sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je najavil DSM 5.1 tudi za serijo 10

Synology je potrdil izid novega operacijskega sistema DiskStation Manager (DSM) 5.1 tudi za strežnike NAS, ki so bili izdelani v letu 2010 in nosijo oznako serija 10. Nadgradnja bo predvidoma pripravljena do konca decembra 2014, medtem ko je uporabnikom novejših modelov že na voljo. 

Uradna verzija Synology DSM 5.1

Synology je objavil izid DiskStation Managerja (DSM) 5.1, uradne verzije operacijskega sistema za strežnike NAS. V šestih tednih intenzivnega testiranja beta različice je, po zaslugi dragocenih povratnih informacij posameznih uporabnikov, uzrla luč izpopolnjena uradna verzija.

Synology spodbuja uporabnike, da nadgradijo operacijski sistem

Synology raziskuje izsiljevalski virus imenovan SynoLocker, v sodelovanju z uporabniki, katerih strežniki NAS so bili okuženi. Synology potrjuje, da so Synologyjevi strežniki, ki jih poganjajo starejše verzije operacijskega sistema DSM, izpostavljeni okužbi z izsiljevalskim virusom SynoLocker. Virus izrablja ranljivi del sistema, ki je bil popravljen 13. decembra 2013. Takrat je Synology izdal zakrpano verzijo programske opreme in o tem obvestil uporabnike preko različnih komunikacijskih kanalov. 

Synology je predstavil novi DiskStation DS415+

Zmogljivi strežnik NAS s štirimi režami za diske. Namenjen je za opravljanje zahtevnejših nalog centralizacije hrambe podatkov, varnostnega kopiranja in izmenjavi datotek v manjših in srednje velikih podjetjih.

Synology predstavlja novi DiskStation DS414j

Synology je predstavil DiskStation DS414j, strežnik NAS s 4 režami za diske, ki je primeren za domače uporabnike in manjše pisarne, ki želijo učinkovito upravljati, zaščititi in deliti svoje podatke.
RSS
First22232425262728293031Last

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice