sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je objavil izid DSM 6.1 beta

Synology je objavil izid nadgradnje operacijskega sistema DiskStation Manager (DSM) 6.1 in več dodatnih programov. Hkrati vabi celotno skupnost uporabnikov, da preizkusijo novosti in sodelujejo v procesu razvoja.

Synology je predstavil Surveillance Station 8.0 Beta

Posodobljena različica rešitve za nadzor prinaša učinkovit odjemalec in prilagodljiv način za nadomestno delovanje. Synology vabi vse zainteresirane uporabnike, da se pridružijo programu testiranja beta različice Surveillance Station 8.0. Dragocene povratne informacije in predlogi, bodo vključeni v uradni izid rešitve.

Synology je preimenoval mobilno aplikacijo DS download v DS get

Synology Inc. je objavil, da je, zaradi uskladitve naziva z navodili spletne trgovine Apple's App Store, spremenil ime mobilne aplikacije DS download v DS get.

Synology je pozval uporabnike k Beta testiranju 8 programov

Synology si ves čas prizadeva nadgraditi uporabniško izkušnjo pri upravljanju in delu s strežniki NAS. Pripravil je 3 nove programe za skupinsko delo, obenem pa nadgradil še 5 popularnih in uporabnih programov. Pred uradnim izidom jih je ponudil široki skupnosti uporabnikov v testiranje. Povratne informacije in podatke, zbrane v času beta testiranja, bodo izkoristili za še dodatno izboljšanje programske opreme.

Synology je predstavil RackStation RS3617xs+, RS3617RPxs in RS217

Zanesljivi strežniki za hrambo podatkov in upravljanje s programi za rastoča podjetja

Zmogljivi strežniki, namenjeni vgradnji v komunikacijske omare, prinašajo rastočim podjetjem pomembne nadgradnje, ki omogočajo hitrejšo obdelavo in izboljšano kakovost podatkov.

RSS
First12131415161718192021Last

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice