sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Najboljši strežnik NAS za domače uporabnike po oceni PC PRO.

Synology DiskStation 213air je na testu ugledne britanske revije PC PRO prejel nagrado PC PRO Recommended A-list.

Namestitev za "telebane"

DiskStation DS1513+ je prvi model v družini NAS strežnikov Synology, ki ne potrebuje več namestitvenih diskov in polno izkorišča storitev Web Assistant.

Synology je predstavil novi DiskStation DS-213j

Ljubljana, 3. junij 2013—Synology Inc. je predstavil novi DiskStation DS-213j, cenovno dostopen strežnik NAS z dvema predaloma za disk, ki je namenjen izdelovanju varnostnih kopij in izmenjavi podatkov za domače uporabnike in manjša podjetja.

Synology predstavil dva nova strežnika NAS DiskStation DS 1513+ in DiskStation DS 1813+

Ljubljana, 30.5.2013 – Korporacija Synology je objavila izid dveh novih modelov strežnikov NAS, ki sta namenjena malim in srednjim podjetjem.

Synology predstavil razširljiva NAS-strežnika za zahtevne poslovne uporabnike

Družba Synology je predstavila izdelka RackStation RS2211+ in RS2211RP+, NAS-strežnika velikosti 2U z 10 mesti za diske, ki sta namenjena vgradnji v strežniška stojala.
RSS
First25262728293031323334

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice