sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Ustanovitelj podjetja KYOCERA dr. Kazuo Inamori bo slavnostni govornik na prireditvi Kyoto Prize at Oxford

Eden najbolj spoštovanih svetovnih osebnosti in filantropov – ustanovitelj podjetja KYOCERA in njegov častni predsednik dr. Kazuo Inamori – je danes na Oxfordski univerzi nagovoril skupino vodilnih akademikov in dostojanstvenikov, ki so se zbrali na otvoritvi srečanja Kyoto Prize lectures.

KYOCERA izbrana za najboljšega ponudnika tiskanja in kopiranja v Nemčiji

KYOCERA Document Solutions Germany, podružnica enega vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev KYOCERA Document Solutions Europe B.V., je bila v Nemčiji izbrana za najboljšega ponudnika rešitev za tiskanje in kopiranje.

Ambiente 2017: KYOCERA je predstavila novo serijo keramičnih nožev Shin

Rezila nožev iz nove serije Shin so izdelana iz ekstremno vzdržljive keramike Z212, ki glede na interne teste in po zaslugi nove proizvodne metode, ohranjajo ostrino dvakrat dlje kot katerokoli keramično rezilo iz Kyocerinega programa.

Norihiko Ina novi predsednik Kyocera Document Solutions Inc.

Norihiko Ina bo prestižni položaj prevzel 1. aprila 2017 in tako zamenjal dosedanjega predsednika Takashija Kukija, ki bo odslej deloval kot podpredsednik.

Štiri nagrade iF DESIGN za KYOCERO

KYOCERA Document Solutions je za štiri nove modele A4 večopravilnih naprav ECOSYS M5526cdw, P5026cdw, M2640idw in P2040dw, prejelo priznanje "iF DESIGN AWARD 2017", ki ga podeljuje International Forum Design.

RSS
First6789101112131415Last

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice