sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera Document Solutions je prejela priznanje GOOD DESIGN AWARD 2016

Štiri večopravilne naprave in tiskalniki ECOSYS M5526cdw, ECOSYS P5026cdw, ECOSYS M2640idw in ECOSYS P2040dw, so prejeli priznanje Good Design Award 2016, ki ga podeljuje japonska fundacija Japan Institute for Design Promotion (JDP).

Kyocera TASKalfa 3252ci z novo tehnologijo tonerjev

KYOCERA TASKalfa 3252ci in TASKalfa 2552ci sta prva izmed številnih novih modelov, ki jih za letošnjo jesen pripravlja Kyocera. Kljub manjšim zmogljivostim, pa napravi prinašata mnoge napredne lastnosti vrhunskih modelov TASKalfa, ki bodo predstavljeni v nadaljevanju leta, vključno z novo tehnologijo tonerjev in brilijantnimi barvnimi izpisi.

Kyocera še naprej sponzorira svetovno prevenstvo v hokeju na ledu

KYOCERA Document Solutions ostaja uradni sponzor hokejskega svetovnega prvenstva, kot tudi ekskluzivni partner za tiskalniško in kopirno opremo na turnirju elitne divizije.

Gama System eDocs 5 – integracija z multifunkcijskimi napravami Kyocera

Rešitev upravljanja z dokumenti, ki navdušuje s preprostostjo uporabe

Podjetje Gama System je predstavilo novo verzijo svojega naprednega dokumentnega sistema Gama System eDocs 5. Poleg izjemnih zmogljivosti novo različico odlikuje predvsem preprostost in prijaznost uporabe. V sodelovanju s podjetjem Xenon forte so razvili tudi intuitivni programski vmesnik za večopravilne naprave Kyocera, ki uporabnikom rešitve še dodatno poenostavlja delo.

Kyocerine revolucionarne A4 naprave

Prva serija A4 večopravilnih naprav z zmogljivostmi A3 naprav

Kyocerine nove A4 barvne naprave TASKalfa 406ci, 356ci in 306ci prinašajo superiorne zmogljivosti ravnanja s papirjem in možnosti zaključevanja dokumentov, ki so bile do sedaj rezervirane za mnogo dražje in večje A3 naprave. Namenjene so predvsem organizacijam, kot so na primer šole, ki imajo pogosto skromne proračune, potrebujejo pa napredne možnosti zaključevanja dokumentov in tiskajo pretežno v formatu A4.

RSS
12345

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice