sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil DiskStation DS1515

Synology DiskStation DS-1515 je zmogljiv in razširljiv strežnik NAS s 5 režami za diske. Ponuja visoko zmogljivost, zanesljivost in mrežni prostor za hrambo podatkov z bogatim naborom rešitev. Namenjen je rastočim majhnim in srednje velikim podjetjem.

DiskStation Manager 5.2 Beta

Synology je objavil izid beta različice nagrajenega operacijskega sistema za strežnike NAS Synology DiskStation Manager (DSM) 5.2. Prinaša tako nove privlačne lastnosti kot tudi nekatere nadgradnje že ponujenih. Predvsem pa je DSM 5.2 zgrajen z idejo narediti delo v zasebnem oblaku bolj učinkovito, varno in intuitivno.

Novi RackStation RS815+ in RS815RP+ ter DiskStation DS2415+

Synology je predstavil nove RackStation RS815+, RS815RP+, in DiskStation DS2415+. Zmogljivi strežniki NAS so oblikovani za zagotavljanje hitrega kodiranja in preproste nadgradnje sistema, kakor tudi za hiter povratek vloženih sredstev v majhnih in srednje velikih podjetjih.

Synology je predstavil Surveillance Station 7.0

Po obsežnem testiranju beta verzije nove različice rešitve za video nadzor Surveillance Station 7.0, je Synology izdal uradno verzijo. Surveillance Station 7.0 med drugim prinaša nov izgled, preprosto nastavljanje samodejnih nalog, integracijo za mrežni krmilnik vrat in drugih povezanih naprav, razširjeno podporo za posebne vrste kamer in združljivost s standardom ONVIF 2.4.

Synology je predstavil DiskStation DS115

Synology DS115 poganja dvojedrni procesor in tako ponuja večjo procesorsko moč ter hitrosti prenosa podatkov, ki presegajo 111 MB/s pri branju podatkov in 104 MB/s pri zapisovanju. Kar 36% več kot njegov predhodnik.
RSS
First20212223242526272829Last

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice