sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Nadgradnja rešitve Synology Surveillance Station 6.1

Synology Inc. je predstavil Surveillance Station 6.1., najnovejšo verzijo paketne rešitve, ki je namenjena nadzoru. »Nadgradnja Surveillance Station 6.1. je pomemben izid, ki prinaša večjo učinkovitost delovanja, kot tudi boljšo in bolj prilagodljivo podporo večjemu številu modelov nadzornih kamer,« je izjavil Vic Hsu, Izvršni direktor podjetja Synology Inc.

Synology RackStation RS-3614xs+

Synology je predstavil RackStation RS3614xs+, pomnilniško napravo poslovnega razreda z 12 režami za diske, ki jo odlikujejo izjemne zmogljivosti in nadgradljivost ter širok nabor mehanizmov za redundanco.

Synology je predstavil RackStation RS-814

 RackStation RS814 zagotavlja optimalno razmerje med ceno in zmogljivostjo. Poganja ga 1,33 GHz dvojedrni procesor s funkcijo Link Aggregation in s hitrostmi branja ter zapisovanja podatkov preko 210 MB/s in 130 MB/s v konfiguraciji RAID5 v okolju Windows. Poleg tega pa mu dodatno povečujejo zmogljivosti večopravilnega in multimedijskega delovanja koprocesor za računanje operacij s plavajočo vejico, 1 GB DDR3 RAM in koprocesor, ki prevzema naloge kodiranja. Tako RS814 presega svojega predhodnika za do 60% pri hitrostih branja in zapisovanja, medtem ko prenaša datoteke, kodirane z 256-bitnim standardom AES.

Synology DiskStation DS-214+ in DS-214SE

Synology Inc. je predstavil nova strežnika NAS z dvema režama za diske, ki ju poganja nagrajeni operacijski sistem DiskStation Manager (DSM). DS-214SE je poseben model iz družine Synology DiskStation, ki ima najnižjo nabavno ceno med vsemi in je dostopen za praktično vse uporabnike. Druga novost, model DS-214+, pa je namenjen malim in srednje velikim podjetjem.

Synology predstavil DiskStation DS-414 in DS-114

V seriji jesenskih novosti je Synology predstavil še dva nova modela. Prvi, DS-414 prinaša rastočim malim in srednje velikim podjetjem učinkovit nadzor in zaščito pri hrambi in prenosu podatkov. DiskStation DS-114 pa je namenjen domačim uporabnikom in prinaša v kompaktni obliki raznolikost in zmogljivost za najnižjo ceno.
RSS
First25262728293031323334

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice