sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil RackStation RS3617xs

Zanesljiva, centralizirana rešitev za hrambo podatkov, ki je namenjena zahtevnejšim delovnim okoljem.

Synology RackStation RS3617xs je robusten in nadgradljiv strežnik NAS. Zasnova je idealna za podporo rastočim podjetjem. Razširitveni enoti RX1217/RX1217RP omogočata preprosto in takojšnjo razširitev hrambenega prostora do 36 enot. Vsaka od njih pa je opremljena z 12 režami za diske.

Synology je predstavil RackStation RS816

Odlično poslovanje se začne tukaj – kompakten, skalabilen in vsestransko zmogljiv.

Synology RackStation RS816 zagotavlja optimalno razmerje med ceno in zmogljivostjo. Svojega predhodnika pri hitrostih zapisovanja kodiranih podatkov presega za do 142 %, z dodatno enoto pa ga lahko nadgradimo na do 80 TB prostora za hrambo podatkov.

Uradni izid operacijskega sistema Synology Router Manager (SRM) 1.1

Za neprekinjen razvoj brezžičnih usmerjevalnikov

Synology Inc. je objavil uradni izid Synology Router Managerja (SRM) 1.1, najnovejše različice zmogljive programske opreme za upravljanje, namenjene brezžičnemu usmerjevalniku Synology Router RT1900ac.

Synology je predstavil Diskstation DS116

Prepričajte se o prednostih dostopa do podatkov od koderkoli in poenostavite svoje poslovanje

Predstavlja eno boljših možnosti izbire za domače uporabnike in majhne delovne skupine, ki potrebujejo stroškovno prijazno rešitev za hrambo podatkov in bogat izbor dodatnih možnosti, kot sta na primer deljenje datotek in programska oprema za skupinsko delo.

Synology je predstavil DiskStation DS416play

Ustvarjalnim poslovnim uporabnikom in v vaše domove prinaša izboljšano uporabniško izkušnjo

Synology DiskStation DS-416play je strežnik NAS, v katerega lahko vstavimo štiri diske. Poganja ga 1,6 GHz dvojedrni procesor, ki ga je mogoče pospešiti do 2,48 GHz. DS416play upravlja DiskStation Manager (DSM), najnaprednejši in intuitiven operacijski sistem za naprave NAS.

RSS
First14151617181920212223

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice