sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

CZUR je visoko tehnološko podjetje iz Shenzhena na Kitajskem, ki je usmerjeno v izdelavo pametnih strojnih rešitev za podjetja in domače uporabnike. Trgu so se predstavili s pametno rešitvijo za hitro skeniranje vezanih dokumetov, na primer knjig, kot tudi drugih oblik dokumentov.

Za razliko od drugih tradicionalnih skenerjev, CZUR pametni knjižni skenerji s preprostim, inteligentnim in hitrim optičnim branjem, revolucionarno spreminjajo izkušnjo skeniranja. Vse knjige, revije, pogodbe in druge papirne dokumente do velikosti A3 lahko optično preberete brez rezanja ali razdiranja vezave s hitrostjo 1,2 sek/stran. Z uporabo funkcije OCR (Optical Character Recognition) pa jih nato pretvorite v urejevalnike Word, PDF, TIFF ali Excel.

Inovativna tehnologija ravnanja krivulj

Skener na odprto knjigo sproži tri laserske linije, ki so neškodljive za zdravje in analizira konture strani. 

Pametni algoritem nato digitalno obnovi ukrivljene strani v popolno ravno sliko. Vse v enem koraku!


Pet barvnih načinov

Z vgrajeno programsko opremo lahko obdelujete dokumente v petih barvnih načinih: Color, Patterns, Stamp, Grayscale i ČB.Iz kateregakoli materiala je izdelano - skenirajte

Pametni knjižni skenerji ET berejo, analizirajo in shranijo široko paleto različnih dokumentov izdelanih iz najrazličnejših materialov. Obenem pa smo lahko brez skrbi, originali ne bodo poškodovani.


Predstavitev v živo

Knjižni skener ET16 plus je s svojo kamero zmožen zajeti gibanje in ustvariti video posnetek ter prenašati dogajanje v realnem času.Za več informacij pokličite na telefonsko številko 01 5484 800 ali nam pošljite e-pošto na naslov prodaja@xenon-forte.si.

Spletna stran proizvajalca -->


Profesionalni knjižni skenerji
Samodejno združevanje strani

Inteligentna programska oprema za obdelavo skenov in slik omogoča samodejno združevanje prednje in hrbtne strani istega dokumenta. Funkcija je dobrodošla pri skeniranju osebnih izkaznic ali raznih vozovnic. OCR - Optično prepoznavanje besedila

S funkcijo OCR (optično prepoznavanje besedila) z enim klikom prenesete skeniran dokument v datoteko Word ali PDF ali TIFF, katere je možno spreminjati in po njih iskati. Dobavitelj zmožnosti OCR je ABBYY, trenutno pa podpira 187 različnih jezikov. Urejanje skupin - Batch editing

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 01 5484 800 ali nam pošljite e-pošto na naslov prodaja@xenon-forte.si.

Spletna stran proizvajalca -->


Dodatne informacije

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 01 5484 800 ali nam pošljite e-pošto na naslov prodaja@xenon-forte.si.

Brošura, Specifikacije -->

Trgovina -->

Posebej priporočamo za: