sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Digitalna transformacija in Kyocera

Kyocera in njen regionalni zastopnik Xenon forte sta na včerajšnjem srečanju partnerjev predstavila novosti iz programa in vizijo razvoja podjetja, kot enega od vodilnih globalnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti. Srečanje je popestril svetovno priznani slovenski fotograf Arne Hodalič.

Kyocera Document Solutions je prejela priznanje GOOD DESIGN AWARD 2016

Štiri večopravilne naprave in tiskalniki ECOSYS M5526cdw, ECOSYS P5026cdw, ECOSYS M2640idw in ECOSYS P2040dw, so prejeli priznanje Good Design Award 2016, ki ga podeljuje japonska fundacija Japan Institute for Design Promotion (JDP).

32-ti Kyoto Prize: Fundacija Inamori je počastila prominentne osebe s področij robotike, medicine in filozofije

Strokovnjak s področja robotike dr. Takeo Kanade, znanstvenik na področju medicine dr. Tasuku Honjo in filozofinja dr. Martha Craven Nussbaum, so prejemniki nagrade Kyoto Prize za življenjsko delo, ki so jo podelili 10. novembra v nekdanji cesarski prestolnici Kyoto. Kyoto Prize je poleg Nobelove nagrade eno od najvišjih svetovnih priznanj za življenjske dosežke izjemnih osebnosti na področjih kulture in znanosti.

BLI priporoča Kyocera TASKalfo 3252ci

Kyocera Document Solutions je na testiranjih testnega laboratorija Buyers Lab (BLI) prejelo priznanji “Highly Recommended” in “Reliable Certified” za večopravilno napravo Kyocera TASKalfa 3252ci.

Nove ČB večopravilne naprave Kyocera

Nova serija Kyocerinih A4 črnobelih naprav ECOSYS je prva, ki že v standardni konfiguraciji ponuja brezžično integracijo in podporo za vse trenutno najbolj aktualne programe za mobilno tiskanje, vključno z Apple AirPrint, Mopria in Google Cloud Print.

RSS
First891011121314151617Last

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice