sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil mrežni video snemalnik NVR216

Synology NVR-216 je mrežni video snemalnik z razširljivim prostorom za hrambo nadzornih posnetkov in možnostjo dostopa od koderkoli z uporabo mobilnih aplikacij. Je kompaktna in celovita rešitev za spremljanje v živo, spreminjanje nastavitev nadzornih kamer IP in pregledovanje posnetkov brez uporabe osebnega računalnika.

Synology je predstavil DiskStation DS216

Večopravilni in zmogljivi strežnik NAS, primeren za majhna podjetja in delovne skupine

Synology DiskStation DS216, strežnik NAS z dvema režama za diske, je idealen za uporabo v manjših podjetjih ali delovnih skupinah. Poganja ga dvojedrni procesor in je opremljen s 512 MB DDR3 spomina. DS216, s hitrostmi branja in zapisovanja preko 111 MB/s v RAID 1 konfiguraciji in v okolju Windows, tako daleč prekaša svoje predhodnike.

Synology je predstavil Router RT1900ac

Za pametnejše in hitrejše omrežje

Synology si je ustvaril trdne temelje na področju hrambe podatkov, zdaj pa, s predstavitvijo usmerjevalnika Synology Router RT1900ac, vstopa v povsem nov svet mrežnih naprav.

Synology je predstavil DiskStation DS716+

Synology DiskStation DS-716+ je namenjen malim in srednjim podjetjem, ki potrebujejo zanesljiv in visoko učinkovit strežnik za hrambo in kodiranje podatkov ter upravljanje aplikacij. Je idealna naprava za zahtevne uporabnike, ki potrebujejo širok izbor programja ali pa datotečni strežnik, ki je sposoben simultano obdelati veliko število zahtevkov, tudi v kodiranem okolju.

Novi Synology Surveillance Station 7.1

Rešitev prinaša bolj poglobljeno in premišljeno izkušnjo nadzora

Surveillance Station 7.1 prinaša bolj premišljeno in učinkovito zasnovo, predvajanje v realnem času RTSP (Real-Time Streaming Protocol), podporo za oddajanje več prejemnikom (multicast) ter izboljšane možnosti za opozarjanje in obveščanje.

RSS
First17181920212223242526Last

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice