sl-SIhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

SERIJA KYOCERA CLASSIC - Vrhunska tehnologija izdelave rezil in klasično oblikovano držalo

Najpopularnejša Kyocerina serija CLASSIC ponuja klasično oblikovanje v kombinaciji z visoko tehnološko učinkovitostjo. Držala so izdelana iz vodoodpornega lesa Pakka* in pritrjena s tremi ličnimi zakovicami. Rezila so izdelana iz cirkonijeve keramike kar jim zagotavlja izjemno trdnost in ostrino, ki jo ohranjajo zelo dolgo časa. Kljub temu, da je keramična rezila Kyocera možno ponovno brusiti je to potrebno le redko ali po daljšem času intenzivne uporabe.

Poleg tega, so keramični izdelki kemično inertni, kar pomeni, da ne reagirajo z rezanimi sestavinami in ohranjajo naraven vonj, barvo ter okus hrane. Keramični materiali so odporni na kisline, olja ali soli in ne korodirajo. Ker pa so izdelki Kyocera ergonomsko oblikovani in izjemno lahki, je priprava hrane preprosta in ni naporna, tudi ob dolgotrajnih in ponavljajočih kuharskih opravilih.

  • Visokokakovostna rezila, izdelana iz cirkonijeve keramike, ohranijo izjemno ostrino do 10-krat dlje kot jeklena.
  • Namenjeni so za preprosto in natančno rezanje ter sekljanje svežega sadja ali zelenjave in mesa brez kosti.
  • Zaradi ekstremne ostrine in gladke polirane površine, se hrana med rezanjem ne zmečka ali oprijemlje rezila. 
  • Keramika, v primerjavi z jeklenimi noži, ne zadržuje in ne prenaša vonja, zato bodo pripravljene jedi ohranile prvoten okus, barvo in vonj. 
  • Napredna keramika ne prenaša kovinskih ionov na hrano ter ne rjavi.

*Pakka les je vrsta vezane plošče, ki je sestavljena iz več plasti furnirjev trših vrst lesa, impregnirane s fenolnimi smolami in stisnjene v plošče z gostoto cca 29 slojev lesenih furnirjev na palec. Tako obdelan material na izgled spominja na masivni les in ga je možno barvati v vseh mogočih odtenkih ali vzorcih.


Serijo Kyocera CLASSIC sestavljajo: KC25NWH nož z belim rezilom 7,5cm, KC35NWH nož z belim rezilom, 11cm, KC50NWH nož z belim rezilom 13cm, KC80NWH keramični nož 14cm, KC90NWH keramični nož 15cm.

Vsa rezila so spolirana do perfekcije. Noži so pakirani, vsak posebej, v lični črni embalaži z zlatim logotipom Kyocera. 

 

Kliknite za ogled izdelkov iz serije Kyocera CLASSIC