sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology Inc.

Synology je relativno mlado podjetje, ki od leta 2000 izdeluje in prodaja večkrat nagrajene omrežne naprave z vgrajenimi diski (NAS - Network Attached Storage), namenjene podjetjem in domačim uporabnikom. 

Izdelki Synology izkoriščajo prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako podjetjem in domačim uporabnikom omogočajo zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov.

Izdelki Synology

 

Izdelki Synology NAS vključujejo tako samostojne različice (DiskStation) kot tudi izdelke za strežniške omare (RackStation) v različnih konfiguracijah. Eksluzivna Synology-jeva programska oprema Disk Station Manager (DSM) je priložena vsem modelom.

 

Synology ponuja širok nabor izdelkov, ki bodo zadovoljili zahteve tako velikih podjetij kot tudi domačih uporabnikov. Vsem je skupna zanesljivost, večnamenskost in ekološka prijaznost. Izdelki se razlikujejo glede na zmogljivosti in velikost prostora za hrambo.

Kliknite za pregled izdelkov
NAS Selector - orodje za izbor primerne naprave

Strežniki NAS za domače uporabnike

Izkoristite popolnoma povezano okolje za spremljanje medijev, prenos datotek in varnostno kopiranje. Synology DiskStation vam omogoča preprosto upravljanje digitalnih vsebin. Tako boste lahko postorili več z napravami, ki jih že posedujete: osebnimi računalniki, mobilnimi napravami, TV, napravami DLNA in predvajalniki glasbe. Sorodniki in prijatelji bodo lahko dostopali do vseh digitalnih vsebin na enem mestu, iz različnih platform in na poti tudi iz mobilnih naprav.

Programi za dom

Namestite aplikacije za dom preko Centra za prenos (Package center) na spletni strani www.synology.com in obogatite svoje digitalno življenje. Vse svoje multimedijske vsebine lahko povežete s programi kot so Video Station, Photo Station, Audio Station, Media Server in Download Station. Ker je DiskStation tudi tiskalniški strežnik, si lahko brezžično vsebine tudi stiskate. 

Preprosto upravljanje

Syonology DiskStation je preprost za upravljanje od samega začetka. S priročnim programom za upravljanje »Storage manager« določite različne tipe vsebin. Svojim uporabnikom lahko ustvarite račune in jim določite različne nivoje dostopa in pravic. Določite lahko tudi skupne mape z različnimi upravljavskimi pravicami, tako da uporabniki smejo spreminjati le izbrane datoteke. 

Spletna povezava

Da boste ustvarili spletno okolje, ki bo pripravljeno za uporabo, vam program DSM poenostavi vsak korak. Sledite le preprostim navodilom, ki vas vodijo korak za korakom, za postavitev omrežja in nastavitev DDNS. Nastavili boste lahko tudi prejemanje sprotnih obvestil o statusu vaše naprave DiskStation. V le nekaj preprostih korakih boste pripravljeni za pošiljanje vaših datotek preko spleta. 

Prenos datotek

Datoteke lahko izmenjujete ali preprosto pregledujete na platformah Windows, Mac ali Linux. Za izmenjavo vsebin v omrežju uporabljajte program File station ali FTP. Vse spremembe, ki jih boste naredili v vaših datotekah, shranjenih v programu Cloud station, bodo lahko avtomatično sinhronizirane in posredovane na katerokoli napravo Mac, PC, ali mobilno, ki vam je pri roki. 

Varnostno kopiranje 

Vse vaše pomembne dokumente ali nastavitve sistema lahko varnostno kopirate neposredno iz vašega Mac ali Windows računalnika. Z le nekaj preprostimi kliki, lahko varnostno kopirate podatke z zunanjih shranjevalnih enot ali obratno. Če želite hraniti več verzij, lahko s programom Time backup določite urnik in ustvarite posnetek stanja in vsebin vaših diskov v določenem času. Preprosto.

Mobilna podpora

Imejte vedno pri roki terabajte glasbe, videa, fotografij in drugih dokumentov. S programi DS cloud, DS video, DS audio, DS photo+, in DS file, boste lahko kadarkoli dostopali do vaših dokumentov shranjenih v napravi DiskStation. Z le enim dotikom tipke na ekranu vaše mobilne naprave, si boste sliko ali katerikoli drug dokument, lahko tudi stiskali. 

Več informacij 

Strežniki NAS za poslovne uporabnike

Potrebe podjetij po učinkovitosti in produktivnosti še nikoli niso bile tako velike. S tem mislimo predvsem nemoteno integracijo z obstoječo infrastrukturo, različni načini dostopa do podatkov in kompleksni načini varovanja in zaščite podatkov. Programska oprema Synology DSM omogoča popolno podporo za Active Directory in LDAP ter prinaša obširno zbirko programskih paketov za učinkovito podporo poslovanju, prilagodljive možnosti upravljanja, kot tudi orodja za zavarovanje in zaščito vaše naprave DiskStation in dragocenih podatkov.

 

Varnost podatkov

Napake strojne opreme kot tudi napadi hekerjev preko spleta lahko vplivajo na delovanje vašega digitalnega sistema.  Za podjetja, kjer je neprekinjen dostop do podatkov in programja ključnega pomena, nudi operacijski sistem DSM vrsto ukrepov za zavarovanje in stalno dosegljivost, ki vas bodo ščitili pred nepredvidenimi motnjami sistema in izgubo podatkov. 

