sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Integriran varnostni sistem za vsa okolja

Synology je objavil izid uradne verzije nadzornega sistema Surveillance Station 6.3, ki je na sejmu Computex 2014 zaradi svojih izrednih zmogljivosti, zanesljivosti in preproste navigacije, prejel priznanje Best Choice Award. Nova verzija prinaša tudi dve brezplačni licenci za kamere, kar zagotavlja večjo prilagodljivost pri začetni namestitvi.

Synology na sejmu Computex 2014 prejel tri nagrade Best Choice

Synology je na sejmu Computex 2014 prejel priznanja »Best Choice« za tri svoje izdelke: RackStation RS18015xs+, Embedded DataSystem EDS14 in Surveillance Station 6.3. Izbrani so bili v konkurenci 447 izdelkov, ki jih je prijavilo 183 podjetij.

Synology je predstavil DiskStation DS414slim

Synology DiskStation DS-414slim je majhnih mer in zato zavzema malo prostora. Vanj lahko vgradite štiri 2,5-palčne diske, s pametnim sistemom hlajenja ohranja nizko temperaturo za neprekinjeno delovanje, obenem pa deluje izjemno tiho.

Synology je najavil Surveillance Station 6.3 Beta

Optimiziran za vsa omrežja in možnosti namestitve. Nadgradnja prinaša nadzorne zmogljivosti, preprosto uporabo in zanesljivost skozi podporo širšemu naboru različnih možnosti uporabe.

Synology je predstavil uradno verzijo DiskStation Managerja 5.0

»Opremljen s popolnoma novim vmesnikom in nabit z množico novih lastnosti, je DSM 5.0 operacijski sistem, ki bo spremenil način kako ljudje gledajo na strežnike NAS,« je dejal Alex Wang, izvršni direktor podjetja Synology Inc.
RSS
First24252627282930313233

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice