sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Nove ČB večopravilne naprave Kyocera

Nova serija Kyocerinih A4 črnobelih naprav ECOSYS je prva, ki že v standardni konfiguraciji ponuja brezžično integracijo in podporo za vse trenutno najbolj aktualne programe za mobilno tiskanje, vključno z Apple AirPrint, Mopria in Google Cloud Print.

Kyocera Document Solutions prejela naziv "Major Player" v raziskavi IDC MARKETSCAPE: Worldwide Document Services 2016

Korporacija KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je v zadnji raziskavi IDC MarketScape: Worldwide Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessment, prejela naziv »Major player«.

Nove naprave Kyocera ECOSYS

Najnovejša serija barvnih tiskalnikov in večopravilnih naprav bo obogatila napredna pisarniška okolja.

Vstopni modeli iz Kyocerine ponudbe so namenjeni uporabi posameznikov ali manjših delovnih skupin. Ponujajo inovativno tehnologijo tonerjev, visoko ločljivost, stroškovno učinkovite komponente z dolgo življenjsko dobo in izjemno nizko ceno na izpisano stran.

Kyocera je predstavila rešitev Fleet Services

Zmogljivo orodje za upravljanje in vzdrževanje na daljavo

Kyocera Document Solutions je predstavila novo orodje za upravljanje in vzdrževanje naprav - KYOCERA Fleet Services. Spletna rešitev deluje v oblaku in omogoča prodajalcem in servisnim partnerjem oddaljeni nadzor, upravljanje in vzdrževanje omrežnih naprav za tiskanje, nameščenih pri strankah.

KYOCERA je predstavila 10 novih večopravilnih naprav

Nove A3 večopravilne naprave podjetjem pomagajo varčevati z viri

Kyocera je predstavila pet novih barvnih in pet novih črnobelih A3 večopravilnih naprav. Funkcionalnosti novih naprav TASKalfa so prilagojene za učinkovito podporo delovnim tokovom dokumentov. Namenjene so podjetjem in delovnim skupinam vseh velikosti.

RSS
First891011121314151617

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice