sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je najavil Surveillance Station 6.3 Beta

Optimiziran za vsa omrežja in možnosti namestitve. Nadgradnja prinaša nadzorne zmogljivosti, preprosto uporabo in zanesljivost skozi podporo širšemu naboru različnih možnosti uporabe.

Synology je predstavil uradno verzijo DiskStation Managerja 5.0

»Opremljen s popolnoma novim vmesnikom in nabit z množico novih lastnosti, je DSM 5.0 operacijski sistem, ki bo spremenil način kako ljudje gledajo na strežnike NAS,« je dejal Alex Wang, izvršni direktor podjetja Synology Inc.

CeBIT: Synology je predstavil vrsto novosti

Na letošnjem CeBITu, ki poteka v nemškem Hannovru in bo danes zaprl svoja vrata, je Synology predstavil vrsto novih modelov. Med drugimi DS414j, stroškovno učinkovit strežnik NAS, ki je namenjen za domačo uporabo ali manjša podjetja ter DS214air, ki vključuje WiFi vmesnik 802.11ac.  DS214play in DS414play pa sta namenjena multimedijski rabi in se razlikujeta po tem, da je v prvega možno vgraditi 2 diska, medtem ko v slednjega lahko vgradimo štiri diske.

Synology je predstavil DiskStation Manager 5.0 Beta

Synology 5.0 Beta prinaša vrsto novosti pri uporabi strežnikov NAS Synology. Omogoča izdelavo večih verzij varnostnih kopij na nivoju blokov, kar izdatno prihrani na prostoru in času pri izdelavi varnostnih kopij, uporabniki operacijskega sistema Android lahko sedaj predvajajo slike na velike zaslone preko Apple TV.
Prinaša tudi dvosmerno sinhronizacijo z uporabo programa Cloud Station za deljenje podatkov med dvema Synology strežnikoma NAS, kar omogoča skorajda neskončne možnosti varnostnega kopiranja podatkov in skupinskega dela, osebni računalniki in mobilne naprave pa se zdaj lahko sinhronizirajo z več strežniki Synology NAS.

Synology je predstavil RackStation RS814+ in RS814RP+

RS814+ in RS814RP+, strežnika NAS višine 1U s štirimi režami za diske, ki ponujata visoko zmogljive in razširljive rešitve za omrežno priklopljen pomnilnik s polnim naborom uporabnih rešitev za mala in srednje velika podjetja.
RSS
First25262728293031323334

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice