sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology prejel priznanje GTDC Gold Rising Star

Korporacija Synology je prejela nagrado Gold Rising Star, ki jo podeljuje organizacija  Global Technology Distribution Council (GTDC). Priznanje so prejeli za izjemno rast prodaje v Evropi.

Najboljši strežnik NAS za domače uporabnike po oceni PC PRO.

Synology DiskStation 213air je na testu ugledne britanske revije PC PRO prejel nagrado PC PRO Recommended A-list.

Namestitev za "telebane"

DiskStation DS1513+ je prvi model v družini NAS strežnikov Synology, ki ne potrebuje več namestitvenih diskov in polno izkorišča storitev Web Assistant.

Synology je predstavil novi DiskStation DS-213j

Ljubljana, 3. junij 2013—Synology Inc. je predstavil novi DiskStation DS-213j, cenovno dostopen strežnik NAS z dvema predaloma za disk, ki je namenjen izdelovanju varnostnih kopij in izmenjavi podatkov za domače uporabnike in manjša podjetja.

Synology predstavil dva nova strežnika NAS DiskStation DS 1513+ in DiskStation DS 1813+

Ljubljana, 30.5.2013 – Korporacija Synology je objavila izid dveh novih modelov strežnikov NAS, ki sta namenjena malim in srednjim podjetjem.
RSS
First25262728293031323334

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice