sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil novi usmerjevalnik RT2600ac in rešitev VPN Plus

RT2600ac je varen in izjemno hiter usmerjevalnik, namenjen modernim pisarnam in domačim uporabnikom. Rešitev VPN Plus omogoča uporabnikom usmerjevalnika Synology postaviti svojo, zmogljivo VPN rešitev.

Synology je predstavil DiskStation DS3617xs

Centralizirani podatki, neposredno z vašega namizja

DiskStation DS3617xs, strežnik NAS z 12 režami za diske, je razširljiv na 36 pogonov za diske. S hitrostjo branja podatkov preko 2.358 MB/s in hitro namestitvijo je namenjen uporabi v večjih podjetjih.

Uradna predstavitev novih orodij za skupinsko delo

Korporacija Synology Inc. je objavila uradni izid treh novih aplikacij za podporo skupinskemu delu – Pisarna (Office), Koledar in Klepetalnica (Chat). Aplikacije so med seboj tesno povezane in optimizirane za izboljšan pretok idej med zaposlenimi in podporo učinkoviti komunikaciji med zaposlenimi.

FS3017 – prvi strežnik NAS Synology samo za diske SSD

Dvignite poslovanje na višji nivo

Z zmogljivostmi preko 200.000 IOPS pri naključnem zapisovanju 4k blokov in z možnostjo uporabe tehnologije RDMA, je FS3017 idealna izbira za analize velikih količin podatkov, video post-produkcijo, virtualizacijo in za delo z zahtevnimi baznimi aplikacijami, ki potrebujejo veliko število operacij v sekundi (IOPS) in hkrati kratke zakasnitvene čase (latency).

Synology je objavil izid VPN Plus beta

Zmogljivo in intuitivno upravljanje zasebnega omrežja

VPN Plus je na voljo v beta različici za testiranje na Synology Router RT1900ac. Odlikujejo jo intuitivna uporabniška izkušnja, enostavno delovanje ter bogata izbira orodij za podrobne nastavitve in spremljanje dostopa.

RSS
First11121314151617181920Last

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice