sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je pozval uporabnike k Beta testiranju 8 programov

Synology si ves čas prizadeva nadgraditi uporabniško izkušnjo pri upravljanju in delu s strežniki NAS. Pripravil je 3 nove programe za skupinsko delo, obenem pa nadgradil še 5 popularnih in uporabnih programov. Pred uradnim izidom jih je ponudil široki skupnosti uporabnikov v testiranje. Povratne informacije in podatke, zbrane v času beta testiranja, bodo izkoristili za še dodatno izboljšanje programske opreme.

Synology je predstavil RackStation RS3617xs+, RS3617RPxs in RS217

Zanesljivi strežniki za hrambo podatkov in upravljanje s programi za rastoča podjetja

Zmogljivi strežniki, namenjeni vgradnji v komunikacijske omare, prinašajo rastočim podjetjem pomembne nadgradnje, ki omogočajo hitrejšo obdelavo in izboljšano kakovost podatkov.

Synology je predstavil RackStation RS3617xs

Zanesljiva, centralizirana rešitev za hrambo podatkov, ki je namenjena zahtevnejšim delovnim okoljem.

Synology RackStation RS3617xs je robusten in nadgradljiv strežnik NAS. Zasnova je idealna za podporo rastočim podjetjem. Razširitveni enoti RX1217/RX1217RP omogočata preprosto in takojšnjo razširitev hrambenega prostora do 36 enot. Vsaka od njih pa je opremljena z 12 režami za diske.

Synology je predstavil RackStation RS816

Odlično poslovanje se začne tukaj – kompakten, skalabilen in vsestransko zmogljiv.

Synology RackStation RS816 zagotavlja optimalno razmerje med ceno in zmogljivostjo. Svojega predhodnika pri hitrostih zapisovanja kodiranih podatkov presega za do 142 %, z dodatno enoto pa ga lahko nadgradimo na do 80 TB prostora za hrambo podatkov.

Synology je predstavil Diskstation DS116

Prepričajte se o prednostih dostopa do podatkov od koderkoli in poenostavite svoje poslovanje

Predstavlja eno boljših možnosti izbire za domače uporabnike in majhne delovne skupine, ki potrebujejo stroškovno prijazno rešitev za hrambo podatkov in bogat izbor dodatnih možnosti, kot sta na primer deljenje datotek in programska oprema za skupinsko delo.

RSS
First6789101112131415

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice