sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Gama System eDocs 5 – integracija z multifunkcijskimi napravami Kyocera

Rešitev upravljanja z dokumenti, ki navdušuje s preprostostjo uporabe

Podjetje Gama System je predstavilo novo verzijo svojega naprednega dokumentnega sistema Gama System eDocs 5. Poleg izjemnih zmogljivosti novo različico odlikuje predvsem preprostost in prijaznost uporabe. V sodelovanju s podjetjem Xenon forte so razvili tudi intuitivni programski vmesnik za večopravilne naprave Kyocera, ki uporabnikom rešitve še dodatno poenostavlja delo.

Kyocera je prejela nagrado GOOD DESIGN AWARD 2015 za serijo A4 barvnih naprav

Novi večopravilni A4 barvni napravi, TASKalfa 406ci (40 strani/min) in TASKalfa 356ci (strani/min) sta prejeli oblikovalsko priznanje Good Design Award 2015. Testna komisija JDP je testirana izdelka še posebej priporočila in poudarila priročnost naprav in enostavnost uporabe. Priznanje podeljuje japonska fundacija Japan Institute for Design Promotion (JDP).

Kyocerine revolucionarne A4 naprave

Prva serija A4 večopravilnih naprav z zmogljivostmi A3 naprav

Kyocerine nove A4 barvne naprave TASKalfa 406ci, 356ci in 306ci prinašajo superiorne zmogljivosti ravnanja s papirjem in možnosti zaključevanja dokumentov, ki so bile do sedaj rezervirane za mnogo dražje in večje A3 naprave. Namenjene so predvsem organizacijam, kot so na primer šole, ki imajo pogosto skromne proračune, potrebujejo pa napredne možnosti zaključevanja dokumentov in tiskajo pretežno v formatu A4.

Kyocera med vizionarji

Gartner je v magičnem kvadrantu za leto 2015 na področju Storitev za upravljanje z dokumenti in vsebinami postavil podjetje KYOCERA Document Solutions Inc. med vizionarje

Gartnerjev magični kvadrant za Storitve upravljanja z dokumenti (MPS) in Storitve upravljanja z vsebinami (MCS) je bil objavljen drugič in ocenjuje zmožnosti ponudnikov upravljanja tiskanja, kot tudi vse bolj pomembnega upravljanja vsebin.V letošnjem pregledu se je Kyocera Document Solutions uvrstila med "Vizionarje".

Kyocera podpira Google Tiskanje v oblaku

Tiskanje v oblaku, je storitev podjetja Google Inc., ki uporabnikom omogoča tiskanje neposredno iz njihovih pametnih mobilnih naprav, osebnih računalnikov ali katerihkoli v splet priključenih naprav na katerikoli v oblak priključen tiskalnik. Izbrane naprave Kyocera storitev podpirajo, seznam podprtih naprav pa se ves čas širi.

RSS
First891011121314151617

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice