sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil DiskStation DS416play

Ustvarjalnim poslovnim uporabnikom in v vaše domove prinaša izboljšano uporabniško izkušnjo

Synology DiskStation DS-416play je strežnik NAS, v katerega lahko vstavimo štiri diske. Poganja ga 1,6 GHz dvojedrni procesor, ki ga je mogoče pospešiti do 2,48 GHz. DS416play upravlja DiskStation Manager (DSM), najnaprednejši in intuitiven operacijski sistem za naprave NAS.

Synology najboljši med sistemi za hrambo NAS v raziskavi TechTarget

Synology je v razredu izdelkov srednjega razreda, med priznanimi proizvajalci kot sta na primer Dell in IBM, prejel najvišjo skupno oceno. 

Synology je predstavil DS916+

Poslovnim uporabnikom prinaša izjemne zmogljivosti in prilagodljivo skalabilnost.

Synology DiskStation DS916+, skalabilen strežnik NAS, ki je namenjen profesionalcem v hitro rastočih podjetjih, poganja štirijedrni procesor, ki mu omogoča hitro procesiranje in kodiranje podatkov. DS916+ bo zadovoljil hitro rastoče potrebe podjetij po količini hrambenega prostora, saj ga je možno nadgraditi na do 9 diskovnih enot.

Synology je predstavil DS416slim

Majhna oblika, ogromno možnosti.

Synology DiskStation DS-416slim je strežnik NAS s štirimi režami za diske. Vanj je možno vstaviti do štiri 2,5-palčne trde diske s skupno kapaciteto 8TB prostora. Namenjen je domačim in profesionalnim uporabnikom, ki potrebujejo kompaktno, energetsko varčno in preprosto prenosljivo rešitev za hrambo podatkov.

Synology je predstavil strežnik DiskStation DS216j

Zmogljiva in cenovno dostopna domača shramba za vse vrste medijskih vsebin.

Synology je predstavil DiskStation DS216j, strežnik NAS, ki je namenjen prenašanju medijskih vsebin v udobju domače dnevne sobe, obenem pa omogoča kakovostno deljenje datotek in izdelavo varnostnih kopij podatkov. Poganja ga dvojedrni procesor s koprocesorjem za računanje operacij s plavajočo vejico (FPU). Zato je DS216j, strežnik NAS s prostorom za vgradnjo dveh diskov, idealen za domače uporabnike, ki potrebujejo zanesljiv in učinkovit domači strežnik z nizko porabo energije.

RSS
First6789101112131415

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice