sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Nova Synology DiskStation DS215+ in DS715

Oba nudita prostor za dva diska. DS715 je nadgradljiv strežnik NAS, ki je opremljen s 4-jedrnim procesorjem, medtem ko DS215+ poganja 2-jedrni. Strežnika sta zasnovana tako, da ponujata celovito rešitev NAS v kompaktni obliki. Strojni način enkripcije bo v veliko pomoč malim in srednje velikim podjetjem, ki potrebujejo varno hrambo, zaščito in deljenje podatkov.

Synology je prejel nagradi Golden Award in Best Choice Award na sejmu Computex 2015

Na letošnjem sejmu Computex 2015, ki poteka med 2. in 6. junijem na Tajvanu je podjetje Synology za svoje izdelke prejelo dve prestižni nagradi. Usmerjevalnik RT1900ac je prejel nagrado Golden Award v kategoriji "Komunikacije". V kategoriji "Podatkovne shrambe" pa je strežnik NAS RackStation RC18015xs+ prejel nagrado Best Choice Award.

Synology DiskStation Manager 5.2

Synology DiskStation Manager 5.2, najnovejša verzija nagrajenega operacijskega sistema za strežnike NAS, prinaša najbolj napreden in najvarnejši zasebni oblak za zasebnike in podjetja.

Synology RackStation RS815

Synology je predstavil novi RackStation RS815, skalabilen strežnik NAS, višine 1U in s štirimi režami za diske, ki je namenjen vgradnji v komunikacijske omare. Še posebej je namenjen podjetjem, ki imajo težave s pomanjkanjem prostora, obenem pa želijo učinkovito in varno hraniti svoje podatke in jih deliti med uporabniki.

Synology je predstavil DiskStation DS1515

Synology DiskStation DS-1515 je zmogljiv in razširljiv strežnik NAS s 5 režami za diske. Ponuja visoko zmogljivost, zanesljivost in mrežni prostor za hrambo podatkov z bogatim naborom rešitev. Namenjen je rastočim majhnim in srednje velikim podjetjem.
RSS
First19202122232425262728Last

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice