sl-SIsr-Latn-ME


Podjetje Trodat je bilo ustanovljeno leta 1912 na Dunaju, od leta 1951 pa ima sedež v kraju Wels v Avstriji. Trodat je danes vodilni svetovni proizvajalec samobarvilnih štampiljk, izdelkov za označevanje in laserskih gravirnih strojev. 


Zasebno podjetje iz Avstrije že dolgo vrsto let velja za enega najmočnejših izdelovalcev štampiljk na svetovnem trgu, ki hkrati postavlja tudi globalne trende.
PISARNIŠKE ŠTAMPILJKE TRODAT PROFESSIONAL

  Trodatovi izdelki za pisarne lahko uporabnikom štampiljk ponudijo idealno orodje za večkratno, natančno in zanesljivo uporabo. Pisarniške štampiljke Trodat so vzdržljive, ergonomsko oblikovane, čiste za uporabo in zlahka prepoznavne.


Več informacij


ŠTAMPILJKE ZA DOMAČO PISARNO TRODAT PRINTY

   Žigi Original Trodat Printy 4.0 in Trodat Mobile Printy so prodajna uspešnica. Izjemno priročni izdelki so primerni za uporabo v domači pisarni, na poti ali za osebno uporabo.Odlikuje jih majhna in lahka oblika, prozorno okno za natančno pozicioniranje odtisa, ter preprost način za menjavanje kartuš, pri čemer si ne boste umazali prstov. S širokim izborom funkcionalnosti bodo izpolnili zahteve najrazličnejših uporabnikov.

Več informacij


VEČBARVNI ODTISI TRODAT MULTICOLOR IMPRESSION

  Trodat Multi Color Impression - štampiljka, ki je patentirana na osnovi visokotehnološkega proizvodnega  postopka. Osebna barvna štampiljka iz Trodata je nova zvezda v svetu štampiljk.

Z večbarvnimi osebnimi štampiljkami boste drugačni od konkurence.

Več informacij


SESTAVLJIVE ŠTAMPILJKE TYPOMATIC

 

 Žigi Typomatic omogočajo uporabnikom, da si svoj pečat sestavijo sami. Prav tako ga lahko po potrebi tudi spreminjajo. Samosestavljivi žigi Typomatic so lahko iz serij Professional in Printy.

 

Več informacij


PRENOSNE ŠTAMPILJKE TRODAT

 

 Pogosto potrebujemo žige tudi na poti. Trodat ponuja več možnosti, da boste imeli svojo pisarno opremljeno s štampiljkami tudi ko niste v svoji pisarni. Izbirate lahko med prenosnimi Printy modeli in kombinacijo pisala s pečatom Goldring.


Več informacij


TRODAT NADOMESTNE BLAZINICE

 

Zamenljive blazinice za štampiljke Professional in Printy sodijo med visoko tehnološke proizvode. Skozi dolgoletna raziskovanja so materiale in barve za blazinice izpopolnili in jih postavili na visoko kakovostno raven.


Več informacij


SERIJA CLASSIC

 

Modeli Trodat Classic so trajni in večni pripomočki v vaši pisarni. Obstaja množica modelov in velikosti. Za vsak namen, pa naj bo to datum, številčenje ali besedilo, boste našli zase pravo rešitev. Za njih boste potrebovali ločeno blazinico s črnilom.


Več informacijPOSEBNE ŠTAMPILJKE TRODAT

 

Trodat je specializirano podjetje za proizvodnjo izdelkov za označevanje, zato ima v ponudbi vedno na voljo široke možnosti izbire štampiljk za najrazličnejše potreb.


Več informacij


DODATKI ZA ŠTAMPILJKE

 

Na voljo je širok izbor dodatkov za Trodat štampiljke, med drugim barve za dopolnitev, stajala ali materiali, kot sta Trodatova laserska guma ali Trodat Ideal fotopolimer, ki jih uporabljaljo v proizvodnji štampiljk.


Več informacijKatalog izdelkov TRODAT


VIDEO: Klimatsko nevtralni. Kot standard.

TRODAT IDEAL za suhi reliefni odtis

Z novimi štampiljkami Trodat Ideal boste lahko odtisnili logotip podjetja, zasebni naslov ali kakšno drugo kreacijo. Zakaj ne bi poslali vabila za vaš dogodek še lepša, z elegantnim odtisom?

Suhi žigi Trodat Ideal so ergonomsko oblikovani, udobno se prilegajo dlani in so lahki za prenašanje. Menjava odtisne plošče je, po zaslugi intuitivne zasnove, preprosta in uporabniki ne bodo imeli težav pravilno vstaviti nosilcev plošče. Po zaslugi »klik« mehanizma pa boste opozorjeni, kdaj je odtis končan.

Trodat Ideal suhi žigi so na voljo v črni ali kromirani različici in v treh velikostih odtisne plošče: okrogli s premerom 41 mm in 51 mm ter pravokotni 25 x 51 mm.


100 let tradicije in prijateljstva

Družba TRODAT je leta 1995 pridobila certifikat ISO 9001, leta 2008 pa še ISO 14001. Kar 98% izdelkov izvozijo v preko 150 držav. Prodaja v letu 2012 je dosegla 145,7 miljona EUR.

Poslovna strategija podjetja je usmerjena v zagotavljanje varne in stabilne prihodnosti – tako za obstoj podjetja, kot za rast in širitev dejavnosti. TRODAT bo tudi v prihodnje utrjeval svojo pomembno pozicijo na globalnem trgu, ki temelji na razvoju, proizvodnji, marketingu in distribuciji štampiljk ter izdelkov za označevanje.

Štampiljka  PRINTY, hišna uspešnica podjetja TRODAT, velja za najbolj prodajano štampiljko na svetu. Do sedaj so jih prodali več kot 200 miljonov!

Uspeh TRODATA seveda temelji na zanesljivih in predanih sodelavcih. V letih 2003, 2005, 2007 in 2009 so družbo TRODAT namreč nagradili s priznanjem »100 najboljših delovnih okolij v EU«.

Naša prva skrb bodo še naprej uporabniki Trodatovih izdelkov. Za zadovoljstvo kupcev  z našimi proizvodi, bomo skrbeli z zanesljivostjo, kakovostjo, moderno obliko izdelkov in  hitrim odzivom.