sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil DiskStation DS216

Večopravilni in zmogljivi strežnik NAS, primeren za majhna podjetja in delovne skupine

Synology DiskStation DS216, strežnik NAS z dvema režama za diske, je idealen za uporabo v manjših podjetjih ali delovnih skupinah. Poganja ga dvojedrni procesor in je opremljen s 512 MB DDR3 spomina. DS216, s hitrostmi branja in zapisovanja preko 111 MB/s v RAID 1 konfiguraciji in v okolju Windows, tako daleč prekaša svoje predhodnike.

Synology je predstavil DiskStation DS716+

Synology DiskStation DS-716+ je namenjen malim in srednjim podjetjem, ki potrebujejo zanesljiv in visoko učinkovit strežnik za hrambo in kodiranje podatkov ter upravljanje aplikacij. Je idealna naprava za zahtevne uporabnike, ki potrebujejo širok izbor programja ali pa datotečni strežnik, ki je sposoben simultano obdelati veliko število zahtevkov, tudi v kodiranem okolju.

Synology je predstavil DiskStation Manager 6.0 Beta

Novi operacijski sistem premika meje uporabe strežnikov NAS

DiskStation Manager 6.0 Beta bo 64-biten in tako še bolj optimiziran za večje strežnike z več delovnega pomnilnika, kar bo zelo dobrodošlo v okoljih, ki stavijo na virtualizacijo svojih virov IT. Posamezni DiskStation ali RackStation bo lahko v prihodnje poganjal več virtualnih sistemov DSM in omogočal enostavno migracijo podatkov med njimi.

Synology je predstavil DS416 in DS216play

Zmogljiva strežnika NAS za domače uporabnike in podjetja

Synology DiskStation DS-416 in DS216play sta najnovejša modela strežnikov NAS Synology. Medtem ko je DS416 opremljen z zmogljivim orodjem za strojno kodiranje, lahko DS216play transkodira 4K video v realnem času.

Kyoto Prize 2015: Fundacija Inamori je objavila letošnje nagrajence

Z nagrado Kyoto Prize (nagrada je preračunano vredna 360.000 € za vsako kategorijo), Fundacija Inamori vsako leto nagrajuje posameznike, ki so se izkazali z izjemnimi dosežki na področjih naprednih tehnologij, osnovnih znanstvenih disciplin ter umetnosti in filozofije. Letošnji nagrajenci so kemik dr. Toyoki Kunitake, predsednik fundacije Kitakyushu, astrofizik in upokojeni profesor Univerze v Ženevi dr. Michel Mayor in John Neumeier, ameriški koreograf Intendant in umetniški vodja Hamburškega baleta.

RSS
1234567

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice