon-forte.si.