sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Gama System eDocs 5 – integracija z multifunkcijskimi napravami Kyocera

Rešitev upravljanja z dokumenti, ki navdušuje s preprostostjo uporabe.

Podjetje Gama System je pred kratkim predstavilo novo verzijo svojega naprednega dokumentnega sistema Gama System eDocs 5. V sodelovanju s podjetjem Xenon forte so razvili intuitivni programski vmesnik za multifunkcijske naprave Kyocera, ki uporabnikom rešitve za upravljanje dokumentov Gama System eDocs 5, še dodatno poenostavlja delo.

Rezultat skupnega razvoja je interaktivna rešitev, katere odlika je dvosmerna komunikacija, ki na eni strani omogoča fleksibilen način zajema dokumentov in nadaljnje distribucije glede na predvidene delovne tokove dokumentov, na drugi strani pa dostop do dokumentov neposredno preko nadzorne plošče večopravilnih naprav Kyocera.

Rešitev omogoča:

 • Celovito podporo skeniranju dokumentov, od koderkoli in s katerekoli sodobne naprave Kyocera.
 • Polno podporo tiskanju dokumentov shranjenih v rešitvi Gama System eDocs 5.
 • Registracijo in avtentikacijo uporabnikov s pomočjo identifikacijskih kartic ali kode PIN.
 • Podporo vgrajenim funkcijam sistema Gama System eDocs 5.
 • Podporo uporabnikom Gama System eDocs 5, ki deluje na internem strežniku (On-premise), kot tudi rešitvi v oblaku.
 • Preprosto in intuitivno uporabo.


Gama System eDocs 5

Gama System® eDocs 5 je sodoben dokumentni sistem (DMS) za hitro, fleksibilno in učinkovito poslovanje ter upravljanje z informacijami na vseh področjih poslovanja. Podpira celoten postopek upravljanja z dokumentarnim gradivom v digitalni obliki, podpira različne formate elektronskih dokumentov in vse vrste dokumentacije.


Rešitev Gama System® eDocs 5 od ostalih izdelkov na trgu ločijo nekatere edinstvene lastnosti:

 • Enostaven in intuitivno zasnovan uporabniški vmesnik. Preprosto ustvarjanje ad-hoc delovnih tokov.
 • Lastno grafično orodje za dizajniranje procesnih tokov, ki omogoča preprosto sestavljanje prednastavljenih delovnih tokov dokumentov in procesov.
 • Integracija DMS s programom Outlook ( e-sporočila lahko samodejno zajema in indeksirana v bazi dokumentov).
 • Intuitivno orodje za skupinsko delo je integralni del rešitve Gama System® eDocs 5.
 • Tesna integracija z večopravilnimi napravami Kyocera.


Dokumentni sistem Gama System® eDocs 5 ni le prijazen za uporabo, temveč je sodoben sistem, ki zagotavlja varnost in pravno veljavnost dokumentov, ki se samodejno aplicirata na proces izdelovanja in upravljanja z dokumenti. Več informacij o rešitvi Gama System® eDocs 5 dobite na spletni strani proizvajalca.Uporaba je zares preprosta

Z grafičnim orodjem za izdelavo procesnih tokov si uporabnik lahko spremeni vnos vseh vrst dokumentov v preproste rutine. Rešitev olajša delo in prihrani čas, obenem pa zagotavlja, da so vsi dokumenti varno in zanesljivo obdelani v skladu z njihovim namenom.
 
Uporabnik se na zaslonu večopravilne naprave Kyocera prijavi z uporabo identifikacijske kartice ali vnese svojo kodo PIN na uporabniškem vmesniku multifunkcijske naprave Kyocera. V naslednjem koraku lahko izbira med tiskanjem oziroma skeniranjem. 
 
 
 
 
Skeniranje 
 
V podjetje vsakodnevno prihaja vrsta dokumentov, ki jih je potrebno vnesti v sistem. Glede na njihov namen, uporabnik določi ali jih bo poslal neposredno v dokumentni sistem ali morda le shranil v zasebno mapo.
 
 
V primeru, da je potrebno dokument obdelati, je glede na vrsto dokumentov vnaprej določen delovni tok dokumenta. Z izborom tipa dokumenta izberemo postopek, po katerem se bo dokument nadalje obdelal. 
 
 
 
Tiskanje
 
Uporabnik lahko dokumente, shranjene v DMS sistemu  eDocs 5, tudi natisne. Dokumenti, namenjeni tiskanju, so na voljo v tiskalniški vrsti. Po prijavi na večopravilni napravi pa se lahko uporabnik odloči ali bo natisnil vse dokumente v vrsti, ali pa bo izbral le nekatere.
 
 
Tako zajemni modul, kot celovita rešitev za upravljanje z dokumenti Gama System eDocs 5 vas bo gotovo navdušila. Odločite se le, kako jo želite uporabljati – kot rešitev, ki  teče na vaših strežnikih, v zasebnem ali javnem oblaku ali kot storitev v Microsoft AZURE.
 
 
Za več informacij pokličite na telefonsko številko 01 5484 800 ali nam pošljite e-pošto na naslov prodaja@xenon-forte.si.
 

 

Xenon forte d.o.o.

   STRATEŠKI PARTNERIzjava

»Integracija večopravilnih naprav Kyocera z zalednimi DMS in ERP sistemi je strateškega pomena za naše podjetje, saj dobijo na ta način večopravilne naprave popolnoma novo vlogo v poslovnih sistemih, ker omogočajo številne koristne napredne storitve.
Z uporabo Kyocerine hibridne platforme za razvoj naprednih programskih rešitev HyPAS, ki preoblikuje večopravilno napravo v poslovno orodje, smo dosegli celovito podporo vgrajenim funkcijam dokumentnega sistema Gama System eDocs 5 in s tem dostop do dokumentov neposredno preko nadzorne plošče večopravilnih naprav Kyocera.
Tako bo rešitev Gama System eDocs 5, ki že v svoji zasnovi postavlja v ospredje uporabnika, še preprostejša za uporabo,«
Matjaž Fortič, izvršni direktor v podjetju Xenon forte d.o.o..

Dodatne informacije

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 01 5484 800 ali nam pošljite e-pošto na naslov prodaja@xenon-forte.si.

»Vodilo pri razvoju najnovejše različice rešitve Gama System eDocs je bilo, poleg izjemnih zmogljivosti, ki jih je imela že prejšnja različica eDocs 4.1, predvsem preprostost in prijaznost uporabe. Prvi odzivi potrjujejo, da smo želje in pričakovanja naših uporabnikov močno presegli. Nova generacija DMS rešitve Gama System eDocs 5 prinaša napredne funkcionalnosti in koncept, ki je po našem mnenju korak naprej od standardnih DMS rešitev.«
Marko Šobota, generalni direktor podjetja Gama System.