 

Rešitve za hrambo podatkov

Upravljanje strežnikov NAS Synology je enotno za vse naprave od kompaktnih USB postaj do zmogljivih serij XS+. Centralni sistem upravljanja (CMS) omogoča učinkovito upravljanje vseh vaših strežnikov NAS iz ene lokacije. Z nadgradljiv sistemom združevanja v gruče pa boste dobili navidezno enoten prostor za hrambo podatkov. Poleg tega pa DSM omogoča tudi dodatni priklop diskov SSD.

Shranjevanje podatkov in iSCSI

Z uporabo programa Storage Manager ustvarite več particij na enotnem RAID polju, razširite prostor za shranjevanje, nastavite RAID redundanco in iSCSI LUN za uporabo v virtualnem okolju. Z uporabo programov LUN Clone in Snapshot lahko, le z nekaj kliki, maksimirate učinkovitost in zmogljivost vaše shrambe podatkov.

Izmenjava datotek

Za vaše poslovanje si lahko ustvarite nemoteno okolje za izmenjavo datotek, saj Synologyjeva rešitev za prenos datotek deluje na platformah Windows, Mac ali Linux. Svoje podatke lahko prenašate znotraj omrežja ali preko spleta, z uporabo programa File Station, oddaljenih map, virtualnega pogona ali različnih lastnosti strežnika FTP. 

Produktivnost

Želite ustvariti okolje VPN, poštne storitve, gostiti tiskalniški strežnik, upravljati z dnevniki strežnikov ali zaščititi sistem s protivirusnim programom. Za izboljšanje vašega poslovanje namestite programske pakete iz našega Centra za prenos (Package center) na spletni strani www.synology.com

Mobilna podpora

Povečajte svojo delovno mobilnost s Synologyjevo mobilno podporo. Uporabite programsko opremo DSM mobile za upravljanje vaše naprave DiskStation, vključno z računi, pravicami za skupne mape, storitvami in aplikacijami, varnostnimi nastavitvami in še veliko več. Z uporabo DS Cloud lahko sinhronizirate svoje najnovejše delovne dokumente, spremljate status sistema s programom DS Finder in daljinsko upravljate z dokumenti s programom DS File. 

 Omrežje

Vašo napravo DiskStation lahko priključite na Internet z uporabo PPPoE, usmerjevalnika, brezžičnega varnostnega ključa ali proxy strežnika. Nadzirajte in upravljajte naslove IP z uporabo strežnikov DNS in DHCP. Izkoristite možnosti različnih varnostnih lastnosti za zaščito vaših podatkov in sistema. 

Nadzorni sistemi

Rešitve za nadzor Synology, omogočajo vsestranske možnosti za zaščito vaše osebne varnosti ali zaščito vašega okolja. Če načrtujete namestitev celovite rešitve nadzornega sistema ali le vašega doma oziroma pisarne – program Surveillance Station lahko zadosti vsem vašim potrebam.

 

 

Več informacij 

Operacijski sistem DSM 

Synology ves čas išče in nadgrajuje načine kako izboljšati izkušnjo uporabnikom in poenostaviti procese. Kot rezultat, je nastal operacijski sistem DSM, ki se razvija v skladu s pričakovanji in potrebami uporabnikov. 

 

Nenehen razvoj kaže na zavezanost podjetja Synology storitvam v oblaku, upravljanju digitalnih vsebin, enostavnemu konfiguriranju hrambe podatkov, virtualizaciji in naboru različnih uporabnih aplikacij v okviru naprav NAS. 

DiskStation Manager (DSM) je intuitiven spletni operacijski sistem, ki ga boste uporabljali na katerikoli napravi Synology. Z njim boste upravljanju svoje podatke (dokumente, slike, glasbo ali video posnetke), kot tudi druge oblike digitalnih dobrin. 

DSM je več kot le način hrambe podatkov. Ponuja bogato paleto storitev in programov tako za zabavo v domačem okolju kot tudi za izboljšanje učinkovitosti v podjetju. Poleg tega pa si boste lahko postavili tudi svojo nadzorno postajo in zavarovali svoje imetje.

Več informacij


 

Novice Synology

8. oktober 2018

Synology je predstavil DiskStation DS119j

Idealen prvi strežnik NAS za doma.

Synology DiskStation DS119j je kompakten in energetsko učinkovit strežnik NAS z eno režo za disk, ki je idealen za prvo spoznavanje s strežniki NAS Synology v domačem okolju.

26. september 2018

Synology je predstavil Surveillance Station 8.2

Nove mobilne aplikacije presegajo zmogljivosti, ki jih nudijo mobilne naprave.

V novi različici je prvič na voljo program LiveCam, ki spreminja mobilni telefon v nadzorno kamero. Predstavljena verzija je namenjena uporabnikom mobilnih naprav z operacijskim sistemom iOS, medtem ko bo uporabnikom mobilnikov na osnovi Androida na voljo oktobra.

22. avgust 2018

RackStation RS1219+ ponuja nadgradljiv sistem hrambe podatkov

RackStation RS1219+, novi strežnik NAS Synology višine 2U in z 8 režami za diske, je namenjen vgradnji v komunikacijske omare. Ponaša se s skalabilnim sistemom hrambenega prostora in podporo za diske M.2 SSD, ki omogočajo povečanje zmogljivosti naprave.

RSS