sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology DiskStation DS-214play - vrhunski multimedijski center

Synology je predstavil DiskStation DS-214play, strežnik NAS z dvema režama za diske, ki prinaša zmogljivosti in poln nabor programov za zabavo. Optimiziran je za multimedijsko procesiranje in je idealen za kakovostno predvajanje videa, glasbe in fotografij, obenem pa ohranja vse funkcionalnosti, ki so značilne za strežnike Synology NAS.

Zmogljiv strežnik NAS za delovne skupine in manjša podjetja

Synology je predstavil DiskStation DS-214, zmogljiv strežnik NAS z dvema režama za diske, ki prinaša rešitve za deljenje in zaščito podatkov z optimalnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo.

Synology prejel priznanje PCMag Business Choice Award 2013

Bralci revije PC Magazine so nagradili Synology s priznanjem za rešitve na področju hrambe podatkov z izjemno zanesljivostjo in optimalnim razmerjem med zmogljivostjo in ceno.

Visoko-zmogljivi in nadgradljivi strežniki NAS

Synology je predstavil nova strežnika NAS RackStation RS2414+ in RS2414RP+ višine 2U z 12 režami za diske, ki sta nemenjena namestitvi v strežniške omare in prinašata visoko zmogljivost in nadgradljivost malim in srednje velikim podjetjem.

Synology predstavil novi DiskStation Manager 4.3 Beta

Synology je objavil dosegljivost nadgrajenega operacijskega sistema v beta verziji DiskStation Manager (DSM) 4.3. Nadgradnja omogoča uporabnikom izkoristiti polno moč zasebnega oblaka.
RSS
First25262728293031323334

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice