sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Beta verzija Synology Surveillance Station 7.0

Najnovejša različica priljubljene rešitve za nadzor prinaša povsem prenovljen vmesnik, prilagojena pravila povezovanja dogodkov, povezavo s sistemi za kontrolo pristopa, podporo za še večji nabor specializiranih kamer IP in združljivost s standardom ONVIF 2.4.

Synology je predstavil DiskStation DS2015xs in DS3615xs

Strežnik NAS DS2015xs z 8 režami za diske prinaša 10GbE rešitve v mala in srednje velika podjetja. Velikim podjetjem z več lokacijami pa strežnik DS3615xs z 12 režami za diske ponuja večji pretok podatkov in natančnost, ki je potrebna za centralizirane hrambe podatkov, upravljanje in možnosti virtualizacije.

Synology je predstavil novi DiskStation DS115j

Synology je predstavil DiskStation DS115j, kompakten in energijsko varčen strežnik NAS z eno režo za disk. Primeren je za postavitev zasebnega oblaka, uporablja  pa se  lahko tudi kot pameten mrežni video snemalnik.  

Novi Synology DiskStation DS215j

Synology je predstavil DiskStation DS215j, strežnik NAS z dvema režama za diske, ki je namenjen domačim uporabnikom za varno upravljanje hrambe podatkov, predvajanje medijskih vsebin in sinhronizacijo datotek v oblaku.

Synology je predstavil DiskStation DS1515+ in DS1815+

Synology je predstavil DiskStation DS1515+ in DS1815+, strežnika NAS s 5 in 8 režami za diske; namenjena sta malim in srednje velikim podjetjem, ki potrebujejo podporo za veliko izmenjavo podatkov, skupinsko delo in varnostno kopiranje za večje skupine zaposlenih.
RSS
First21222324252627282930Last

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice